-46-

4.3K 244 6
                                    

Ahooj holky! :) Asi se divíte, proč přidávám už dnes. Je to proto, že po zbytek týdne nebudu mít čas přidat, tak jsem vám chtěla udělat radost a přidat už dnes :D Jenže pro vás mám taky špatnou zprávu. Příští týden nebudu schopná přidat nový díl, protože budu v Anglii. Juhuuuu :3 Doufám, že to chápete. Takže další díl by měl být až 13.11. Vím, že to je dlouho, ale nedá se nic dělat. Btw. v ten den vychází Made in the A. M. !!! Kdo se těší tak jako já? :3 Moc vám děkuju za vaši aktivitu, hrozně si toho vážím :)

Mějte se! Snad se bude díl líbit :)

P.S. Nahoře máte slibovaného Matta.

-K- 

CHARLOTTE'S POV:

Zvedla jsem se z postele a posbírala naše oblečení, které leželo různě poházené po zemi. Hodila jsem po Harrym jeho boxerky, které jsem uviděla jako první.

„Díky" chytil je a oblékl si je.

Když jsem posbírala všechny kousky, oblékla jsem si spodní prádlo a šla ke skříni, abych si mohla vybrat oblečení na cestu. V hlavě jsem si přehrávala všechny možnosti a kombinace.

Zezadu ke mně přišel, položil mi ruce na břicho a políbil na krk. Svoje ruce jsem přesunula na ty jeho a jemně je hladila.

„Nechceš jet jenom ve spodním prádle?" zachraptěl mi u ucha.

Pootočila jsem hlavu a usmála se na něj.

„A co kdybych jela úplně nahá?" otočila jsem se k němu celá a dívala se mu do očí.

„Tak tě můžu vidět jenom já, nikdo jinej" řekl. Přiblížila jsem se k němu, zajela mu rukama do vlasů a opřela se svým čelem o to jeho, přičemž se naše nosy dotýkaly. Letmo jsem se dotkla svými rty těch jeho a obrátila se ke skříni.

Oblékla jsem si černé rifle a k tomu volnější bílé tričko, které zřejmě patřilo Harrymu, protože na něm byl nápis skupiny KISS.

„Kde se tady vzalo?" zeptal se Harry, když mě uviděl.

„Nevím" pozvedla jsem rameny.

„Ale myslím, že už je moje" zasmála jsem se.

*

Naložili jsme do auta všechny naše zavazadla a nasedli do něj. Harry řídil, já seděla na místě spolujezdce a Dylan vzadu.

„Proč jsi nevzal Abby s sebou?" zeptala jsem se Dylana po tom, co jsme vyjeli.

„Pohádali jsme se, už je to pár dní" odpověděl nezaujatě.

„Máma mě prosila, ať na tebe dohlédnu" řekla jsem mu.

Ve zpětném zrcátku jsem viděla, jak protočil očima.

„Dělá jako bych byl malé dítě" řekl otráveně.

„Tak si tam dávej pozor, jinak máme průšvih oba dva, protože já tě tam hlídat nebudu"

„Co by se tam mohlo stát? Mám rozum" provokoval.

„O alkohol nejde, Lott myslí hlavně to, že až budeš šukat s nějakou holkou, tak jedině s kondomem" vložil se do toho Harry. Vysvětlil to po svém, ale v podstatě měl pravdu.

„Mám pravdu, Lott?" zeptal se mě, aniž by odlepil oči od vozovky.

„Máš" odpověděla jsem mu.

„Ani si nechci představovat, co by se dělo, kdyby tam s tebou nějaká holka otěhotněla" dodala jsem.

„A nejsi ty zastáncem toho, že když s někým chodím, tak bych neměl šukat jinou?" zeptal se mě Dylan.

„Jsem, ale vzhledem k tomu, že jste se pohádali, budeš opilý a ty jsi ty, tak bych se tomu nedivila" odpověděla jsem s ironickým úsměvem směrovaným na něj.

„A když už jsme u toho, dnes jsem vás slyšel" řekl.

Nevěděla jsem, jestli mi má být trapně nebo se mám smát. Cítila jsem potřebu spojit oboje. Podívala jsem se na Harryho, který se zasmál a zakroutil hlavou.

„To je nezákonný?" zeptal se Harry s nadsázkou.

Dylan zakroutil hlavou a zasmál se. Nevěděl co odpovědět.

*

Po hodině a pár minutách cesty jsme dorazili na místo, i se zastávkou pro koupi kondomů a čtyř flašek nějakého alkoholu jako dárek pro Matta. Vybíral je Harry, takže věřím, že budou kvalitní a dobře chutnat. Postrádala jsem nápad jeho dárku, takže jsme vsadili na klasiku. Alkohol se hodí vždycky. Zvlášť teď.

Vypadalo to tu přesně tak, jak jsem si to pamatovala. Nic se nezměnilo. Krásný velký dům, ne příliš typický pro anglická města, se zahradou a bazénem uprostřed. Různé typy květin a rostlin kolem domu vždy upoutaly můj pohled. Za to jsem tetu Elizabeth obdivovala. Vždy měla všechno naprosto dokonalé. Co se týče domu, chodu domácnosti či jejího samotného rodinného života. Ale protože je Matt jedináček, neměla tak těžké udržet vše na dokonalé úrovni, na rozdíl od mojí matky se třemi dětmi.

Na to, že byly teprve tři hodiny odpoledne, bylo už kolem domu zaparkovaných dost aut a zahlédla jsem i nějaké hosty. Myslela jsem, že to celé začne až někdy v pozdějších hodinách. Zřejmě jsem se spletla.

Zaparkovali jsme na příjezdovou cestu (divím se, že nebyla obsazená) a vystoupili z auta. Zavazadla jsme zatím nechali v autě a šli dovnitř. Bylo divné, že jsem tu zatím nezahlédla žádnou známou tvář, když jsem tu v dětství bývala poměrně často a díky tomu se skamarádila s pár místními.

Vešli jsme dovnitř hlavními dveřmi. Harryho ruka si našla tu mou a propletla s ní prsty. Zamířili jsme do obýváku, který na nás dýchl luxusem. Spousta jídla, alkoholu a luxusní nábytek. Pár lidí už tu bylo, ale soudě těch aut jsem čekala více. Věděla jsem, že tímto počtem to rozhodně nekončí.

Když jsem se rozhlédla více, zahlédla jsem ho. Stál v hloučku lidí s kelímkem v ruce a úsměvem na tváři. Typický Matt. Je velmi společenský typ.

Jeho modré oči se právě vpíjely do jedné brunetky, která tam s ním stála, a jeho hnědé vlasy vyčesané nahoru ho dělaly ještě vyšším, než sám je. Pro oči holky je naprosto dokonalý, nejen vzhledem ale i co se vlastností týče. Jenže když ho poznáte trochu víc, zjistíte, že touží po holkách na jednu noc. Láme holkám srdce denně. Vždy dosáhne svého. S holkami to nemá tak těžké, protože mu leží u nohou. S Harrym jsou si v tomhle strašně podobní, i když to oni sami zatím ještě nevědí. Jenže na rozdíl od Matta, Harry zatoužil po dlouhodobém vztahu. Se mnou.

Pustila jsem Harryho ruku a rozeběhla jsem se za Mattem. Jakmile mě zbystřil, usmál se rozzářeným úsměvem a roztáhl ruce čekajíc na objetí.

Dorazila jsem k němu a vrhla se mu kolem krku. Nasála jsem jeho neodolatelnou vůni a zavřela oči. Pevně mě stiskl a políbil na tvář.

„Čau krásko" řekl stále v objetí.

Proboha, tolik mi chyběl. Do té chvíle jsem si to ani neuvědomovala.

„Ahoj" odpověděla jsem.

Odtáhla jsem se od něho a zadívala jsem se mu do očí.

„Chyběl jsi mi" řekla jsem mu.

„Ty mně taky, Lotty" usmál se a přeměřil jsi mě pohledem.

„Ty jsi čím dál tím krásnější, víš o tom?" složil mi kompliment.

Usmála jsem se a poděkovala mu.

Vždycky věděl, jak si holky omotat okolo prstu. Mě už má obmotanou od dětství. A abych byla upřímná, já jeho taky. 

Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now