-25-

4.9K 251 4
                                    

Ahoooj, jsem tu s novou částí! :D Chtěla jsem vás poprosit, jestli byste mi prosím nenapsaly váš názor k tomuhle příběhu (dílu), abych věděla, jestli se vám líbí nebo ne :) moc děkuju :) jinak doufám, že se vám díl bude líbit a moc děkuju za vaše komenty, voty a vaši podporu :3 moc si toho cením :) 

-K-

Po chvíli se ode mě odtáhl a začal se podpírat oběma rukama o postel. Zadíval se mi do očí a sladce se usmíval.

„Přestaň se na mě takhle dívat“ zasmála jsem se a rukou mu hnula s hlavou, aby se na mě nemohl dívat.

„Jak?“ zvedl hlavu.

„Takhle?“ podíval se na mě tak, jak před chvílí.

„Jo, přesně takhle“ rukou jsem mu zakryla oči.

Zvedla jsem se a zamířila do kuchyně, přičemž mě Harry následoval.

„Máš hlad?“ otočila jsem se na něho, když jsem došla do kuchyně. Oh bože, to jeho tělo. Na tohle si nikdy nezvyknu.

„Ale varuju tě, moje kulinářské schopnosti dosahují jen ke cornflakes s mlékem“ zasmála jsem se a pozvedla rameny.

„Rád bych to ochutnal, ale nemám hlad“ usmál se na mě, opřel se o stěnu a založil si ruce na prsou.

Otočila jsem se zpátky k lince, vytáhla si ze skříně misku, do ní nasypala cornflakes a potom je zalila mlékem. Jak jsem říkala, je to jediné jídlo, které umím, a proto se stalo mojí denní rutinou.

Se lžicí v puse jsem se postavila k Harrymu. Když jsem si nabrala první sousto, uslyšela jsem odemykání dveří. Sakra.

S Harrym jsme oba zbystřili a já tajně doufala, aby to byl Dylan. Náš pohled se upřel ke dveřím, ve kterých se během chvíle objevila Amber. Ach ne.

Stála ve dveřích s rukou v boku a přejela nás pohledem. Asi to pro ni nebyl moc hezký pohled. Stála jsem tam jen v kalhotkách a v Harryho triku, u kterého bylo zřejmé, že je vážně klučičí, a Harry jen v boxerkách. Vážně super. Moje srdce začalo silně bušit, jako by chtělo vyskočit ven a ukončit tuhle trapnou situaci. Mohla jsem vidět, jak si Amber s Harrym vyměňují chladné pohledy.

„Ahoj“ prolomila jsem napjaté ticho, které mi bylo velmi nepříjemné, a položila misku na stůl.

Chladně se na mě podívala, přejela mě pohledem od hlavy k patě, a já viděla, jak zatíná zuby.

„Mrcho“ zamumlala a rychle odešla.

„Cos to řekla?!“ Harry okamžitě zareagoval a vystartoval od stěny, ale svým tělem jsem ho zastavila. Chytila jsem ho za ramena, aby nemohl jít za Amber a udělat něco, čeho by možná litoval. Dívala jsem se mu do očí, ze kterých sršel vztek. Mezi obočím se mu objevila vráska od toho, jak se mračil. Vypadal opravdu rozzuřeně. Kdybych ho neznala a potkala ho takhle rozzuřeného v noci, bála bych se.

„Nemůže ti takhle říkat!“ rozhodil ruce.

„Nech to být“ svým palcem jsem ho hladila na rameni.

„Já to nechci nechat být! Není to kurva fér!“ mluvil mi do očí.

„To bude dobré“ pokusila jsem se usmát, i když mi bylo spíše do breku.

Opravdu jsem Amber ublížila? Opravdu si myslí, že jsem příčina jejich rozchodu? Nemám páru o tom, jestli to, že chodím s Harrym, je vůči ní fér nebo není. Do téhle chvíle jsem si byla naprosto jistá, že nemá důvod být naštvaná kvůli tomu, že s Harrym po jejich rozchodu chodím, protože jsme se dali dohromady až potom, co byli od sebe. Ale po téhle scéně jsem o tom začala trochu pochybovat. Co když to bere jinak? Nesnesla bych pocit, že jsem přebrala kluka své vlastní sestře.

Z mých myšlenek mě vytrhla Harryho ruka, která mě pohladila po tváři, a já se hned na to usmála a podívala se mu do očí. Vztek, který měl před tím v očích, zmizel. Objala jsem ho a přitom mu zezadu zajela do vlasů. Objetí opětoval a udělal mi to samé. Přiblížila jsem hlavu k jeho krku, kde jsem ho lehce políbila. Po chvíli jsem ho pustila a podívala se na misku cornflakes ležící na stole, kterou jsem mohla vyhodit, protože jsem úplně ztratila chuť k jídlu.

Vzala jsem ji do ruky a celý její obsah jsem vylila do koše. Celkem nechutné, ale co je na tom? V tu chvíli mě to přišlo jako nejlepší řešení. Nádobí jsem dala do myčky, otočila se na Harryho, který stál opřený o stěnu s rukama překříženýma na prsou, a přistihla ho, jak sleduje dolní část mého těla. Konkrétně oblast mezi břichem a stehny.

Zasmála jsem se a Harry prudce zvedl pohled. Asi si neuvědomil, že už jsem se otočila. Vtipné. Usmál se, zavřel oči a zaklonil hlavu.

„Dobře, máš mě“ zasmál se, na obranu zvedl ruce a spojil naše pohledy. Pomalým krokem jsem se k němu přibližovala.

„Celou tu dobu, co jsi byla ke mně zády, jsem ti zíral na zadek“ odhalil dolíčky a přitáhl si mě k sobě, aby mě mohl políbit. Ke konci jsem se do polibku usmála.

„Překvapuje mě, že se přiznáš“ hleděla jsem mu do očí, zatímco se naše těla o sebe otírala, a Harryho ruce přesídlily na můj zadek. Své jsem mu obtočila kolem pasu.

„Nestydím se za to“ uculil se.

Chytila jsem si jeho hlavu do dlaní a dlouze ho políbila. Když jsem ucítila Harryho jazyk v mé puse, začala jsem spolupracovat. Po několika vteřinách jsem se odtáhla a usmála se.

„Víš, když už jsme u toho..“ zadíval se do země.

„Nikdy jsem s Amber nespal“ spojil naše pohledy.

Cože? Jako vážně?

„Opravdu?“ vykulila jsem oči a pozvedla obočí.

„Co sis myslela? Že ji ošukám při první příležitosti?“ zasmál se a já se zasmála nad jeho slovníkem. Nevadilo mi, že mluvil tímhle stylem, vlastně mi to přišlo strašně sexy, i když to bylo v tomhle případě v souvislosti s mojí sestrou.

„Jo, to jsem si vlastně myslela“ zatvářila jsem se zamyšleně.

Harry začal kroutit hlavou a protočil očima.

„Neměl bych být na tebe za to naštvaný?“ škádlivě naklonil hlavu a podíval se mi do očí.

„Ne, neměl“ usmála jsem se a políbila ho.

Jeho nečekané přiznání mě opravdu nejen zaskočilo, ale také hodně potěšilo. Na začátku tohohle vztahu jsem se nějak smířila s faktem, že můj kluk spal s mojí sestrou. Smířila jsem se s tím, že se ho mohla dotýkat tak jako já včera, i že si společně užívali ten pocit, který by jim sex přinesl. Zkrátka jsem se smířila s tím, že provedli tu nejintimnější věc, co byla v úvahu. Nějak jsem si tohle nepouštěla k tělu. Věděla jsem, že už to nezměním, tak jsem to víceméně nechala být. Ale teď, když mi řekl, že se vlastně tohle nikdy nestalo, byla jsem v sedmém nebi. 

Lost [H.S.] CZUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum