MSOM? -29- ❝Birbirine Mühürlenmiş Ruhlar❞

187K 5.7K 3.6K
                                    

Merhaba, kuzularım. Sanırım en uzun ara buydu. Bir aydan fazla süredir yokum buralarda ve sizi çok özledim.

Bölümün bu kadar gecikme nedeni, ruh hâlimden kaynaklanıyor. 28. Bölümü yayınladıktan sonra, bana karşı bir muharebe alanı oluşturdular. Birçok kişi üstüme gelmeye başladı. Sözde eleştiriyorlar beni. Fakat eleştiri yapıcı olur, hakaret dolu olmaz. Sinirlerim çok yıprandı ve cidden yazma hevesimi sömürdüler. Hevesimin kaçmasına rağmen, kendimi zorlayarak yazmaya çalıştım ve sonra dönüp yazdıklarımı okuduğumda, berbattı. Gerçekten insan zorla bir şey yapamıyor. İçinden gelmesi gerekiyor. Bu nedenle, kendimi biraz toparlayınca sildim o berbat yazıları ve yeniden yazdım. Şimdikilerin, çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Benim hayatım Wattpad'e bağlı değil. Her dakika bölüm yazmamı isteyenler var benden. Özelden "Yeni bölüm ne zaman?" sorularına, "Bugün biraz işim var, ama tamamlamaya çalışacağım." diye yanıtladığımda, bana "Ya işini boş ver, senin bölüm yazmaktan daha önemli ne işin olabilir ki. Sorumluluğunu hiç bilmiyorsun. Bırak işini bölüm yaz." diyen okurlarım da var ve bu düşüncedeki kişiler, beni cidden kırıyor. Ben yeni bölüm yazmak için koşullandırılmış bir "YB" makinesi değilim. Motivasyonum ne kadar artarsa, o kadar iyi ve çabuk bölümler yazarım.

28. Bölümden sonra aldığım hakaretlerden sonra, özeldeki mesajların hiçbirine bakmamaya karar verdim. Çünkü benim de sabrım bir yere kadar. Artık seviyesiz insanlara tahammül edemiyorum.

Bu kadar beklettiğim için, özür dilerim. Ama yine çok uzun bir bölümle karşınızdayım. Bu bölüm, fazlasıyla duygu yüklü. İlk defa olaysız bir bölüm yazdım, şaşırtıcı. Umarım bu bölümü, en az benim kadar seversiniz.

Bu bölümü Rabia'ya ithaf etmek istiyorum. Seni çok seviyorum, kuzum. Umarım bu bölümü beğenirsin. ❤❤

@ arknrabia

**Multimedya'da bölümle ilgili bir sahne var!**

-Keyifli Okumalar.

~

29. Bölüm

▪Ecrin Karayel▪

Güneşin taze ışıkları, pencereden içeriye fevrice süzülürken, yüzümü hedef alan güneş ışınlarıyla yüzümü buruşturdum. Elimi gözlerimin üzerine siper ederken, göz kapaklarımı usulca araladım. Görüş alanıma giren, sakallı çehreyle birkaç saniye duraksadım. Dün gece yaşananlar, gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti anında ve ben, sertçe yutkunmaktan başka bir şey yapamadım. Yanaklarımın yanmaya başladığını ve o kızarıklıkların göğüslerime dek ulaştığını hissettim. Bakışlarım, Barlas'ın birbirine kenetlenmiş kirpiklerinde gezindi. Uyurken o kadar sakin ve sevimliydi ki, uzanıp elmacık kemiğine bir öpücük kondurmamak için, zor tuttum kendimi. Onu uyandırmak istemiyordum ve bu kusursuz güzelliğini biraz daha seyretmeye ihtiyacım vardı.

Dağınık saçlarının alnına düşüşünü seyrettim önce ve ardından, düzenli nefes alışverişleriyle kıpırdanan çıplak göğsünde gezindi bakışlarım. Uyurken dudaklarını hafifçe büktüğünü fark ettim ve bu ısırılası görünüşüne karşılık, tebessüm ettim. Dün gece Barlas ile sarılır vaziyette uyuyakalmış olmamıza rağmen, şu an birbirimize temas bile etmiyorduk. Uyku anında birbirimizden uzaklaşmış olmalıydık. Fakat yine de, bedenlerimiz birbirine yakındı ve onun bedeninin yaydığı sıcaklık, benim tenimi de tutuşturuyordu. Kokusu, sürekli burun direğimi sızlatıyordu. Çünkü, kokusunun kaynağı yanıbaşımdaydı ve dün gece, kokusunu tenime mıh gibi kazımıştı.

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now