-92-

1.7K 68 10
                                    

Ahojtee! :) Jsem tu s dalším dílem. Tenhle díl bude tak trochu pro silnější povahy :D Je plný sexu, takže pokud nejste zastánci tohohle čtení, určitě vám nedoporučuju tenhle díl číst :D

Díky moc, mějte se krásně a bavte se! :)

-K- 

Nalepil se na mě a pod tíhou jeho těla jsem zavrávorala, ale stěna pokoje mě tvrdě zastavila. Nestihla jsem ani vyjeknout bolestí, protože Harryho ústa mi v tom zabraňovala. Byla jsem ráda, že mi vůbec dovolila se občasně nadechnout.

Vášeň, kterou ke mně teď Harry choval, mi byla najednou cizí. Chtěla jsem, aby přestal.

Pokaždé, když jsme byli na nejlepší cestě se spolu vyspat, jsem po téhle vášni toužila. Většinou se z Harryho strany dostavila, ale občas v něm převládla něha, jemnost a cit. Ačkoliv jsem byla vždy zastáncem té vášně a vroucnosti, Harry uměl podat tu jeho něhu tak lidsky a nevinně, že v tuhle chvíli jsem ji chtěla vyměnit za vášeň, která z Harryho těla vyzařovala na stovky metrů daleko.

„Zlato" řekla jsem, když jsem k tomu mezi polibky dostala byť maličký prostor. Poslepu jsem nahmatala vypínač světla a rozsvítila.

Okamžitě mě přestal líbat, zahleděl se mi do očí a čekal.

„Já-" chtěla jsem mu říct, že dneska to z mojí strany asi úplně nepůjde, ale nějak jsem tyhle slova nedokázala vyslovit. Zastavily mě jeho oči. Byly plné ohně a jisker. V mém nitru se zničehonic probudil pocit poddat se mu. Najednou jsem pocítila chuť ho ve všem uposlechnout a to vzrušení se každou sekundou toho jiskřivého ticha zvyšovalo.

Nechápala jsem to.

Jak je možné, že ještě před dvěma minutami jsem se s ním vyspat nechtěla a teď jsem byla odhodlaná mu dovolit, aby si se mnou mohl dělat každičkou věc, co by si umanul?

„Ty máš měs-" nenechala jsem ho dokončit větu a položila mu ukazováček na pusu.

Bylo roztomilé, že ho jako důvod mé nechutě napadlo zrovna tohle. Těch pár slov vyslovil s takovou láskou v hlase, že kdyby mi místo toho řekl, že mě miluje, neviděla bych v tom rozdíl.

„Nemám" odpověděla jsem a usmála se. Zatvářil se, jako by téhle situaci nerozuměl. Že bych snad nemohla mít jiný důvod než ten, že bych potencionálně mohla mít měsíčky.

Ale ten můj počáteční pocit zahnaly Harryho oči někam daleko pryč. Na druhou stranu mě tahle bezmoc trochu děsila. Jediným pohledem mi dokázal změnit náladu z jednoho extrému do druhého. Je to vůbec normální? Rozhodně jsem se normálně necítila.

Ještě chvíli jsme tam v tichu stáli, ukazováček jsem stále mě položený na jeho puse a pohledem jsem ho hltala. Stejně tak jako on pohledem hltal mě. Věděla jsem, že v něm exponenciálně roste vzrušení stejně tak jako ve mně.

Možná jsem jen potřebovala vědět, že to je vážně můj Harry. Potřebovala jsem ho vidět. Ujistit se, že je to ten člověk, se kterým chci prožít zbytek svého života. Jedno z možných vysvětlení to rozhodně bylo.

Když jsem pociťovala, že je úroveň našeho vzrušení opravdu vysoko, zkousla jsem si spodní ret, aby to byla poslední věc, co uvidí, a pak jsem vypnula světlo. Přitiskla jsem svoje tělo k tomu jeho a začala ho líbat. Jeho ruce okamžitě vystřelily k mojí hlavě, kterou si chytily, a prsty mi lehce přejížděl po pokožce. Namísto toho jsem svýma rukama zajela pod jeho kalhoty a trenky. Přes receptory konečků svých prstů jsem ho ucítila. Pomalu a s něhou jsem mu přejížděla po ztopořeném penisu a po chvíli, když z jeho úst vyšel tichý vzdych, mě přestal líbat a vytáhl mi ruku z jeho trenek.

„Ještě chvíli a udělal bych se" řekl, ale já ho nechápala.

„A to je špatně proč?" odpověděla jsem hlasem plného vzrušení a touhy.

„Lott, dneska jsi na řadě ty" řekl a já si vzpomněla na náš poslední sex. No, sex v pravém slova smyslu to nebyl.

„Ale já s tím nemám problém. Chtěla jsem to tak" namítla jsem.

„A teď to chci tak já" namítl také a já už byla zticha. Lepší pro mě.

Během sekundy mě zbavil šatů, ale podprsenku mi nechal. Místo ní mi svlékl kalhotky a odvedl mě do postele. Znovu se mi přisál na rty a společně jsme se přesunuli na vrch postele.

Byla jsem jen v podprsence, zatímco on měl dokonce i sako. Po chvíli ho konečně napadlo si ho sundat, ale když jsem mu chtěla rozepnout košili, tak mi ani to nedovolil.

Zavrtěl hlavou a řekl:

„Dnes je to jenom tvoje" a naposledy mě políbil na ústa. Potom už se přesunul na krk, odkud si potom přes břicho vytvářel cestičku až dolů k pánvi. Sledovala jsem každý jeho pohyb, ačkoliv bylo v té tmě špatně vidět. Jeho ruce přesídlily na moji pánevní kost a tím si mě přidržoval. Políbil mě v podbřišku a vzhlédl ke mně. Když viděl můj výraz, usmál se (mohla jsem vidět, jak se v té tmě zableskly jeho bílé zuby) a rukama mi roztáhl nohy. Potom rukama přejel po vnitřní straně mých obou stehen, a když byl rukama u kolen, ucítila jsem jeho horký jazyk. Zaklonila jsem hlavu a zavřela oči. Jednou rukou jsem se držela prostěradla a tou druhou jsem zamířila k Harrymu. Mého pohybu si všiml a propojil tak naše ruce. Druhou rukou si mě však stále přidržoval v poloze, kterou chtěl.

Po několika sekundách jsem začala hýbat pánví v tempu jeho jazyka. Věnoval se jenom mému klitorisu a dělal mě tím naprosto bezmocnou. Políbil mě tam a následovně lehce zkousnul. Vyjekla jsem. Částečně bolestí, částečně slastí.

Nenechal mě ani sekundu v klidu a hned pokračoval dál. Tohle nemohlo dlouho trvat. Dělal to intenzivně.

Nedobrovolně jsem začala hlasitěji vzdychat a pustila jsem jeho ruku, kterou jsem do téhle chvíle pořád držela. Teď už oběma rukama jsem drtila prostěradlo a čím dál víc se blížila konci.

Zanedlouho jsem ale to prostěradlo jednou rukou uvolnila a přemístila jsem ji na svoje stehno, které jsem pod tou vlnou rozkoše pevně stiskla. Můj dech se ještě zrychlil a moje nejspodnější končetiny se začaly pomalu hýbat. To byl pro Harryho signál a on najednou přestal. Hlasitě jsem vydechla a čekala, co bude následovat. Věděl, že jsem orgasmu ještě nedosáhla. Měl mě nastudovanou.

Začala jsem si kousat spodní ret. Částečně vzrušením, částečně nedočkavostí.

Vzal mou pravou nohu a políbil mě na kotník. Poté se přesunul na lýtko, na koleno, a když už byl v půlce stehna, myslela jsem, že vybouchnu. Od půlky stehna následovalo mnoho menších polibků, až se znovu dostal ke vnitřní straně stehna. Kdyby to samé udělal i na noze levé, nevydržela bych to.

K mé radosti jsem zase ucítila jeho jazyk tam, kde měl být, a slastí jsem zaklonila hlavu. Udělal ještě pár krouživých pohybů a bylo po všem. Vydala jsem ze sebe zvuk, který se tak úplně nedá identifikovat a úplně se uvolnila. Měla jsem zavřené oči a rozdýchávala tenhle zážitek. Ležela jsem úplně nehybně. Čekala jsem, až moje tělo vypustí všechny ty hormony a užívala si to.

Po několika dalších vteřinách jsem se vzpamatovala, přitiskla nohy k sobě a otevřela oči. Ležel vedle mě a s úšklebkem mě pozoroval. Ani jsem nezaregistrovala, že se přemístil.

Otočila jsem se na něj a usmála se. Políbil mě na čelo, jako to rád dělával na začátku našeho vztahu.

Vládlo mezi námi ticho plné lásky, které ani jeden z nás nechtěl přerušit. 

Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now