Şeytani Büyüleyici Bir Gülümseme - Bölüm 66

483 102 68
                                    

Qin Kaiyi, beyin devrelerinde bir sorun olabileceğini derinden hissetti. Shen Feixiao onunla konuşmaya gelirse, Shen Feixiao'nun sorunları olduğunu kesinlikle hissederdi. Ama Shen Feixiao gerçekten onu tanımıyormuş gibi yaptığında... o... daha da çok Shen Feixiao'nun sorunları olduğunu hissetti!

Komplo kuruyor olmalı; komplo kuruyor olmalı!! Shen Feixiao'ya birkaç Lingshan Sekti öğrencisiyle birlikte bakıldığında, Qin Kaiyi'nin ruh hali çok karmaşıktı. Shen Feixiao'nun büyümesini, yetersiz beslenmiş küçük bir turp kafasından* önündeki olgun adama doğru büyümesini izlediği söylenebilirdi. Qin Kaiyi bir dereceye kadar Shen Feixiao'yu büyüttüğü bir oğul olarak görüyordu. Shen Feixiao'nun onu görmezden geldiğini görünce, açıklanamaz bir şekilde kızının evlendirildiği ve artık geri alınamayacağı hissine kapıldı ...

(küçük turp kafası = küçük çocuk)

Wu? Wei He Qin Kaiyi'den açıkça daha güvenilirdi. Qin Kaiyi'nin yüzünün Shen Feixiao'yu görür görmez değiştiğini gördü ve Qin Kaiyi'nin onu zorlayan bu shidi'ye karşı kötü niyetli olduğunu düşündü. Bir süre düşündükten sonra Qin Kaiyi'ye, "Yarışma yakında başlayacak, ne yapacaksın?" Dedi.

"Saklanacak bir yer bulacağım." diye cevapladı Qin Kaiyi inançlı bir cesaretle.

"..." Qin Shi'nin ahlakının ve davranışının nasıl olduğunu uzun zamandır bilmesi gerekiyordu. Yüzünü örtme dürtüsüne direnen Wei, güçlükle, "Başka bir fikrin var mı?" Dedi.

"Fikir mi? Hangi fikir?" Qin Kaiyi, Wei He'ye boş gözlerle baktı. "Nerede saklanacağını düşünmek nispeten güvenli mi?"

"..." Wei He anında ördekle konuşmaya çalışan bir tavuk olduğunu hissetti. O anda, Qin Kaiyi'nin arkasında duran Shen Feixiao'nun buraya tehdit ve öfke dolu bir bakışla baktığını aniden fark etti.

Oh, Shen Feixiao, Qin Shi'nin yanında olduğu için kızgın mıydı? Wei He iyi bir ruh hali içinde çenesine dokundu ve şüphelenmeyen Qin Kaiyi'ye baktı. O gülümsedi."Seni en son gördüğüm zamanı hatırlıyorum, Lingshan Sekti'nin bir öğrencisiydin. Ziyang Pei denen adamla birkaç yıl görüştükten sonra nasıl oldu?"

"Ah?" Qin Kaiyi, Wei He'nin bu kadar hızlı atlayacağını beklemiyordu ve bir süre tepki vermedi.

"Yani," Wei, uzakta duran Shen Feixiao'ya bakarken tekrar nazikçe açıkladı, "Senin ve shidinin arasında Hua Lian Sekti'ne sığınmana neden olan bir şey olduğu için değil mi?"

"..." Qin Kaiyi "Nasıl bildin?" demek istedi? Ama kalan sebebi, ağzından çıkaracağı şeyi geri çekmesine neden oldu ve bir süre sessizlikten sonra, "Anlamıyorsun." dedi.

"(⊙_⊙)?" Wei He.

"Bu çok uzun bir hikaye ... Pangu'nun gökleri ve yeryüzünü açmasıyla başlamalıyım ..." Qin Kaiyi gözlerini kıstı ve kendisini geçmişi hatırlıyormuş gibi gösterdi.

(Pangu = Çin mitlerinde evrenin yaratıcısı)

"..." Wei Qin Kaiyi ile iletişim kurmaktan vazgeçmeye karar verdi. Artık Shen Feixiao'nun illüzyonunun Qin Kaiyi'nin beynine anormal şekilde düşünmek için zarar verdiğinden ciddi bir şekilde şüpheleniyordu. Aksi takdirde, Qin Kaiyi ile neden normal bir şekilde iletişim kurmamıştı?

Qin Kaiyi ile Wei He iletişim kurmakta zorlanırken, Qin Kaiyi aniden tanıdık bir ses duydu. Bu ses, yedi yıl öncesine kıyasla çok yaşlanmış gibiydi. Bu doğru, bu dünyaya geldiğinde gördüğü ilk kişi ve aynı zamanda onu bırakması en zor olan yaşlı adamdı - Qing Xuzi. Aslında, sekti denetlemek için - Lingshan Sekti'nde kalması gerekirken - buraya gelmişti.

Tam bu sırada Qin Kaiyi, sistemin komut isteminin keskin sesini duydu [Sistem İstemi: Lingshan Sekti'ne şeytani saldırıyı başlatırken, lütfen Ziyang Pei'ye Lingshan Sekti'ne saldırmasında yardımcı olun. Görevin tamamlanması geri dönüş değerini% 10 artıracaktır. Hikayedeki gecikme nedeniyle ödül ikiye katlanacak. Başarısızlık durumunda, kesinti de ikiye katlanacaktır. Lingshan Sekti'ne şeytani saldırıyı başlatırken, lütfen Ziyang Pei'ye Lingshan Sekti'ne saldırmasında yardım edin. Görevin tamamlanması, dönüş değerini% 10 artıracaktır. Hikayedeki gecikme nedeniyle ödül ikiye katlanacak. Başarısızlık durumunda kesinti de ikiye katlanacaktır.]

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now