Selamlar, Yardımcı Rol - Bölüm 17

621 130 42
                                    


Gizli diyara girmek Lingshan Sekti'nin yasak bölgelerinden geçmeyi gerektirdiğinden Qing Xuzi, önceden çok şey hazırladığını gösterdi. Birisi yasak bölgeye girdiğinde başlangıçta tetikleyecek olan oluşum yanıt vermedi. Yan Buxuan, tamamen ihtiyatlı bir ifadeyle ekibinin ortasında yürüdü.

Buz ve Ateş Sekti'nin bir ihtiyarı olan Yan Buxuan, gizli krallıklar hakkında derin bir anlayışa sahipti. Üç yüz yıl önce gökyüzü gizli diyarı açıldığında, efendisiyle birlikte içeri girdi. Böyle bir ortamda ne tür tehlikelerin yattığını doğal olarak biliyordu. Yeterli hazırlıkları yapmış olmasına rağmen, yine de pervasız olmaya cesaret edemedi.

Gizli diyarın girişi yasak bölgenin ortasındaydı. Qin Kaiyi, yasak bölgede herhangi bir kaza ile karşılaşmayacaklarını biliyordu, bu yüzden çok gergin değildi. Onun düşündüğü gibi, gizli diyarın girişine güvenle girdiler. Qin Kaiyi rahat bir nefes vermeyi düşünüyordu ama sonra tanıdık bir ses duydu.

"Yan Buxuan, o aptal genç*, Qing Xuzi'yle gerçekten işbirliği yaptığın ortaya çıktı!!" Qin Kaiyi başını çevirdi ve daha önce Qing Xuzi'ye karşı kaba davranan kadını gördü.

(Eski ortamlarda çokça kullanılan alaycı bir seslenme biçimi. Zi Yangpei daha önce Qing Xuzi'yi böyle adlandırıyordu)

Qin Kaiyi ve diğerleriyle aynı şansa sahip olmadığı açıktı. Diğer grubun yasak zeminde ne tür dizilimlerle karşılaştığını bilmiyorlardı ama çoğu pis ve üzgün görünüyordu. Yan Yi'nin yanında duran öğrencilerden bazıları saçlarının tamamını bile yakmıştı.

"Ah, Neden Genç Leydi Yan Yi böyle bir şey söylüyor?" Yan Buxuan, Yan Yi'nin saldırganlığından rahatsız olmadı; gülümsedi.

"Hile yapmadığını söylemeye cesaretin var mı?" Yan Yi öfkeyle parladı: "Neden yürüdüğün yol boyunca hiçbir şeyle karşılaşmadın ve nasıl oldu da gittiğimiz yol ..."

Yan Yi konuşmayı bitirmeden önce Yan Buxuan sözünü kesti: "Genç Leydi Yan Yi hiçbir şeyle karşılaşmadığımızı nereden biliyor?"

"Gerçekten bir şeyle karşılaştın mı?" Yan Yi küçümsedi: "Söyle bana, neyle karşılaştın?"

"Neyle karşılaştığımızı size neden bildirmeliyiz?" Yan Buxuan hala gülümsemesine rağmen, gülümsemesi biraz kabaydı. Hafifçe homurdandı: "Ne olursa olsun, Genç Leydi Yan Yi'nin aksine, bu öğrencileri korumak için elimden gelenin en iyisini yapacağım - sadece kendini korumamakla kalmadın, aynı zamanda altındaki öğrenciler bile acı çekti."

"Sen!!!" Yan Yi'nin yüzü kırmızı sonra beyaza döndü ama herhangi bir çürütücü laf bulamadı.

"Alçakgönüllü halimi bağışlayın, burada Genç Leydi Yan Yi ile daha fazla zaman kaybetmeyeceğiz."

Yan Yi'yi suskun bıraktıktan sonra, Yan Buxuan hafifçe: "Hadi gidelim." dedi.

Qin Kaiyi, kenardan coşkuyla izledi. Yan Buxuan'ın son iki sözünü duyduğunda, yetişmek için acele etti.

Diğer öğrenciler de gösteriden hoşlanıyor gibiydi. Bu sırada Yan Buxuan bir emir vermişti, bu yüzden doğal olarak görüş alanı ekibine geri döndü.

"Qin Shi." Önde yürüyen Yan Buxuan, aniden arkasından gelen Qin Kaiyi ile konuştu: "Yasak topraklara yapılan bu yolculuk hakkında ne düşünüyorsun?"

Yan Buxuan neden ona bunu sormuştu? Orijinal romanda soya sosu satın alan bu adam hakkında gerçekten hiçbir izlenimi yoktu*. Qin Kaiyi tartıştı ve daha sonra cevap verdi: "Genç neslin yalnızca gizemli alemde olma deneyimini kazanması gerekiyor ve herhangi bir nadir hazineyi istemesine gerek yok."

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now