Açıklama

2.5K 138 26
                                    

Arkadaşlar bir şeye açıklık getirmek istedim çünkü bir arkadaşımın yorumu bende bu açıklamayı yapma gereği uyandırdı.

Hikayede hiçbir şekilde İslam ya da hadisler aşk malzemesi olarak kullanılmamaktadır. Arkadaşım 'romantik İslamcılık' diye bir video izleyip bu düşüncesini paylaşınca ben de sizinle paylaşmak istedim. Hikayede kesinlikle İslam bir aşk malzemesi olarak kullanılmıyor. Örneğin 'seninle abdest kavgası yapmak istiyorum.' ya da 'en tatlı olduğun an secdedeki anın.' gibi komik tabirler yok. Çünkü İslam dinine bizim dünyevi işlerimize malzeme olsun diye inanmıyoruz . Bu arada o videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. Gerçekten doğru konuşuyorlar. İslam hiçbir şeye malzeme olamaz ve kızları veya erkekleri sırf etkilemek için kullanılamaz kanımca. Eğer öyle olursa ibadetlerin ya da diğer şeyler asıl amacına ulaşmaz.

Bu arada hikayenin nasıl gittiğini gerçekten merak ediyorum. Size katkısı olup olmadığını ve olduysa nasıl katkısı olduğunu bana söylerseniz beni çok mutlu edersiniz. Çünkü ben duydukça daha mutlu oluyorum ve daha çok yazmak istiyorum. Daha bir şevkle yazıyorum bölümleri. Size faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Yeni bölümü de yazmaya başladım ve yazarken çok heyecanlanıyorum ki umarım siz de benim kadar heyecanlanırsınız okurken. Sağlıcakla kalın.

Hayat Şimdi BaşlıyorWhere stories live. Discover now