Bir Tavukla Başlayan Cinayet Davası - Bölüm 6

899 164 90
                                    


Qin Kaiyi, Shen Feixiao'ya tavuğu verdi ve gitti. Shen Feixiao'nun günlerinin zor olduğunu biliyordu. Muhtemelen Ruh Dağı sektine geldiğinden beri et yememişti.

Qin Kaiyi kendi mağarasına döndü ve gerildi. Tam kestirmeye hazırlanırken sinir bozucu bir sistem hatırlatmasıyla rahatsız oldu.Sistem hatırlatıcısı: Lütfen bir yıl içinde gıda yoksunluğunun orta aşamasına gelin. Aksi takdirde % 20 dönüş değeri düşülecektir. Lütfen bir yıl içinde gıda yoksunluğunun orta aşamasına gelin. Aksi takdirde % 20 dönüş değeri düşülecektir.

"Ne??" Qin Kaiyi bu hatırlatmayı duyar duymaz hemen yataktan fırladı: "Seni piç! Beni ölüme zorlamak mı istiyorsun?!!!"

Elbette, sistem Qin Kaiyi'ye yanıt vermedi. Onu çöküşün eşiğine iten ses sessizce kayboldu.

Ayrıca, bu ses nereden geliyor? Vücudunun içinde tuhaf bir şey yaşıyormuş gibi hisseden Qin Kaiyi'nin ifadesi çok çirkinleşti. Mağarasını gözlemledi ve sonra derin bir iç çekti.

Qin Shi'nin mağarasının kurulumu son derece basitti. Sadece bir taş yatak, bir taş masa, temel ruhani tıp ve kitaplar vardı. Hepsi bir köşede düzenlenmiş, sıradan bir gizlenme büyüsüyle gizlenmişti.

Qin Kaiyi sönmüş bir lastik top gibi hissetti. Ne olursa olsun kendini neşelendiremiyordu. Şu anda, Qin Shi'nin efsun seviyesi orta aşama Temel Yapısı* idi. Bu seviyeye ulaşmak dokuz yıl sürdü. Birincisi, mükemmel yeteneğine, ateş ve odun çifte ruhsal köküne güvenerek yapıldı. İkincisi, doğal olarak Qing Xuzi'nin kişisel olarak kendisine öğretmesine güvendi.

(Qi Yoğunlaşmasından sonraki aşama. Bir efsuncunun Qi'si belirli bir eşiği (Qi'nin hacmi /  yoğunluğu) geçtiğinde, bu aşamaya geçebilir.)

Bununla birlikte, Temel Yapısından yiyecek yoksunluğuna kadar, aşılması son derece zor bir uçurum vardı. Bir Temel Yapısı efsuncusu hala bir ölümlü olarak kabul edilebiliyorsa, o zaman gıda yoksunluğuna girmek, ölümsüz olma yolundaki ilk adım olacaktır.

(Çn: Temel Yapısından sonra 2 3 seviye daha atlayarak ölümsüzlüğün ilk adımına, yemek yemeye ihtiyaç duymamaya, geçilir. Bu yüzden Qin Kaiyi birden nasıl o kadar seviye atlayabilirim diye söyleniyor.)

Güç farklılıklarını dikkate almadan, yiyecek yoksunluğuna girmeden, artık ölümlü yiyecekler yemeye gerek kalmayacaktı. Ömürleri anında 400'e çıkacaktı. Yalnızca bu faydalarla, pek çok efsuncuyu huzursuz etmek için zaten yeterliydi.

Yine de, Temel Yapısı'ndan yiyecek yoksunluğuna ulaşmak nasıl bu kadar basit olabilir? Bir süredir Qin Kaiyi'nin ifadesi son derece çirkindi. Yazdığı romandı bu. Bu konuda kendisi daha net olamaz mı? "Dağ Bulutu Notları" na sahip olan Shen Feixiao'nun bile Temel Yapısından yiyecek yoksunluğuna ulaşması yaklaşık iki yıl sürdü. Ama şimdi, sistem onun bir yıl içinde gıda yoksunluğuna ulaşmasını istiyordu. Bu onun hayatını istemiyor muydu?! Qin Kaiyi bunu ne kadar çok düşünürse o kadar öfkelendi. Gerçekten mağaranın içindeki her şeyi paramparça etmek istiyordu. Gizemli bir şekilde kendi romanına ışınlandı. Sadece bu olsa her neyse. Şimdi, sürekli olarak bu çöp sistemi dinlemek zorundaydı. Geri dönme umutları çok geçiciydi.

"Siktir, bu beni zorlamıyor mu ..." Qin Kaiyi'nin ağzından üç kelime çıktı : "şeytani efsuna başvurmaya..."

Normal yetiştirme yöntemlerine göre bir yılda Temel Yapısı engelini orta aşamadan gıda yoksunluğuna yükseltmek tamamen imkansızdı. Yetiştirme, cennet ve insanlar arasındaki uyum ve dengeye dayanıyordu. Bu cennete meydan okuyan hıza ulaşmak, ne kadar ruhani ilaç veya uygulama yöntemi olursa olsun, hala imkansızdı.

(Çn: Uygulamadan kastı efsun yapmak.)

Bununla birlikte, normal uygulama ve şeytani uygulama farklıydı. Şeytani efsun uygulamasının hızı, normal efsun uygulamasının iki katı hızına ulaşabilir. Uygun bir yetiştirme yöntemine sahip olsaydı, bir yılda Qi Arıtmasının orta aşamasından Temel Yapısına koşmak tamamen mümkündü. Ancak bu dünyada bedava yemek diye bir şey yoktu. Normal uygulayıcılara ve Budist uygulayıcılara kıyasla şeytani uygulayıcılar, kalp çeldirici iblisler tarafından daha kolay rahatsız ediliyordu. Bazen küçük bir dikkatsizlikle saplantıya düşerlerdi.

A Smile From The Villain [BL]Where stories live. Discover now