❝İTHAFLAR❞

11.4K 280 99
                                    

Herkese merhaba arkadaşlar. Sizi çook özledim. Nasılsınız bakalım? Ben hiç ama hiç iyi değilim.

Ne yazık ki pandemi sürecindeyiz ve bu süreçte eğitim hayatım berbat ilerlemekte... Okuduğum üniversite sınav tarihi belirtmemişti. Sonra birden bire "Vizeler 2 hafta sonra olacak." dediler. Bir dünya ödev yetiştirdim. 19 Mayıs'ta son ödevimi teslim ettim ve kendi kendime, "Tamam, şimdi biraz soluk alacağım ve bu süreçte yarım kalan final bölümünü tamamlayacağım." demiştim ki; üniversite beni yine şaşırtmadı. Bu sefer de "2 hafta sonra finalleriniz var." dediler. Bayramdan beri sınavlara çalışıyorum. Önümüzdeki hafta 10 dersimin 7'sinden sınavım var. Bu nedenle bölümü tamamlayamadım; ama 14 Haziran'dan sonra önceliğim finali yazmak olacak. Finali yayınlandıktan sonra da ilk 10 bölümü düzenleyeceğim. Bütün bu yoğunluk durulunca ise, yeni hikayeme başlayacağım.

Lütfen sınavlarım için bana şans dileyin. Çok zorlar...

Şimdi asıl konumuza gelelim: İthaflar. Hatırlarsanız bundan yaklaşık 10 bölüm öncesinde bir duyuru yayınlamıştım. "Hüzünlü Bir Not" adında. Dedemi kaybettiğim dönemde yazmıştım ve o ara üniversite sınavına hazırlanıyordum. 5 ay boyunca Wattpad'e giremeyeceğimi söylemiştim ve beni bekleyeceğine dair söz veren herkese ithaf yapacağımı belirtmiştim. O paragrafa yorum yapan 600'e yakın kişi vardı. Şu an hepsi sözünü tutup beni bekledi mi bilmiyorum; ama ben onlara canı gönülden inanıyorum ve üstüme düşen sözü tutarak ithafları yapıyorum.

KİTABIMI OKUYAN VE SONUNA DEK BENİ BEKLEYEN TÜM OKURLARIMA SEVGİLERİMLE... "MAYIS SİNEĞİM OLUR MUSUN?"UN TÜM BÖLÜMLERİ SİZLERE İTHAFENDİR.

@cadaloz06

@_hasnicktir

@loserorloverx

@xxtAlanaa

@gundogduff

@nejlaecn

@yagmurbakis

@noktakoyuyorgibiyim

@carpexnoctem

@HandeNisaCan

@magoaxonsra

@Turkuaz_Oreo

@kuzucuk200378

@senidiledim

@zynp08

@oylesinebirisi71717

@cikolata877

@suhedabagriacik

@ecemgunes4306

@didemsahinnn_

@ceren-25

@LadenToprak

@lefikakaracaer

@SmeyyeBayram7

@justthedawn

@Almirary

@Nefes14

@yasooo06

@erenMeren5

@laylaylaylop

@YeterArdu

@serifeonal

@GamzeKayali

@uzaydakisonkisi

@elif_kirnak

@camefromb612

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora