MSOM? -2- ❝Gıcık Adam❞

150K 6.1K 2.8K
                                    

-Bu bölümü İrem'e ithaf etmek istedim. Seni çoook seviyorum İrem. Sen benim için çok özelsin, bunu sakın aklından çıkartma olur mu ? ♡

@locaxx

**Multimedya Barlas (Süpermarkette ki gıcık adam)

İyi Okumalar :)

-

2. Bölüm

*1 Hafta Sonra*

▪Ecrin Karayel▪

Elimi göğe doğru uzattığımda yüzüme sıcak bir tebessüm yayıldı. Gözlerimi yumup içime çektiğim temiz havayı, veda edercesine geri üfledim. Birbirine kenetlenmiş kirpiklerimin arasından süzülen gözyaşlarım, yanaklarımı ıslatıp hasretle can çekişen ruhumu temizliyordu.

Gözlerimi araladığımda gökyüzünü yaşlı gözlerimle süzdüm. Karanlık çökmüştü dört bir yana. Yıldızlar umut vaad edercesine, tüm ihtişamıyla içimi kabartıyordu. Yarın, başka bir balkondan izleyecektim bu tabloyu. Bu defa abimi değil, ailemi ve İzmir'i özleyecektim.

Yanaklarıma monte edilmiş yaşları, elimin tersiyle silerken içime derin bir nefes çekip İzmir'in havasının ciğerlerimi okşamasına izin verdim. Adımlarımı balkon kapısına yöneltip kendimi odama attım. Kapıyı örtmeden önce bakışlarımı, sokak lambalarıyla parıldayan sokaklarda gezdirdim.

"Elveda İzmir."

İçime tarifi imkansız bir burukluk çökerken nihayet kapıyı örtüp kendimi odama attım. Yatağımın yanında duran bavul gözüme iliştiğinde, içimi garip bir hüzün ve heyecan sarmaladı. Bu şehri terk edeceğim için pek hoşnut değildim; fakat İstanbul'da abimle kuracağım yeni hayat için heyecanlıydım.

Birden kapımın tıklatılması ile düşüncelerimden sıyrılarak bakışlarımı kapıya doğru çevirdim. Kapı usulca aralandığında, hafiften gıcırdamasıyla yüzümü buruşturdum. Cansu, kapı aralığından kafasını çıkartıp sesini en düşük volüme getirerek mırıldandı.

"Gelebilir miyim ?"

"Gel tabii ki."

Içeriye girip ardından kapıyı kapattı ve hüzünlü bakışlarını üzerimde gezdirdi. Bir anda bana doğru gelmeye başladı ve kollarını etrafıma dolayıp boğazından kopan hıçkırığa mani olamadı. Onun ağlayışına karşılık vermemek için, alt dudağımı dişlerimin arasına aldım.

"Dayanamadım geldim yine. Son kez beraber uyuruz diye düşündüm." dedi, hıçkırıkları arasından.

Bugün sabahtan beri bizdeydi ve akşamüstü, amcamı arayıp Cansu'nun burada kalması için izin almıştık. Annem, Cansu'nun rahat rahat uyuması için, ona abimin eski odasını ayarlamıştı; fakat Cansu, küçükken her korktuğumuzda yaptığı gibi, benim odama kaçamak yapmıştı. Rahatlık umrunda değildi, tek umursadığı benim varlığıma olan ihtiyacıydı.

"İyi yapmışsın. Seninle uyumayı özledim."

Bu duygusallığa bir son verip ondan bir adım uzaklaştım. Gözyaşlarımı yarın sabaha saklamalıydım. Eğer biraz daha bu ana maruz kalırsam, yarın sabaha şiş gözlerle uyanacaktım.

"Off iyice sümüklü oldun. Hadi gel artık yatalım, yarın sabah erkenden kalkacağız. Annemler muhakkak uyumuşlardır." dedim.

Cansu'nun memnun olmadığına dâir çıkarttığı iniltilere kulak asmadan, yatağıma doğru ilerledim. Yatağa girer girmez, yana doğru kaydım ve Cansu'ya yatması için yer açtım. Lambayı kapatıp o da yatağa yanaştı ve yanımdaki yerini aldı.

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora