MSOM? -8- ❝Benim Olmalı❞

121K 5.3K 1.4K
                                    

Neredeyse 20 gündür sizi beklettiğim için özür dilerim. Pek iç açıcı bir dönemde değilim. Açıkçası hiç iyi değilim. Ruh hâlim yüzünden bir türlü ilham bulupta yazamadım. Çoğu zaman yazmak için oturup iki kelimeyi bir araya getiremedim. Ruh hâlimi hikayelerime de yansıttığım için çok özür dilerim. Umarım uzun süre sonra, beğeneceğiniz türden bir bölüm olur. Sahiden çok zor şartlar altında yazdım. Dilerim ki, beğenirsiniz.

Bu bölümü; iyi günde, kötü günde, her zaman yanıbaşımdan ayrılmayan, ona durmadan 'Geri Zekâlı' dememe rağmen gülüp geçen, fiziksel tacizlerime boyun eğen, kendinden çok beni doyuran ve sıra arkadaşım olmasına rağmen kopya vermek konusunda son derece beceriksiz olan canımın içine, bir taneme, aşk parçama, her şeyime, nefesime, en yakınıma, geri zekâlıma ithaf ediyorum. Seni çok seviyorum CanSucuk (İzmir'in en iyi Sucuk markası shshdhd) ♥♥♥

@cansu548

**Multimedya Barlas ve Ecrin!**

Keyifli Okumalar.

-

8. Bölüm

▪Ecrin Karayel▪

"Ecrin... Hadi bir tanem uyan!"

Omzumun hafif bir güçle sarsılmasıyla, yoğun uyku bulutumun içinden sıyrılıp gözlerimi hafifçe araladım. Bedenim hâlâ dün içtiğim bir kadeh votkanın etkisinde gibiydi. Damarlarımda usulca süzülen alkolü hissedebiliyordum.

"Hı, ne oldu abi ?"

Yatağımın sıcak hava dalgası yayan yumuşak dokusu, beni aşırı derecede tahrik ederek, uykuya davet ediyordu. Fakat abim o kadar büyük bir heyecanla yüzüme bakıyordu ki, uyku sersemliğimden kurtulmak için gözlerimi parmak boğumlarım ile ovuşturmaya başladım. Abim hâlâ heyecandan yerinde duramıyordu. Yüzünde ki sıcak tebessüm, ruhuma huzuru enjekte ediyordu.

"İrem... Galiba bana karşı olan önyargısından kurtuldu. Baksana şunlara."

Bir anda kucağıma telefonunu fırlattığında, yorganın üzerinden alıp ekran kilidini açtım. Ekranda açıkta olan konuşmaya dikkatlice baktım. "Seksi Bacaklım" ile mesajlaşmıştı. Bir dakika...

"Bu "Seksi Bacaklım", İrem mi oluyor ?"

Yüzünde ki pişkin sırıtışın ardından başını aşağı yukarı sallamakla yetindi. Onun bu sevimli tepkisine karşın, dudaklarımın samimi bir tebessüm ile bükülmesine izin verdim. Biraz daha uyku için yalvaran gözlerimi, inatla açık tuttum ve mesajları okumaya başladım.

Erkin: Aşağıdan bağırışlarını duydum, iyi misin ? Sanırım kardeşin arabanı yürütmüş. Pencereden gördüğüm manzaraya göre, bağıra çağıra tavuk gibi arabanın peşinden koşuyordun :)

İrem: Evet, öyle. Bu seni neden ilgilendiriyor ?!! Ayrıca iyiyim.

Erkin: Ünlem koyma bana. Her neyse, okula nasıl gideceksin ?

İrem: Taksiyle !!!!!!!

Erkin: Ünlem koyma dedim, değil mi ? İnadına 7 tane koyuyorsun birde... Seni bugün ben okula bırakırım.

İrem: Senin sözünü dinlemeyeceğim ve kim bilir kaç kızla işi pişirdiğin arabana binmeyeceğim!!

Erkin: Merak etme arabamı her hafta yıkatıyorum. Ne dersen de, bugün seni ben okula bırakacağım. Hem dün gece bir ateşkes imzaladığımızı zannediyordum. Beni hayal kırıklığına uğratıyorsun İremciğim. Yarım saat sonra kapındayım, haberin olsun ;)

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum