MSOM? -20- ❝Sevişme Sahnesi❞

158K 5.4K 1.7K
                                    

Bu bölümü yazarken çok büyük talihsizlikler yaşadım. Zaten telefonum birkaç gün elimde değildi. Tamirden geldikten sonra ise okulda verilen ödevler yüzünden yazmaya fazla zaman bulamadım ama yine de yazabildim. Ah birde bölümün bazı kısımları silinince küplere bindim, bu da ayrı bir isyan nedeni. Neyseki yazabildim, düzenleyebildim ve yayınlayabildim. 7000 kelimelik bir bölüm oldu. Yazarken değilde, düzenlerken canım çıktı yahu. Oku oku, bitmiyor :D Upuzun bölümümle karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz.

**Multimedya'da Berfin'in yaptığı bir çalışma var!**

Bu bölümü Multimedya resmini yapan canım arkadaşıma ithaf ediyorum. Berfin ellerine sağlık kuzum. Seni ne çok seviyorum ben, bir bilsen... Bol bol öpüyorum seni bebeğim :* ♥

@kartanesi98

İyi Okumalar :)

★☆★

20. Bölüm

3 Hafta Sonra

▪Ecrin Karayel▪

Şu son üç haftadır olduğu gibi, yemekhaneye adımımı atar atmaz yine bütün gözler üzerimde kilitlenmişti. Filmde başrol olarak yer aldığım, okulda kulaktan kulağa yayılarak, bakteri gibi üremişti artık. Çoğu öğrencinin imrenerek ve kıskanarak baktığı bir kız oluvermiştim, şu kısacık süreçte.

"Şu masa boş, gel oraya oturalım."

Yanımda benimle birlikte ilerleyen İrem'e doğru döndüğümde, gösterdiği masaya baktım. Köşede duran bir masaydı. Yani bu, pekte göz önünde bulunmayacağımın bir göstergesiydi. Artık sahiden her zerremi süzmek istercesine, üzerime dikilen gözlerden gına gelmişti. Şöhret olmadan böyleyse, şöhret olunca kim bilir ne denli dayanılmaz olacaktı?

Masaya doğru ilerleyip altında kalan sandalyeyi çektim ve üzerine oturdum. İrem'in de karşımdaki sandalyeye oturmasını beklerken, içim kıpır kıpırdı. Ona üç haftadır çektiğimiz bütün sahnelerin kısa bir özetini geçecektim. Daha önceden anlatmak istediğimde, İrem heyecanımı kaçırma deyip beni susturmuştu ama bugün ilk kez yayınlanan fragmanı izleyince merakına yenik düşüp ona kısa bir özet geçmeme izin verdi.

"Fragmanı izledim ve sanırım meraktan çatlamak üzereyim. Ya niye bu adam daha çekimler tamamen bitmeden fragmanı yayınlıyor ki? Daha çekimler bitmediğine göre bu işin çekimi var, montajı var, müzik ayarlaması var... Yani bize resmen 'Fragmanı izlediniz ama uzun süre beklemeniz gerek. Meraktan çatlayın.' diyor, o Cüneyt denen yönetmen bozuntusu!" dedi İrem, sinirle homurdanarak.

"İrem, biraz sakin ol canım yaa. Sadece iki gün kaldı çekimlerin son bulmasına. Bugün okul çıkışı, Barlas sürekli zorluk çıkarttığı için, sona bıraktığımız sevişme sahnesini çekeceğiz. Yarın da havaalanında filmin son sahnesini çekip bitireceğiz. Zaten filmin müzikleri eski kadro zamanından beri hazırmış. Bu zamana kadar çektiğimiz tüm sahnelerin montajları çalışanlar tarafından halledildi zaten. O yüzden Cüneyt, fragmanın şimdiden vizyona girmesini istedi. Zaten bize, tüm çekimler tamamlandıktan 1-2 hafta sonra filmin sinemalarda olacağını söylemişti. Aralık ayının ikinci haftasında falan film tamamen vizyona girmiş olur. Yani, umarım."

Yaptığım uzun açıklamanın ardından, İrem çilli burnunu kırıştırdı. "Ya tamam iyi hoşta, çok aceleye gelmedi mi bu film işi?"

"Evet biraz öyle oldu. Cüneyt bizi fazla uğraştırdı, çekimleri bir an önce tamamlayabilmek için. Ama o'da film yapım şirketine göre hareket etmek zorunda, ne yapsın adam. Bir önceki kadroyla fazlasıyla zaman kaybetmişler zaten. Yapımcı da doğal olarak, ikinci kadronun -yani bizim- çekimleri biraz daha hızlı tamamlamamızı istemiş. Bizde elimizden geleni yaptık ve üç haftada bitirmeyi başardık. Tabii bu ekstra çabamızdan ötürü, işin sonunda alacağımız para daha da dolgunlaştı."

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now