Göçmen Keyfi Olarak Girdi - Bölüm 28

523 117 71
                                    

(Çn: Göçmenden kastım reenkarne olan kişi.)

Yan Buxuan, Hazine Köşkü'ne doğru ilerledi ve yanına girmeyi bekleyen birini de getirdi. Qin Kaiyi arkasından onu gizlice takip etti. Yan Gu'nun ona verdiği gizli yönteme güvenmesine rağmen, yine de tam olarak güvenmeye cesaret edemedi. Keşfedilme şansı dışında, Yan Buxuan'ın onu görmekten mutlu olacağına inanmadı. Dahası, şimdi açıklanamaz bir şekilde başka bir göçmen ortaya çıktı. Belli ki en iyi seçim gizlice gözlem yapmaktı.

"Dinlenme" kapısı açıldığında, ilk başta gökyüzüne ulaşan ışık sütunu kayboldu. Qin Kaiyi sessizce içeri sızdıktan sonra, Yan Buxuan ve ekibiyle arasına güvenli bir mesafe koydu. Sessizce Tang Shayun'u izledi, ancak belirli bir tuhaflık bulamadı. Qin Kaiyi, "olay örgüsünü değiştiren göçmen"in Tang Shayun olması gerektiğinden şüphelenmesine rağmen, kesin bir kanıtı yoktu. Ayrıca varsaymaya cesaret edemedi. Dahası, sistem ona, o göçmenin komployu değiştirmesini engelleme görevini vermişti ... Qin Kaiyi çenesini ovuşturdu ve en önemli görünen iki olay örgüsü noktasını düşündü: Shen Feixiao Yağmurla Islanmış Çanı alır; Shen Feixiao ve Tang Shayun etkileşime girer.

Ancak sistem, Shen Feixiao'nun Yağmurla Islatılmış Çanı almasına yardım etmesi gerektiğini açıkladı, bu nedenle kalan tek değişken, şu anda Yan Buxuan ile birlikte olan Tang Shuyan'dı.

"Tanrım ... çöpçatan olmam gerekiyor mu?" Homurdandı. Kalbinde hâlâ biraz tatminsizlik olsa da, Qin Kaiyi bunu göstermedi. Uzanıp gizli diyara girmeden önce hazırladığı tılsımı çıkardı. Önce Shen Feixiao'yu bulmaya karar verdi.

"Dur." Başlangıçta tam hızda hareket eden grup, Tang Shuyan'ın yumuşak kınamasını duyunca durdu. Sadece güzel gözlerinin derinliklerinde büyüleyici bir parlaklıkla döndüğünü gördüler: "Yang Gongzi, önümüzde gizli mekanizmalar var, sence ne yapmalıyız?"

"Mekanizmalar mı?" Yan Buxuan biraz şaşkınlıkla baktı ama Tang Shayun'a nasıl bildiğini sormadı. Bir an düşündü ve "Bayan Tang'ın herhangi bir yöntemi var mı bilmiyorum." dedi.

"Yöntem mi?" Tang Sayun hafifçe dudaklarını büzdü ve gülümsedi, "Benim gibi zayıf bir kadının ne tür yöntemleri olabilir? Buz ve Ateş Sekti'nin bir ihtiyarı olarak, bu küçük mekanizmalarla başa çıkmanın bir yolu yok mu?"

Zaten bu kadar çok şey söylediği halde, Yan Buxuan kaçmaya devam ederse önemsiz görünecekti, bu yüzden parlak bir gülümsemeyle ellerini selamlayarak: "Bayan Tang da aynı şeyi söylediğine göre, bırak ben yapayım."

Konuştuktan sonra, Yan Buxuan uzun kılıcını çağırdı ve tereddüt etmeden mekanizmaya girdi.

Qin Kaiyi arkada sessizce izledi, ancak gizlice Yan Buxuan'ın mührü kırması için gereken zamanı tahmin etti. "Dinlenme" kapısının ötesinde karşılaşılan ilk mekanizmanın hayalet dizi olduğunu ve gücünün çok büyük olmadığını hatırladı. Oldukça güçlü olan Yan Buxuan herhangi bir sorunla karşılaşmamalıydı.

Tang Shayun, Yan Buxuan'ın başladığını gördü ve gözleri arkasındaki Lingshan Sekti öğrencisine döndü. Yumuşak bir sesle sordu, "Küçük shifu aranızda Shen Feixiao adında bir öğrenciniz var mı bilmiyorum?"

Konuştuğu adam yirmiden fazla görünmüyordu. O güzel gözlere baktı ve kırmızı bir yüzle kekeledi: "Tang... Bayan Tang, ben.. bu ismi hiç duymadım."

"Gerçekten mi?" Tang Shayun'un gözleri birden karardı, ama sonra hemen gülümsedi: "Yan gongzi'nin gizli diyara ilk girdiğinizde, bir kaza nedeniyle dağıldığınızı söylediğini duydum. Ne kadar tehlikeli."

"Bu iyiydi." Adam belli ki Tang Shayun'un sözlerinde gizli anlamları olduğunu bilmiyordu ve aptalca bir mil ile kafasına dokundu: "Kardeş Yan çok güçlü. O olmasaydı, dışarıda büyük zararlarla karşılaşırdık."

A Smile From The Villain [BL]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin