Bölüm 61

480 101 21
                                    

İlk panik hafifledikten sonra Qin Kaiyi sakinleşti. Tang Shayun'un sahnesini gördüğünde tepkisinin biraz aşırı olduğunu biliyordu, ancak buna tanıklık ederek bir tilkinin bir tavşanın ölümünü görmekten duyduğu üzüntü* bir başka göçmen arkadaşının başına gelmesi neredeyse onun rasyonelliğini kaybetmesine neden oluyordu.

(benzer düşünen bir kişiye sempati duymak anlamına gelir)

Ancak sakinleştikten sonra Qin Kaiyi kaçınılmaz olarak geleceği için endişelendi. Ziyang Pei'den ayrılmak istedi, ancak karnındaki zehirli böcek onu Ziyang Pei'nin kontrolünden kaçamayacak hale getirdi. Dahası, yaklaşan olay örgüsü olayları Qin Kaiyi'yi rahatlayamaz hale getirdi. Ancak, sistemden henüz herhangi bir uyarı gelmedi ve Qin Kaiyi daha iyisi için herhangi bir değişiklik olup olmayacağını merak etti.

Şimdiki öncelik doğal olarak gücünü arttırmaktı. O geceden beri, Qin Kaiyi itaatkar bir şekilde ortalıkta dolaşmamıştı ve onun yerine her gün pratik yapmak için kulübesinde çömeliyordu. Her neyse, zaten bir çekirdek oluşturmuştu ve yemesi ya da yememesi önemli değildi. Ve dışarı çıkıp daha fazla beklenmedik talihsizlikle karşılaştığında, görmemesi gereken bir şey görmüştü...

Bayan Tang Shayun'a sempati duymasına rağmen, görünüşte zayıf görünen bu kızın, o takımı gizli krallıkta kılıç dizisi içinde ölümüne götürmekte tereddüt etmediğini hatırladığında, kalbindeki sempati iz bırakmadan kayboldu.

Bu dünyanın tehlike seviyesi, orijinal dünyasına kıyasla çok yüksekti. Bir kaza, dipsiz bir uçuruma düşmeye neden olabilirdi. Qin Kaiyi henüz başkaları için fedakarlık yapmayı düşünmemişti, bu yüzden sadece sessizce Tang Shayun'a özür dileyebilirdi.

Sonra inzivaya çekilmeye başladı.

~❦~

"Ne? Qin'er ele mi geçirildi?" İnzivadan yeni çıkan Qing Xuzi, inanılmaz derecede çirkin bir ifadeye sahipti. Karşısında saygıyla duran Shen Feixiao'ya baktı ve inanamayarak sordu: "Feixiao, bunu gördün mü?"

"Kesinlikle doğru." Shen Feixiao hala ağlayan Liu Ling'er'e baktı: "Diğer birçok öğrenci bunu kendi gözleriyle gördü. Shifu, çok üzülme."

"..." Bu cümleyi duyan Qing Xuzi, hemen on yaşında görünüyordu. Birkaç kez öksürdükten sonra, alevleri gökyüzüne doğru fırlayan bir öfkeyle kalbi aniden tutuştu. Sahip olmak her zaman doğru yolda tabuydu. Birine başarılı bir şekilde sahip olan biri bulunursa, o zaman herhangi bir doğru uygulayıcıyla karşı karşıya kalırlarsa, durmaksızın öldürülmeleri için aranırlardı.

Qing Xuzi'nin ses tonu aniden soğuduğunda ne düşündüğü net değildi: "Ona sahip olan kişinin hangi mezhepten olduğunu biliyor musun?"

"Hua Lian Sekti insanı gibi görünüyor." Shen Feixiao, Qing Xuzi'nin sorusunu saygıyla yanıtladı.

"Hua Lian Sekti mi?" Bu şeytani sektin itibarı, zehirli böcekleri ve tılsımları nedeniyle uygulama alanında çok geniş bir alana yayıldı. Qing Xuzi ve onlarla hiçbir zaman temas halinde olmamalarına rağmen, öfkesinin zirvesindeyken bile tüm mezhebi tehlikeye atamayacağını biliyordu. Uzun bir nefes aldı ve Shen Feixiao ile konuşmak için dönmeden önce kalbindeki kaynayan öfkeyi ve tarif edilemez kederi bastırmaya çalıştı: "Feixiao, çekirdeğini oluşturduğunu duydum?"

"Evet." Qing Xuzi'nin şiddetle bastırılmış öfke ifadesine bakan Shen Feixiao, gözlerinden bir anlayış parıltısı geçerken izledi.

"Yeteneklerin üstün olmasına rağmen, açgözlü olup acele edemezsin. Uygulama için en önemli şey temeldir. Erken aşamalardaki hız çok hızlıysa, sonraki aşamalara girmek zor olacaktır." Qing Xuzi bir dereceye kadar gerçekten iyi bir insandı. Öğrencilerine karşı nadiren bencil davranırdı ve onların ilerlemesini görmek için her zaman elinden geleni yapardı.

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin