Yağmur ve İnsanlar - Bölüm 26

537 128 42
                                    

İkinci yağmur yağdığında, Qin Kaiyi gizli hazine köşkünün açılmak üzere olduğunu biliyordu.

Karanlık, soğuk bir mağarada oturdu ve manevi qi'yi yavaş yavaş şeytani qi'ye dönüştürdü. Yan Gu'nun ona verdiği gizli yöntem çok faydalı oldu. Şimdiye kadar hiçbir şeytani qi sızdırmadı, ama Qin Kaiyi bir şekilde Yan Gu'nun konuşma tonunun sanki bir şey saklıyormuş gibi biraz suçlu olduğunu hissetti. Qin Kaiyi'nin sorgulamalarına rağmen Yan Gu dudaklarından tek kelime kaçırmadı. Çaresiz olan Qin Kaiyi, bu konuyu geçici olarak bırakmak zorunda kaldı.

O, yaklaşık beş aydır Shen Feixiao'dan uzaktaydı. Kendisi için düzgün bir şekilde gizlenmiş bir mağara buldu ve barış içinde uygulama yapmaya başladı. Doğru efsun uygulamasının hızı şeytani efsun uygulamasının hızı ile karşılaştırılamazdı. Sadece beş ayda Qin Kaiyi kolayca oruç dönemine girdi. Oruç dönemine giren dürüst uygulayıcıların aksine, onlar için Cennetteki Sıkıntılar*, şeytani uygulayıcılar oruç dönemlerine tantanasız girebilirlerdi. Qin Kaiyi, gerçekten geçip geçmediğini merak etmeye başladı. Yemeye ihtiyacı olmadığını anladığında, gerçekten geçmiş olduğunu anladı.

(Çn: uygulayıcıların kendi uygulamalarının kilit noktalarında karşılaştıkları denemeler. Efsunculara çakan şimşekler vb.)

Yağmur tam bir ay sürdü. Qin Kaiyi başından beri biliyordu, bu yüzden acelesi yoktu. Yüzünde altın bir maske ve vücudunda gri bir cüppe takmıştı, mağara ağzının dışındaki sonsuz yağmura berrak bir yürekle bakıyordu - aslında o ölümsüz taoist aurasının bir kısmını zorla sıkıştırmıştı.

Oruç dönemine girdiğinden beri, Qin Kaiyi'nin zihniyeti biraz değişmişti. Bir elekten süzülen kum gibi, artık eskisi kadar sinirli ve kafası karışık olmayacaktı ve yüreğinde bir kez daha en büyük hedefini sağlamlaştırdı - eve gitmek.

Doğru bir uygulayıcı için beş ay çok kısaydı. Göz açıp kapayıncaya kadar, zaman akan su kadar hızlı geçti. Qin Kaiyi gerçeğe uyandığında, yeni uyuduğu yanılsamasına bile sahipti. Ancak, saklama yüzüğündeki eşsiz tılsım ona gerçekten rüya görmediğini söyledi - gerçekten gizli alandaydı ve yarım yıl geçmişti.

Halkadaki yiyeceklerin neredeyse tamamı tüketilmişti, ancak Qin Kaiyi oruç aşamasına gelmişti ve artık o yiyeceğe ihtiyaç duymuyordu. Qin Kaiyi yemeye ihtiyacı olmamasına rağmen bir şekilde alkol bağımlısı olmuştu. Herhangi bir günde içmeseydi, tahammül etmekte zorlanacaktı. Saklama halkasına fazla alkol koymamıştı, bu yüzden hepsini çabucak içti. Qin Kaiyi'nin önceden gevşemiş olan sinirleri nihayet gerildi - gizli diyarı daha önce terk etmek zorunda kalacaktı. Şarap içmediği günler insanlara katlanabileceği bir şey değildi.

Ancak Qin Kaiyi tam da çıkış açılır açılmaz gizli diyarı terk etmeye karar verdiğinde, sanki tembelliğinden tatmin olmamış gibi, bir süre ortadan kaybolan sistem sesi tekrar duyuldu: [Sistem Hatırlatıcısı: Lütfen Shen Feixiao'nun gizli diyar güvenle terk etmesine yardım edin, başarısız olmak yok edilmektir, lütfen Shen Feixiao'nun gizli diyarı güvenle terk etmesine yardım edin, başarısız olmak yok edilmektir.

Qin Kaiyi bu sesi duyduğu anda şaşkına döndü. Halüsinasyon gördüğünü sandı. Ancak, Qin Kaiyi'nin ne düşündüğünü biliyormuş gibi, kulaklarında o iğrenç hatırlatma tekrar çaldı. [Sistem Hatırlatıcısı: Lütfen Shen Feixiao'nun gizli diyarı güvenli bir şekilde terk etmesine yardım edin, başarısız olmak yok edilmektir. Lütfen Shen Feixiao'nun gizli dünyayı terk etmesine yardım edin, başarısız olmak yok edilmektir.

"Sik beni." Qin Kaiyi cennetten cehenneme düşmüş gibi acı acı gülümsedi.

Qin Kaiyi derinden içini çekti "O çamurlu sularda yüzmemek gerçekten imkansız gibi görünüyor." Sistemin kesinlikle mutlu yaşamasına izin vermeyeceğini biliyordu ...

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now