-45-

3.9K 216 5
                                    

Ahojtee! Omlouvám se, že je díl až dnes. Doufám, že se na mě nezlobíte :D Trochu jsem pozměnila plány, takže Lott s Harrym a Dylanem v téhle části ještě nedorazili do Cambridge, snad to stihnou v příštím díle, abych vám konečně mohla ukázat Matta :D Snad se díl bude líbit. Děkuju za každý vote či koment :) 

-K-

HARRY'S POV:

Hladil jsem ji po vlasech, zatímco měla hlavu položenou na mých prsou. Po chvíli ke mně vzhlédla a zadívala se mi do očí. Pohled jsem jí oplácel do té chvíle, co spojila naše rty v polibek.

Její jazyk vklouzl do mé pusy, načež jsem zareagoval stejně. Vyšvihla se na mě tak, že na mě seděla obkročmo. Rukama jsem se zapřel a posunul námi výš na posteli. Jejíma rukama na mém obličeji přidržovala naše obličeje blízko u sebe, zatímco ty moje se přemístily na její zadek. Přesunula se k mému krku, který obsypala polibky a poté k ušnímu lalůčku, který jemně zkousla. Zůstala u ucha, konkrétně v místě pod uchem, kde mě líbala. Zkoušela na mě moje vlastní zbraně, který na ní aplikuju a dělala to sakra dobře.

Zavřel jsem oči a vnímal jenom ji a její práci na mým těle. Nic jinýho vnímat nešlo. Bylo to jako bychom byli jen Lott a já.

Vrátila se zpátky k mojí puse, kam hned poté přidušeně vzdychla, když jsem rukou zavadil o její rozkrok při cestě pod její triko, který jsem z ní potom sundal a odhodil pryč. Na chvíli jsem se pohledem zastavil na jejím dekoltu, ale Lott mě ihned zaměstnala svojí pusou na té mé. Rukama jsem se poslepu snažil najít zapínaní její podprsenky. Během vteřiny jsem jí ji rozepl a odhodil na zem. Horní část svého těla jsem přitiskl k tomu jejímu a přisál se jí na rty. Její ruce se uhnízdily v mých vlasech, které prohrabávaly, zatímco ty moje ji držely za pas.

Naše jazyky spolu hrály vášnivou hru, až Lott občas slabě vzdychla. Rukama jsem jí začal rozepínat kalhoty, Lott se ode mě odtáhla a pomohla mi je sundat. Přejela mě pohledem, a když zjistila, že ona už na sobě má pouze kalhotky a já jsem pořád oblečený, ruce ji vystřelily k mému triku, které ze mě prudce svlékla. Zadívala se na moje tetování, které zdobilo převážnou část horní části mého těla, i přesto, že už ho viděla tolikrát.

Rukou jsem ji pozvedl bradu a tím spojil naše pohledy. Usmála se a já ji úsměv oplatil.

Byla tak nádherná. Jako ztělesněná bohyně. A patřila jenom mně.

Pohled přesměrovala na moje kalhoty, které rozepla a poté mi je pomohla sundat. Z kapsy jsem vytáhl kondom a kalhoty odhodil na zem.

„Poslední" zamával jsem jím před jejím obličejem.

„Cestou koupíme další" řekla a nedočkavě se mi přisála na rty. Usmál jsem se do polibku.

Prsty se zahákla za moje boxerky a bez našeho rozpojení je pomalu stahovala dolů, až je odhodila pryč. Moje prsty si mezitím našly cestu k jejímu rozkroku, který po vnějšku obkreslovaly, načež Lott jako odpověď slabě vzdychala do polibků.

Po chvíli jsem prsty zahákl za lem kalhotek a sundal jí je. Odtáhl jsem se od ní, abych si mohl nasadit kondom. Jemně do mě strčila na náznak, abych si lehl, zatímco na mě nasedla. Sledoval jsem ji, jak při tom zavřela oči a přidušeně vzdychla. Začala se pohybovat nahoru a dolů, přičemž mě jednou rukou držela za ruku, kterou docela silně drtila. V té chvíli jsem to ale tolik nevnímal, protože jsem se soustředil na jiný věci. Jenom jsem tam tak ležel, všechno ostatní dělala Lott. A dělala to kurva dobře. Je něco, v čem není skvělá?

Ne, nic takovýho neexistuje.

Druhou rukou, kterou jsem měl volnou, jsem jí začal hladit po nahé noze. Ucítil jsem, jak jí pod mým dotekem naskočila husí kůže. Sklonila se ke mně a začala líbat, bez toho aniž by přestala hýbat pánví. Její druhou rukou mi začala prohrabávat vlasy. Po chvíli jsem se přesunul k její klíční kosti, kterou jsem obsypal polibky. Pokračovala ve stejném tempu jako na začátku. Odtáhla se ode mě a napřímila se. Sledoval jsem každý její pohyb a ten pohled jsem si užíval. Oči měla zavřené, skusovala si spodní ret a na rtech měla náznak úsměvu.

Přivřel jsem oči a vnímal jen, jak se Lott pohybuje. Nahoru dolů. Dovnitř a ven. A pořád dokola. Dokonalý kolotoč, kterého se nešlo nabažit.

Po chvíli tempo zvýšila a já věděl, že už to nebude trvat dlouho. Slyšel jsem, jak vydechovala rychleji než normálně. Otevřel jsem oči v pravý čas. Najednou se uvolnila, silně zmáčkla mou ruku, kterou celou dobu držela, slastně vydechla, zaklonila hlavu a přitom se blaženě usmívala, ale i přes to nepřestávala s pohyby, i když byly patrně ovlivněný jejím orgasmem. Ještě párkrát sebou hnula a já dosáhl orgasmu hned potom. Slastně jsem vydechl a omámeně přivřel oči.

Ucítil jsem, jak ze mě slezla a lehla si vedle mě. Společně jsme nabírali ztraceného dechu.

Otočil jsem na ni hlavu a díval se na ni. Koukala do stropu, její hrudník se zvedal opravdu rychle. Není se čemu divit, dnes všechno odpracovala ona. Já jen ležel. Musím uznat, že odvedla fakt skvělou práci.

Když si všimla, že ji pozoruju, podívala se na mě a usmála se. Přiblížila se ke mně a ještě jednou mě dlouze políbila.

„Charlotte?" ozval se hlas její mámy zpoza dveří. Zaklepala a Lott se ode mě okamžitě odlepila a strnula stejně jako já. Vytřeštila oči a rychle nás zakryla dekou.

Vtom jsem si uvědomil, že jsme ani nezamnuli. Celou tu dobu sem mohl kdokoliv vtrhnout. Načapat nás v nejvíc intimní chvilce.

Co by se stalo, kdyby ji její máma viděla nahou v posteli se mnou? Nebo hůř, jak se nade mnou svíjí pocity blaženosti a slasti?

Jak by se cítila, kdyby viděla, jak její prostřední dítě šuká potetovanej kluk?

„No?" odpověděla opatrně a očima hledala naše spodní prádlo. Na výrazu v tváři jsem ji viděl, jak se usilovně modlila, aby její máma neotevřela.

„Oběd je hotový, pojďte" řekla.

Ticho a napětí.

Otevře nebo ne?

Po pravdě mi z toho bylo celkem na hovno. Co by si o mně pomyslela, kdyby nás takhle načapala? Jak by zareagovala?

S Lott jsme se na sebe v napětí podívali.

„Odešla?" zašeptala.

Zakroutil jsem hlavou. Žádné kroky jsem neslyšel, pořád tam je.

„Charlotte?" promluvila.

„Hned jsme dole" odpověděla Lott.

„Dobře" řekla a my konečně uslyšeli vzdalující se kroky.

Lott prudce vydechla a protočila očima.

„Proboha" zasmála se.

„Fakt jsem se bála, že otevře"


Btw. Jak se vám líbí HARRY'S POV?

(<>


Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now