❝Açıklama ve Soru❞

31.4K 1.8K 1.1K
                                    

Merhaba! 5 ay sonra geri döndüm. Burayı, sizleri, Barlas'ı ve Ecrin'i deli gibi özledim.

Hâlâ burada okuyucum var mı diye bakmak istedim. Hikâyeyi unutan, kütüphanesinden silen, bana küfürler savuran birçok kişiyle karşılaştım. Bunlar elbette üzücü. Hikâyeyi unutanlara hak veriyorum, kütüphanesinden çıkaranlara da hak veriyorum, fakat o küfürleri hak ettiğimi düşünmüyorum.

Sizler için bir açıklama boynumun borcu. Eğer okumak isterseniz bir sonraki paragraf itibariyle kendimi ifade etmeye başlayacağım.

Bir önceki bölümde YGS'yi atlattıktan sonra yeni bölümü yazacağımı söylemiştim. Hedefim YGS puanım ile Üniversiteye yerleşmekti. Maalesef ki başaramadım. Hedeflediğim puan çok yüksekken, ben onun neredeyse yarısını aldım. Bu beni çok sarstı. Bu defa anlık bir kararla LYS'ye hazırlanmaya başladım. Önümde 3 aylık bir süreç vardı ve bunu iyi değerlendirmem gerekiyordu. Dershaneye gittim, özel dersler aldım, kendi başıma çalıştım. Bu zaman dilimi boyunca Instagram haricinde hiçbir sosyal medya hesabımda aktif değildim. Wattpad de dahil. Hatta Wattpad'i YGS'ye girmeden önce sildim ve LYS bittikten sonra (Haziran'ın sonunda) indirdim.

Sınav sonrası hemen bölümü yazıp yayınlamak istedim, ama bunu başaramadım. Sınav stresinden olsa şayet ilham perilerim yok olmuş durumda. Yeni yeni beni ziyaret etmeye başladılar ve şu an kalemim eski hâline geri dönüyor...

Bu arada...

"Bunca zaman boyunca neden bize bir açıklama yapmadın?" diye soranlarınız olacaktır. Bunun cevabını şöyle verebilirim. "Ben aylarca bölüm yazamayacağım, sınava hazırlanıyorum" diye bir açıklama metni yazmayı planladım, fakat bundan derhal vazgeçmek durumunda kaldım. Burada açıklama paylaşsam herkes bölüm zannederek açıyor ve bana "Açıklama yazana kadar bölüm yaz", "Bölüm zannedip hayal kırıklığına uğradık" gibisinden bir sürü yorum geliyor. Bu durum beni cidden rahatsız ediyor. Ayrıca öyle bir açıklamanın altına gelebilecek tahmini yorumları hayal ettiğimde linç yerim diye düşünmüştüm. Gerçi şu an son bölümün yorumlarına ve gelen kutuma bakılırsa durum bundan farksız.

Kesinlikle yanlış bir karar vermişim. Sonuç ne olursa olsun en başından bir açıklama yapmalıydım. Bunu bu kadar geç fark ettiğim için kendimi aptal gibi hissediyorum.

Burada bu yazıyı okuyan veya okumayan herkesten tüm içtenliğimle özür diliyorum.

Bu bölümü yeni bölüm zannederek hayal kırıklığına uğrayanlara bir haberim var. Burada sabırla yeni bölüm bekleyen birileri varsa eğer yeni bölümü yayınlayacağım.

Daha fazla sabredemiyorsanız yarın yeni bölümü yayınlayabilirim, fakat sizlerle ancak birinci partını paylaşabilirim. Şu an bölümün sonunu getirmekte zorlanıyorum... Eğer biraz daha bekleyebiliriz diyorsanız, tamamladıktan sonra tamamını paylaşabilirim.

Sizce yeni bölümü yarın part halinde mi yayınlayayım, yoksa birkaç gün sonra tamamlayıp mı yayınlayayım? Karar sizin.

Cevaplarınız bekleniyor...

~

Barlas Seçkiner is back...

Barlas Seçkiner is back

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Sizi kocaman öpüyorum. Özlem dolu bir kucaklamayla size sarıldığımı hayal edin. Çoook seviliyorsunuz.❤

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt