MSOM? -22- ❝Dudaklarımdaki İmza❞

148K 5K 1.6K
                                    

Selam! Ben geldim. Sonunda ilk sınavlarımı oldum ve size upuzunnn bir bölüm yazdım. Her satırı ayrı ayrı hoşuma giden bir bölümdü bu. Çok içimden gelerek yazdığım içindir büyük ihtimalle. Umarım siz de en az benim kadar seversiniz bu bölümü. Bol bol Barlas ve Ecrin yakınlaşmalarına odaklı bir bölüm oldu, bence çoğunuz seveceksiniz :)

Bu arada Wattys2015 kazananları açıklandı ve "Mayıs Sineğim Olur Musun?" En Çok Konuşulanlar arasında. Yarışmayı kazandığım için o kadar sevindim ki, sınav haftasında ilaç gibi geldi. Oy verip hikâyemi destekleyen herkese teşekkür ederim, iyiki varsınız. Sizi öyle çok seviyorum ki, anlatamam. Umarım sizlerle birlikte daha güzel yerlere ulaşabiliriz. Desteğinizi benden eksik etmediğiniz için, sizlere minnettarım! ♥

Bu bölümü Yağmur'a ithaf etmek istiyorum. Seni tanıyalı çok olmadı ama kısa sürede kanım kaynadı sana. Çok değerlisin benim için canım. İyiki varsın, seni seviyorum ♥

@YamurYlmazlar

**Multimedya'da Barlas, Ecrin, Buse, Haktan ve Cüneyt'in gece kulübündeki hâlleri ile bölümle ilgili bir sahne var!**

UYARI: Bölümün ufak bir kısmında cinsel yakınlaşma vardır.

-Keyifli Okumalar.

★☆★

22. Bölüm

▪Ecrin Karayel▪

Eren: Yarın öğlen yemeğini birlikte yeriz o zaman. Seni 13:00'da evinden alırım, anlaştık mı güzelim?

Ben: Tamam, anlaştık.

Eren'e yazdığım mesajın ardından telefonumu çantamın içine atıp boy aynasına doğru ilerledim. Boy aynasının tam karşısında durduğumda, bedenimin yansımasına bakıp gülümsedim. Bedenimi tam anlamıyla saran, siyah mini elbisem göz kamaştırıcı duruyordu. Elbisemin eteği dizimin yaklaşık bir karış üzerinde bitiyordu ve bu yüzden uzun bacaklarımı sergiye çıkartmış gibi hissediyordum. Kalçalarım büyük olduğu için, kalçalarımı saran bu elbise, kıvrımlarımı da ortaya çıkartıyordu. Elbisenin derin bir göğüs dekoltesi vardı ve göğüs kısmındaki ip detayları çok hoş duruyordu. İpler birbiri üzerine zikzak oluşturacak şekilde bağlanmıştı ve destekli sütyen taktığım için göğüslerim olduğundan biraz daha dolgun görünüyordu.

Ayakkabı olarak siyah platform topuklu ayakkabılarımı tercih etmiştim ve dışarısı soğuk olduğu için elbisemin üzerine siyah deri ceketimi giyinmiştim. Saçlarımı düzleştirip salık bıraktığım için, çekiciliğim biraz daha ön plana çıkmıştı. Gözlerime, siyah ağırlıklı bir makyaj yaptığım için gözlerimin maviliği fazlasıyla ortaya çıkmıştı ve bu nedenle makyajımın abartıya kaçmaması için dudaklarıma sadece parlatıcı sürmüştüm. Siyah çantamı omzuma taktıktan hemen sonra, yüzümdeki tatmin olmuş sırıtış ile odamı terk ettim.

Bir saat kadar önce Buse'nin sosyal medyada paylaştığı resmin ardından böyle giyinme kararı almıştım. Yoksa sıradan bir elbise giyinip gidecektim gece kulübüne. Fakat o kızılın giyindiği siyah renkte, mini ve straplez elbisesi bembeyaz tenini apaçık gözler önüne seriyordu. Kızıl saçları ise onu yeterince çekici yapıyordu zaten. Fotoğrafın altına açıklama olarak yazdığı yazı ise, beni küplere bindirme konusunda tartışmasız zirvedeydi. 'Hadi ben gece kulübüne kaçar bebişler, filmimizin yakışıklı oyuncularıyla kışkırtıcı bir gece beni bekler.'... Cüneyt'i geçtim, Haktan'ı da geçtim, Barlas ile nasıl kışkırtıcı bir gece hayal edebiliyordu bu sürtük? Hayır, birde fotoğrafın altına gelen 'Bu güzellikle Barlas'ı kaparsın sen.' yorumuna ne denmeli? Yok daha neler, ben varken Buse de kimmiş?

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ