Mayıs Sineğim Olur Musun?

316K 7.5K 1.1K
                                    

**Multimedya'da tanıtım videosu var!
Spoi içermektedir!

-

Bir anda yanımdan kalkması ile ne olduğunu anlamadan ona bakmayı sürdürdüm. Kitaplar ile dolu kütüphanesine doğru ilerledi. Demek ki insanlara karşı soyutlanırken, kendini kitaplarda buluyordu. Bu fazlasıyla enteresan gelmişti çünkü onu kitap okurken hayal edemiyordum. Sanırım kendini bana, umursamaz ve kötü kalpli olarak tanıttığı içindi bu önyargılarım. O duvarları arasında sıkışmış bir adamdı. Gerçek benliğini gözler önüne sermek yerine hep bir soru işareti sunardı insanlara. Karanlık gözlerinin ardında elbet bir aydınlık gizleniyordu, biliyordum ve ben o aydınlık uğruna ona kalbimi sunuyordum.

Kütüphanenin önünde durduğunda ince uzun parmakları raflarda gezindi. Gözleri en üst rafa takıldığında kitaplar arasından bir tanesini eline aldı ve bana doğru döndü. Yüz hatları yine her zamanki gibi gergindi. Bu adamın güldüğünü görmek imkansızdı. Geri yanıma oturduğunda kitabın ismi dikkatimi çekti. Adını çok duyduğum fakat bir türlü satın almaya fırsat bulamadığım bir kitaptı; Soğuk Kahve. Barlas elinde tuttuğu kitabı araladı ve rastgele bir sayfa açıp o ilahi sesi ile okumaya başladı.

"Hayat her şeye benzetilebilir.Güzel bir kız olabilir ya da olgun bir kadın. Bazen bir fahişe ve çok fahişe... Bazı kızlar kendine değer verir, bazıları sadece verir. Ve verirken ona buna, aslında hiç mutlu değildir. Mayıs sineği var mesela, onlara bir gün sineği de denir. Onların eşlerini aldatmak gibi bir lüksü yok çünkü, ilk sevişmelerinde ölürler. Buna sevişmek için ya da neslini devam ettirmek için ölmek denilebilir. Her kızın mayıs sineği gibi bir adama ve her adamın da mayıs sineği gibi bir kadına ihtiyacı var. Çok seven ve aldatmak nedir bilmeyen..." birden duraksadı. Bu satırlar fazlasıyla etkilemişti beni. Ahmet Batman'ın muhteşem bir kalemi vardı kesinlikle. İnsanı alıp götürüyordu başka yerlere. Barlas'ın gözleri beni bulduğunda gözlerimin ta derinliklerine odaklanmıştı, ben de öyle. Kitapta yazan son satıra adımı ekleyerek, gözlerimin içine baka baka tekrar etti.

"Ecrin, Mayıs Sineğim olur musun ?"

-

Aylardır yayınlanmak için bekleyen ve neredeyse kurtlanmak üzere olan hikayemi, sonunda yayınlama cesaretini kendimde buldum. Bu sadece giriş sevgili okurlar, kurguyu henüz anlayamamış olabilirsiniz fakat diğer bölümlerde yavaş yavaş anlamlandıracaksınız. Beni yalnız bırakmayan okurlarım, bu kitabımda da yanımda olmanızı diliyorum. Hah evet, bombanında bombası bir hikaye ile karşınızdayım :) ♥

-Şahsi Instagram Hesabım: aleynavf

-MSOM? Instagram Hesabı: wattpad.masaldiyari

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now