-55-

3.3K 196 13
                                    

Ahoojte! Přináším nový díl LOST :) Chtěla bych vám strašně poděkovat za vaše voty, které se každou chvílí množí. Dejte mi vědět dolů do komentářů váš názor, moc by mě zajímal :) Děkuju za všechno! Mějte se krásně!

-K-

Srdce se mi úzkostí sevřelo. Cítila jsem se strašně špatně, že jsem mu lhala. Chtěla jsem mu o tom říct, ale co se stane, až se to dozví? Jakým způsobem to vezme? Bude to brát jako křivdu? V žádném případě jsem se s ním nechtěla hádat.

„Harry..." oslovila jsem ho a dívala se mu do očí. Hledala jsem v sobě odvahu. Po Harrym jsem požadovala stoprocentní upřímnost a já mu lhala? Proboha, to jsem to udělala?

„Nebyla jsem k tobě upřímná o svém prvním sexu" řekla jsem.

„Co?" zkřivil obočí a pohnul hlavou do strany.

„Já... Lhala jsem ti. Nebyl vůbec zdařilý, byl naprosto otřesný" dořekla jsem a čekala na jeho reakci.

Jeho ruce, které mě doteď držely v pase, sjely pryč z mého těla. Rozvázal se mnou oční kontakt a podíval se do země. Pořád ale stál na tom samém místě, tudíž v těsné blízkosti mého těla. Zaměřila jsem se na jeho hrudník, který se pravidelně nadzvedával. Byla jsem nervózní z okamžiku, který musel nadejít. Bude se se mnou chtít rozejít, když jsem mu lhala? Bylo to ode mě fér? Nešlo vůbec o to, že jsem mu lhala o tom sexu, ale už ten fakt, že jsem mu lhala, mě děsil.

Po několika vteřinách zírání do země se mi konečně znovu podíval do očí, v nichž jsem neviděla žádné zklamání, zlobu, smutek ani překvapení. Chytnul mě za ruce a bříškem prstu mě po nich pohladil.

„Vím to" řekl.

„Co? Jak to?" pro změnu jsem zkřivila obočí já.

Nechápala jsem to. Jak to ví? Nikomu kromě Jess jsem to přeci neřekla.

„Vím, že jsi mi lhala. Poznal jsem to na tobě a čekal jsem, jestli se k tomu přiznáš" řekl.

Byla jsem maximálně překvapená. Jak může poznat, když lžu? Vždycky jsem v tom byla přeborník a nikdo nemohl odhalit, kdy si vymýšlím a kdy říkám pravdu. Netvrdím, že jsem toho často využívala, ale byla to moje skvělá schopnost.

„Asi bych ti měla říct, jak to bylo doopravdy" řekla jsem a lehce se usmála.

„Jestli o tom nechceš mluvit, nemusíš mi to říkat, Lott" řekl upřímně.

Vzala jsem ho za ruku a táhla na postel. Sedla jsem si a počkala, až si taky sedne.

„Nechtěla jsem, aby to věděl Matt. To je hlavní důvod, proč jsem ti to neřekla rovnou. Nechtěla jsem ti úmyslně lhát" dívala jsem se mu do očí. Pohled mi oplácel a soustředil se na moje slova. Někdy mu pohled zabloudil k mým ústům, které se hýbaly, a pozoroval je.

„Začalo to tím, když si vzal táta na starost nového mladého kolegu z práce, kterého měl naučit všechny potřebné věci, aby se stal ještě lepším právníkem a aby firma prosperovala. Viděl v něm opravdový talent. No, a když ho jednou máma pozvala k nám na večeři, začalo to šílenství. Zalíbil se mi hned na první pohled. Jeho návštěvy byly stále častější a já do toho padala víc a víc, zamilovala jsem se do něho. Není se čemu divit, byl opravdu sexy, vtipný, milý-" Harry mi skočil do řeči uprostřed mého rozplývání se o Connorovi a tím mě zastavil.

„Stačí, Lott, víc toho o něm vědět nepotřebuju" zakryl mi pusu svoji rukou a zasmál se.

Ironicky jsem se na něj usmála a pokračovala ve svém monologu:

„V té době mi bylo 17 a jemu 20, takže mezi námi ani nebyl velký věkový rozdíl. Po několika večerech strávených u nás doma, se mnou začal Connor flirtovat. Byla jsem do něho zamilovaná, takže jsem mu všechno oplácela. Rodiče o tom samozřejmě vůbec nevěděli. Ani si nechci představovat, co by se dělo, kdyby se to dozvěděli" zakroutila jsem hlavou.

„Když jsem byla jednou sama doma, přišel za mnou. Samotný sex byl otřesný. Connor byl v posteli prostě špatný. Nevím, jak on, ale já jsem si to absolutně neužívala. Usnula jsem mu v náručí, a když jsem se ráno probudila, byl pryč. Už se mi nikdy víc neozval, nikdy jsem ho neviděla ani jsem o něm nikdy víc neslyšela. Ani táta o něm už nemluvil. Bylo to pro mě strašné. Cítila jsem se využitá. Měla jsem totálně zlomené srdce, které se mi hojilo celkem dlouho. Jednoduše jsem mu naletěla. Celou tu dobu se se mnou chtěl jenom vyspat. Vždycky jsem si stála za tím, že poprvé by mělo být s osobou, kterou miluješ, a ona miluje tebe, a že by se nemělo uspěchat. Ale já v tu noc udělala přesný opak. Bylo mi příšerně" ukončila jsem svůj monolog. Píchlo mě u srdce a díra, kterou tam zanechala tahle vzpomínka, se ozvala. 

„To je mi líto" řekl Harry" s upřímným pohledem do mých očí.

„Už je to za mnou" povzbudivě jsem se usmála, ale uvnitř jsem se cítila divně. Svému současnému příteli jsem právě vyprávěla o svém ex příteli. Neuvědomila jsem si možnost, že by to mohlo být Harrymu nepříjemné. Ale doufala jsem, že by se ozval, kdyby bylo.

„Musíme vyrazit" změnila jsem téma a zvedla se z postele, ale Harryho ruka mě zastavila a přitáhla si mě k sobě. Seděla jsem mu na klíně.

„Vážně mě moc mrzí, že sis tím musela projít. Až toho hajzla potkám, zabiju ho" řekl a já se zasmála.

Pohladila jsem ho po tváři a políbila ho.

„Vážně musíme jet" řekla jsem a zvedla se.

„A řídím já" dodala jsem.

„Co? Proč?" vyhrkl.

„Protože v sobě máš zbytky z dnešní noci a vážně nestojím o to, aby tě ještě zatkli" pobaveně jsem se na něj otočila.

„Nemám, to už vyprchalo" řekl na svoji obranu.

„Očividně nechceš, abych řídila tvoje auto, viď?" zasmála jsem, načež udělal to samé.

„Radši nic neříkej, prostě se s tím musíš smířit" řekla jsem posléze. Harryho ruce vystřelily do vzduchu na znamení obranného gesta.

„Nic neříkám" řekl poraženě a s úsměvem zakroutil hlavou.

Kluci měli s tímhle vždycky problém. Nikdy jsem ale nechápala proč. Co podle mužů dělá žena jako řidička špatně? Naopak, některé ženy jsou daleko lepší řidiči než muži. Neměla jsem na mysli staré zapšklé ženy, které jezdí rychlostí šneka, s tím jsem s muži souhlasila, ty bych za volant ani nepouštěla.

Posbírala jsem všechny naše věci a zabalila je do tašky, se kterou jsem sem přijela. Poté jsem narychlo ustlala postel a společně s Harrym jsme zamířili najít Dylana.

P.S. Určitě si přečtěte tenhle příběh https://www.wattpad.com/192049921-ok-cz-1, je super! :) Děkujuu! :)


Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now