MSOM? -18- ❝Baştan Çıkarılmış❞

127K 5K 1.6K
                                    

Biten temizliğin ardından yine uzun bir bölüm yazdım. Geç oldu, umarım güç olmaz. Kaybettiğimiz mehmetçiklerin acısından, moralsiz hâlimle yazdığım bir bölüm oldu. Yaptığım düzenlemelerle biraz olsun daha edebileştirdim. İnşallah beğenirsiniz.

Bu arada, beni eleştirenlere özel olarak söylemek istediğim bir şey var. Ben bu zamana kadar hiçbir şekilde özenti bir yazar olmadım. İlk kitabım Manyak Sevgilim'de fazlasıyla yazım ve imla hataları vardı, Manyak Abim ise mizah kitabı olduğu için doğru düzgün edebiyat katamadım. Şimdi bu kitapta edebi yazıyorum diye kendini kasıyorsun diyenler var. Ben yazdığım o satırları afedersiniz kıçımı sıkıştırarak yazmıyorum. Kalbimden dökülenler sizin okuduklarınız. Ayrıca edebi yazan hiçbir yazara özenmedim de. Çok kitap okuduğum doğrudur, ama okuduğum kitabın yazarına özendiğimin göstergesi değildir bu. Benim eski yazımım yalın ve sadeydi. Şimdi sadece biraz süsleyerek yazıyorum. Evet, 17 yaşına girmek üzere olan küçük bir yazarım. Ama yaşım, edebi yazıp yazmamamı etkilemez. Siz içimdeki olgunlaşmış çocuğu tanımıyorsunuz. Sanki böyle yazmam imkansızmış gibi, ben beceremezmişim gibi davranıyorsunuz. Bu benim yazım tarzım, benim kalemim, benim kurgum, benim kitabım. Eğer özenti bir yazar olsaydım klişelerle dolu bir kitap okuyor olurdunuz. Bir kişi çıkıp bana 'Kitabın klişe' diyebilir mi bakalım? Birde eğer kasıyor olsaydım, şu an bu bölümü yazıp yayınlamış olamazdım. Aklımdaki diğer kurgulara yoğunlaşır, bu kitabı rafa kaldırırdım. Uzun bölümler yazdığım için geç kalıyor bölümler, tıkandığım için değil. Ben çok yavaş yazıyorum, elimde değil. İnanın bu notu yazmam bile rahat 45 dakika sürmüştür. Hikâye yazmak sandığınız kadar kolay değil. Çıkarın at gözlüklerinizi artık ve beni yargılamaya bir son verin. Ben buyum. Ben Aleyna'yım. Değişmeyeceğim. Ve asla özenti olmayacağım! Gerçek bir yazar olabilmek en büyük hayalim ve bu hayale layık olabilmek için kendimi daha da geliştireceğim. İsteyen özenti desin, isteyen kendini zorluyor desin. Şu andan itibaren kötü düşüncelerinizi umursayıp moralimi bozmayacağım. Benim ne olduğum belli ve beni bilen biliyor. Söyleyeceklerim bu kadar.

**Multimedya'da Ecrin, Barlas, Begüm ve Aras var!**

Bu bölümü canım okurum Nergiz'e ithaf etmek istedim. İyiki varsın kuzum benim. Barlas'a küfürleri saydırıp aynı zamanda çok seven ve hatta finalde ölsün de azıcık ağlayalım diyen garip ve bir o kadar da tatlı arkadaşım, seni çok seviyorum ♥ :D

@nergiz_b

-Keyifli Okumalar.

★☆★

18. Bölüm

▪Ecrin Karayel▪

Nihayet yoğun bir hafta, son bulmuştu ve heyecanla beklediğim haftasonu kapıya dayanmıştı. Hafta içi her gün neredeyse ödevlerle boğuştuğum için, geride bıraktığım günler tabire caizse; berbat ötesiydi. Bugün günlerden Cumartesiydi ve bu, mükemmel bir günün kapılarını araladığımın göstergesiydi. Tiyatro kursunda ilk günümü geçireceğim için fazlasıyla mutlu ve umutluydum. Hayallerime kavuşabilmek için yeniden uzun bir yola çıkacaktım ve bu defa çaba gösterip arzu ettiğim yere ulaşacaktım.

Karşısında dikildiğim aynada yansıyan görüntüme dikkatlice baktığımda, karşılaştığım görüntü gayet hoştu. Birçok renkle donatılmış mini eteğim ve üzerime geçirdiğim ince yünlü beyaz kazağım ile seksilik ve şirinlik arasında mekik dokuyordum. Elimdeki ince siyah kemeri yüksek belli eteğime geçirdiğimde, üzerimdeki kazak, modeli gereği kısa kesimli olduğu için eteğimin tüm ayrıntısını göz önünde bulunduruyordu. Bu da, kalçalarımı tam anlamıyla saran eteğimin, kıvrımlarımı arsızca sergilediğini gösteriyordu.

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin