-50-

3.5K 208 6
                                    

Ahojtee! Je tu nový díl LOST :) Zase o den dřív :D Ani nevím, jak jsem to dokázala :D Al doufám, že vás to potěšilo :) Jsem neskutečně ráda za vaše ohlasy, voty, komentáře a taky trpělivost :) Snad se vám bude díl líbit. Když budete mít chvilku, dejte vědět v komentářích.

Děkuju moc! Mějte se :) BTW. JUBILEJNÍ 50 :3 

-K- 

Přiznal se mi Ryan právě, že se mu líbím? Podle jeho slov, které před chvílí vyšly z jeho úst, jsem si byla skoro jistá, že ano.

Chtěla jsem ho poškádlit. Už jenom proto, že se mi přiznal. Věděla jsem, že to vůči němu nebylo fér, protože chtěl být ke mně upřímný. A taky jsem věděla, že by mi to ve svém střízlivém stavu neřekl. Já bych zase za svého střízlivého stavu nikdy nebyla mrcha ke svým přátelům. A protože jsem měla něco upito, přestalo mě bavit brát na všechny ohledy.

Mělo mu být naprosto jasné, že se s Harrym kvůli němu nerozejdu. Sice mě o to přímo nežádal, ale z jeho slov bylo patrné, že by byl mnohem radši, kdybych byla volná, nezadaná.

Nepatrně jsem začala kroužit svými boky a tím dráždila Ryanův rozkrok. I přes tu hudbu, která mi doléhala do uší, jsem uslyšela, jak Ryan vzdychl. Dokázala jsem používat tyhle zbraně ve svůj vlastní prospěch. Chtěla jsem vidět, jak se tvářil, ale neotočila jsem se.

Ucítila jsem, jak Ryanovy ruce začaly putovat po mém těle směrem nahoru, ale těmi svými jsem je ze svého těla co nejrychleji sundala.

Jasně, byla jsem to já, kdo s tímhle začal, ale moje úmysly byly čisté. Nechtěla jsem, aby mi něco oplácel. Chtěla jsem ho jen poškádlit, ne aby mě začal osahávat. To je privilegium, které patří pouze Harrymu.

Odlepila jsem se od něho, otočila se na něj a řekla mu:

„Nezapomínej, že chodím s Harrym, Ryane" Nechápavě se mi díval do očí.

„Co jsem udělal?" zeptal se mě.

„Nechci s tebou nic mít, Ryane. Oba víme, že by to k tomu vedlo" odpověděla jsem mu upřímně. Kdybych ho nechala, aby jeho ruce putovaly po mém těle, stoprocentně bychom skončili v posteli, což jsem ale zásadně nechtěla.

„Byl to tanec v přátelském duchu" zasmál se, načež jsem udělala to samé.

„Neodcházej" přiblížil se ke mně. Z jeho pohledu bylo více než jasné, že mě chtěl dostat do postele. Nevinila jsem ho za to, protože jsem věděla, že je pod velkým vlivem alkoholu a trávy.

„Nezlob se" řekla jsem. Chtěl mě chytit za ruku a tím mi znemožnit odchod, ale na poslední chvíli se mi podařilo hnout svou rukou a naše ruce se nedotkly. Seskočila jsem ze stolu a šla jsem ke dveřím, které jsem zahlédla. Chtěla jsem odejít z téhle místnosti.

Čím blíž jsem se k nim přibližovala, tím víc jsem rozpoznávala osoby, které stály mezi dveřmi a bavily se. Harry a Matt.

Nebylo možné, aby si mě s Ryanem nevšimli. Viděli nás, stoprocentně. Jenže já jsem vůči tomu překvapivě neměla žádné výčitky či obavy.

Harry mě zaregistroval a já se na něho usmála, načež mi úsměv oplatil.

„Kde jsi byl tak dlouho?" zeptala jsem se ho, když jsem tam došla.

„Byla jsi s Ryanem, tak jsem čekal" usmál se, rukama si mě přitáhl blíž a přitiskl se mi na rty.

Byla jsem si jistá, že kdyby s tím měl nějaký problém, řekl by mi to. Nebo by se aspoň nechoval tak, jak se právě choval. Věřil mi. Věděl, že bych ho nepodvedla.

„Pojďte za mnou" promluvil Matt, když jsem se od Harryho odtáhla.

Matt mířil zřejmě do kuchyně a my ho následovali.

Uviděla jsem hlouček pokřikujících lidí, kteří stáli okolo stolu. Neviděla jsem, co se na stole děje nebo proč tam stojí, protože tam bylo opravdu hodně lidí, přes které se nedalo vidět.

„Co se tady děje?" promluvila jsem k Mattovi.

Místo odpovědi mě chytil za ruku, načež jsem svou druhou instinktivně chytila Harryho, a vedl nás skrz lidi do jádra činnosti.

Když jsme se dostali na dohled tomu, co se tam děje, trochu jsem se zděsila. Viděla jsem stůl, na kterém někdo ležel a na té osobě se skláněl někdo další. Předpokládala jsem, že se jednalo o body shot.

Zaměřila jsem se na osoby ležící na stole, a když jsem zjistila, kdo to je, můj žaludek udělal dva kotouly vzad. Proboha. Ležel tam Dylan, na kterém obkročmo seděla pro mě neznámá dívka a právě mu usrkávala tequillu z pupíku.

Stáli jsme v první řadě a já měla opravdu dobrý výhled na to, co se odehrávalo přede mnou. Podívala jsem se na Harryho, který se smál a sledoval Dylana s tou dívkou. Všiml si mého pohledu a naklonil se ke mně se slovy:

„To jsem od něho nečekal" Ucítila jsem jeho vůni, která mě omámila svou dokonalostí.

„Nejsi sám" odpověděla jsem.

Dívka slezla z Dylana, on si shrnul tričko, slezl ze stolu a postavil se. Tvář mu zdobil široký úsměv.

Najednou jsem ucítila něčí ruce na mých zádech, jak mě tlačí dopředu směrem ke stolu. Prudce jsem se otočila a uviděla obličej Matta.

„Co to děláš?" vyhrkla jsem a shazovala jeho ruce pryč z mých zad.

„Nebuď srab, Lotty" řekl a silou mě strčil ke stolu, až jsem do něj svým tělem narazila. Všichni z ničeho nic začali emotivně tleskat a křičet dívajíce se na mě. Chtěla jsem odtamtud odejít, ale už bylo pozdě. Proboha, proč to udělal? Nechtěla jsem, aby mi jakýmkoliv způsobem někdo cizí lízal tělo.

Hodila jsem po Mattovi nenávistný pohled, ale ten už mě nevnímal, protože pobízel Harryho, ať jde za mnou. Tahle varianta mi samozřejmě vůbec nevadila.

Ani ne za dvě sekundy se Harry rozhodl jít za mnou. Za velkého potlesku a křiku, samozřejmě. Spojil naše pohledy a svůdně se na mě usmíval. Dělala jsem to samé.

Když ke mně přišel, postrčil mě, abych si lehla na stůl. Udělala jsem, oč žádal. Sedl si na mě obkročmo a sklonil svůj obličej nad můj.

„Nehýbej se" zašeptal mi a políbil mě pod uchem.

Byla jsem trochu nesvá z toho, že to mohou sledovat všichni ostatní. Přeci jenom, byla to více méně naše intimní chvilka. Jenže v té chvíli šlo hlavně o hru. Nesměla jsem to pokazit.

Jeho ruce si našly ty moje a pomalu mi je sunul nad mou hlavu, kde je spojil. Jednou rukou semknul moje zápěstí k sobě a tou druhou se napřahoval pro sůl, která ležela vedle mé hlavy. Pustil mi ruce, ale já stále zůstávala v poloze, kterou mi určil. Hbitými prsty mi vytáhl krátký svetýrek nad úroveň prsou tak, že mi byla vidět podprsenka. Divila jsem se, že to vůbec udělal před tolika lidmi. Díky alkoholu v mé krvi mi to taky nedělalo problém. V duchu jsem děkovala bohu za to, že jsem si dnes vzala jednu z mých nejlepších a nejvíc sexy podprsenek, které mám.

Byla jsem mu maximálně oddaná. Mohl se mnou provádět všechno, co se mu zachtělo. A já úplně přesně věděla, že ať udělá naprosto cokoliv, bude se mi to líbit.  


Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now