DUYURU: ❝Instagram Hesabı ve Açıklama❞

69.9K 1.4K 141
                                    

Merhaba canlarım. Maalesef yeni bölüm değil. Hayal kırıklığına uğrayan okurlarımdan özür diliyorum.

Yeni bölümü yazmaya başladım ama henüz çok başındayım. Bu hafta uygulama ödevlerimi teslim edeceğim. Çocuk gelişim bölümü olduğum için sürekli uygulama ödevlerim oluyor. Birde kültür derslerimden ödevlerim de var. Anlayacağınız bu hafta çok yoğunum ve bölüm yazmaya fırsat bulamıyorum. Bölüm yine gecikecek gibi görünüyor. Anlayış gösteren herkese teşekkür ederim.

Bir sonraki bölüm, geçtiğimiz bölümde de bahsettiğim gibi, bebek ile geçecek. İrem arkadaşının bebeğini Ecrin'e bırakacak ve Barlas ile Ecrin bebeğin bakımıyla uğraşacak. Eğlenceli ve romantik bir bölüm sizleri bekliyor. Birkaç ufak sürprizim var. Bir yandan iyi, bir yandan kötü sürprizler bunlar. İnanın yazmak için çok sabırsızlanıyorum, ama fırsatım olmuyor. Bulduğum ilk fırsatta bölümü tamamlamaya çalışacağım. Umarım beni sabırla beklersiniz.

Bir sonraki bölümden spoiler ister misiniz? Eğer istiyorsanız, size iyi bir haberim var.

Ben sosyal medyada pek aktif olamıyorum. Daha önceden sizlerle spoiler paylaşabileceğim bir hesap açmak istedim ve açtım da. Fakat doğru düzgün Instagram'a giremediğim için, sonrasında kapatmak durumunda kaldım. Geçenlerde Fülya adında bir okurum 'Mayıs Sineğim Olur Musun?' için bir Instagram hesabı açmak istedi. Ben başta kararsız kalsamda, bir süre sonra buna olumlu bakmaya başladım. Fülya ile irtibata geçtik ve böylelikle ona yazdığım bölümlerden ufak tefek spoiler atacağım. O'da paylaşacağı resimlerin altına açıklama olarak o kesitleri yazacak. Böylelikle gelecek bölümlerden spoiler okuyabileceksiniz. Hem ben de bölümlerin gecikmesini biraz olsun telafi edebilirim diye düşündüm.

Fülya çeşitli kolajlar, bölümle alâkalı replikler, karakter resimleri paylaşıyor. Fakat aynı zamanda onunla özelden temasa geçerek neler paylaşmasını istediğinizi bildirebilirsiniz. Bütün mesajlarınızı dikkate alacağına emin olabilirsiniz. Hikâyemle alakalı kapak çalışmaları, çizimler, kolaj çalışmaları yapan arkadaşlar varsa benim şahsi hesabıma veya hikâye hesabımıza Direkt Mesaj yoluyla gönderebilir. Seve seve paylaşacağımıza hiç şüpheniz olmasın.

Hikâye Hesabımızın Linki: https://www.instagram.com/wattpad.mayissinegimolurmusun

Şahsi Hesabımın Linki: https://www.instagram.com/aleynafetvac

Takip ederseniz beni çok mutlu edersiniz. Daha çok kitleye hitap edebilmek ve sizleri memnun edebilmek için böyle bir yola başvurdum, umarım desteklerinizi eksik etmezsiniz. Sizleri çok seviyorum. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın, öpüyorum. ♥♥♥ :*:*:*

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt