Yağmur Durdu - Bölüm 23

542 129 43
                                    

Sonraki günlerin Qin Kaiyi'nin bu dünyada yaşadığı en barışçıl günler olduğu söylenebilirdi. Krizantem sıkma* sistem sesleri yoktu, Shen Feixiao'yu her gün nasıl rahatsız edeceğini düşünmek zorunda değildi ve hatta uygulama sorunları çözüldü. Şarap içiyormuş gibi hisseden Qin Kaiyi, hayatın çok güzel olduğunu söylemek istedi.

(Çn: antin kuntin yerlerde gelerek olayları daha da boktan hale getiren sistem sesi yoktu demek istiyor.)

Tabii ki, hayat güzel olsa da, bir ya da iki yetersizlik vardı - Qin Kaiyi'nin yüzüne hâlâ sıkıca bağlı olan maske ve Yan Gu, Shen Feixiao geldiğinden beri tek bir ses çıkarmıyordu. Bu, Qin Kai Yi'yi her zaman kalbinde bir yumru varmış gibi hissettirdi. Qin Kaiyi ne kadar mutlu olursa olsun, maskenin normal hayatını etkileyip etkilemeyeceği konusunda hâlâ biraz endişeliydi. Ancak Qin Kaiyi ağzına bir şey koyduktan sonra kalbini rahatsız eden bu sorunu unuttu.

Yan Gu'nun bu maskesi gerçek bir nesne değildi, daha çok bir 3D projeksiyona benziyordu. Bu hemen belli olmasa da, ellerini maskeye dokunmak için kullandığında elleri doğrudan maskenin içinden geçip yüzüne ulaşıyordu.

Shen Feixiao ayrıca Qin Kaiyi'nin nasıl yiyebileceğini de açıkça merak ediyordu, bu yüzden Qin Kaiyi'yi maskenin içinden ve doğrudan ağzına herhangi bir engel olmadan yiyecek verdiğini ilk gördüğünde ifadesi biraz büküldü ... Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun yüzündeki ifadeye baktı ve çok memnun kaldı. Shen Feixiao bütün gün felçli bir yüze sahip gibiydi; hiç gençlik canlılığı yoktu!

Dışarıdaki sağanak yedi gün sürdü. Bu süre zarfında, Shen Feixiao nihayet maskeli adama karşı savunmasını indirdi. Yedi gün çok uzun olmasa da maskeli adamın herhangi bir zararlı niyeti olup olmadığına karar vermek yeterliydi. Shen Feixiao, maskeli adamın ondan gerçekten ne istediğini bilmiyordu, ancak mevcut duruma bakılırsa kaybedecek hiçbir şeyi yoktu.

Yağmurun durduğu gün Qin Kaiyi erken uyandı. Yerden sürünerek mağaradan çıktı. Şiddetli yağmurla yıkanan orman taze bir toprak kokusu yayıyordu. Yağmur çok uzun süre yağdığı için zemin çamurlandı ve her yerde küçük su birikintileri vardı.

Qin Kaiyi bir süre etrafındaki durumu gözlemledi. Normal coğrafyaya uyguladığı sağduyu ile gizli diyarı anlayamadığını hissetti. Sonuçta, ormanın arazisi çok düzdü, ancak yedi günlük yağmurdan sonra bile su seviyesinde bir artış olmamıştı.

Qin Kaiyi'nin şansı yaver gitti ve mağaradan çok uzak olmayan yerde bir tavşan bulmayı başardı. Çok uğraştıktan sonra, büyü kullanmadan tavşanı yakaladı. Yağmur durduktan sonra yiyecek arıyordu. Yağmur durduğundan beri sadece yiyecek arayan insanlar olmayacaktı.Yağmurdan ve diğer canlılardan nefret eden ruh canavarları da vardı. Qin Kaiyi, kalbinde bir kaygı tabakasıyla tavşanı aldı ve uzaklaştı.

Mağaraya ulaştığında Shen Feixiao da uyanmıştı. Bu sırada yerde oturuyor ve uygulama yapıyordu. Patlıcan, Shen Feixiao'nun yanına çömelmişti. Üzüm gibi mor gözleri ıslak bir şekilde dönüyordu ve yaratığın ne düşündüğünü bilmiyordu.

Shen Feixiao'nun uygulama yaptığını gören Qin Kaiyi onu rahatsız etmedi. Bunun yerine, tavşanın derisini soymak ve kanını akıtmak için mağaranın kenarına yürüdü. Temizledikten sonra bir çubuğa yapıştırdı ve ateşle kızartmak için mağaraya döndü.

Tavşana başka bir şey ekleyip ateşin üzerine koymazsanız, tadı iyi olmazdı ama Qin Kaiyi'nin hazırlıklı olduğu belliydi.

Uzun zamandır hazırladığı baharatı saklama halkasından yavaşça çıkardı ve tavşanın üstüne sürdü.

Aslında, bir dereceye kadar, gizli diyara yapılan bu gezi, Qin Kaiyi için bir açık hava yemeği gibiydi ...

Tavşanın giderek derinleşen zengin kokusu Shen Feixiao'nun gözlerini açmasına neden oldu. Qin Kaiyi'nin elindeki tavşanı görünce şaşırdı ve kaşları hafifçe kırıştı: "Daha ne kadar tuhaf şey getirdin?"

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now