Seçilmiş Kişi - Bölüm 14

655 131 31
                                    


Qing Xuzi'nin talimatlarını uygulayan Qin Kaiyi, Liu Ling'er'e veda etti ve gitti. Qing Xuzi'nin onunla ne hakkında konuşmak istediğini bilmiyordu, ama bunun gökyüzü gizli diyarının aniden ortaya çıkmasıyla ilgili olduğunu tahmin etti.

Qing Xuzi'nin dongfo'suna gelen Qin Kaiyi dışarıda durdu ve Qing Xuzi'nin yavaşça geldiğini görene kadar bir süre bekledi. Qing Xuzi, sanki biriyle tartışmış gibi biraz çirkin bir ifadeye sahipti.

"Shifu." Qin Kaiyi, shifusunu saygıyla selamladı. Qing Xuzi hakkında iyi bir izlenimi vardı. Bu yaşlı adam asil bir sekt başkanı olmasına rağmen, hiç gösteriş yapmıyor ve tüm öğrencilerine eşit davranıyordu. Qin Kaiyi, Shen Feixiao'nun gizli diyardan çıktıktan sonra Qing Xuzi'nin öğrencisi olduğunu hatırladı. Bundan sonra, Qing Xuzi'nin öğretisi Shen Feixiao'nun ölümsüz uygulamaya giden yolu için iyi bir temel oluşturuyordu. Görünüşe göre bu yaşlı adam doğruluğu her şeyin önüne koyuyordu.

"Qin'er, lütfen otur." Qing Xuzi, Qin Kaiyi'ye el salladı, önce oturmasına izin verdi ve sonra derin bir nefes aldı.

"Shifu, bir sorun mu var?" Qin Kaiyi, Qing Xuzi'nin ciddi ifadesine baktı ve düşünerek sordu.

"Bir sorun yok." Qing Xuzi, önünde oturan Qin Kaiyi'ye baktı ve istemsizce tekrar iç çekti. Qin Shi, henüz altı yaşındayken onu takip etmeye başlamıştı ve o da bu yetenekli öğrenciyi bir oğul olarak görüyordu. Sekt başkanı olarak, bu öğrenci için pek çok fayda sağladı, böylece bu öğrenci, kuruluş dönemine erken girdi.

Ancak Qin Shi'ye olan sevgisinin talihsiz yanı onu şımartmasıydı. Qin Shi'yi çok iyi koruduğu için, bu öğrenci nadiren gerçek bir savaşa katılma fırsatına sahipti. Qing Xuzi, bir uygulayıcı için gerçek savaşın öneminin son derece farkındaydı. Başka bir deyişle, binlerce kitap okumak, binlerce mil kendi başınıza seyahat etmek kadar iyi değildi. Kendinizi sadece acı bir şekilde geliştirmeye kaptırırsanız ve gerçek mücadeleyi ihmal ederseniz, sefil bir şekilde düşüşe geçebilirsiniz.

Dahası, Qin Shi, kalbi geliştirme aşamasına girmek üzereydi, bu yüzden Qing Xuzi, en sevdiği öğrencisini gizli diyara gönderip göndermemesi konusunda hâlâ kararsızdı.

Elbette Qin Kaiyi, Qing Xuzi'nin görüşmelerinden haberdar değildi. Qing Xuzi'nin Qin Kaiyi'ye gizli diyara giremeyeceğini nasıl söyleyebileceğini düşündü. Keşke bilseydi – Qing Xuzi onu o kadar çok sevdi ki, Qin Kaiyi girmekte ısrar ederse, Qing Xuzi bunu kabul etmek zorunda kalacaktı.

"Shifu, gizli diyar için endişeleniyor musun bilmiyorum?" Qin Kaiyi, Qing Xuzi'nin heyecanlı ifadesini fark etti ve sordu.

"Qin'er, şimdi Temel Yapının* ortasında mısın?" Qing Xuzi, Qin Kaiyi'ye baktı.

(Çn: Ne demek olduğunu geçmiş bölümlerde açıklamıştım.)

"Evet." Qin Kaiyi tereddüt etti, ancak dürüstçe yanıtladı.

"Bu sefer aniden ortaya çıkan gizli bölge hakkında ne düşünüyorsun?" Qing Xuzi, Qin Kaiyi'ye baktı ve ifadesini dikkatle gözlemledi.

"Gizli bölge, Lingshan Sekti'nin geleceği ile yakından ilgilidir. Qin Shi, yalnızca kuruluş dönemi öğrencisi ve gerçekten pervasızca konuşmaya cesaret edemiyor." Qin Kaiyi muhafazakar olmaya karar verdi: "Shifu karar verdiği sürece, bu öğrenci tam desteğini vermeye istekli."

"Gerçekten mi?" Qing Xuzi'nin gözlerinde bir mutluluk parıltısı belirdi. Bir an durdu ve "Qin'er, gökyüzünün gizli diyarına girmek istiyor musun?" Dedi.

Hey, Qing Xuzi ona neden böyle bir soru sorsun? Qin Kaiyi bu soruyu duyduğunda kalbinde bir korku hissetti, ama fazla düşünmedi. Doğrudan şöyle dedi: "Shifu, bu öğrenci aynı zamanda gizli alemde sihirli silahları da görmek istese de, bu öğrenci sadece temelini inşa etmesiyle, gizli alana giren diğerlerine kesinlikle sorun çıkaracağını biliyor, bu yüzden..."

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin