DUYURU: ❝Ad Değişikliği❞

78.6K 2.5K 195
                                    

Merhaba sevgili okurlar. Normalde 11. bölüm pazartesi günü yayınlanmış olacaktı. Fakat hazmedemeyeceğim bir olayla karşı karşıya kaldım. Wattpad'de 2.29 Milyona ulaşmış hikâyem bir yanlış anlaşılma nedeniyle Wattpad'den kaldırıldı. O kadar büyük bir yıkım yaşadım ki anlatamam. Moralim eksilerde gezindiği için, bir türlü bölümü tamamlayamadım. Zaten ağlaya ağlaya kendimi harap ettim. Tabii yanımda olan okurlarım sağ olsun, onlar sayesinde hikâyemi yeni baştan yayınlamaya başladım ve biraz da olsa toparlanabildim.

Bölümün yarısından çoğunu yazdığım için, bu akşam veya yarın öğlen sularında atmayı planlıyorum. Ne kadarını tamamlarsam atarım. İlham perilerim depresif hâlim nedeniyle beni kısa süreliğine terkettiler, ama ben elimden geldiğince kalanını yazacağım v yeteri kadar uzun olmasa da yayınlayacağım. Anlayışla beklediğiniz için teşekkür ederim ♥

Belirtmek istediğim bir diğer husus ise, hikâyemin adını değiştireceğim. Neden mi ? Bu hikâyem iki yılı aşkın süredir kurgulanmış olsa da, Wattpad'de benden daha önce yayınlanmaya başlanmış, "Mayıs Sineği" adında bir hikâye daha var. Bu şu anda bir sorun teşkil etmese de, ileride muhakkak ufak tefek sorunlara yol açacağını düşündüğüm için önceden önlem alacağım. Hikâyemin adını "Mayıs Sineğim Olur Musun ?" yapma kararı aldım. Bence güzel olacak gibi. Peki ya sizin düşünceniz nedir ? Olumsuz olsa bile kesin yapacağım ama olsun siz yine de fikrinizi belirtin :)

Bu gece veya yarın, 11. bölüm ile görüşmek üzere. Sizi seviyorum ♥

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now