-67-

2.7K 147 10
                                    

Ahojteee! Tak jsem tu po celkem dlouhé době s novým dílem! Doufám, že jste se na něj těšili :) Pokud budete mít chvilku a bude se vám chtít, určitě mi dejte vědět do komentů váš názor :) MOOOC vám za všechno děkuju!

Mějte se krásně!

-K- 

Automaticky jsem přešla k Harryho skříni, otevřela ji a vytáhla si svoje věci, které jsem tam měla uschované.

„Mohl bys, prosím...?" otočila jsem se na Louise s úsměvem a prosbou, aby opustil pokoj. Nechápavě pozvedl obočí a natočil hlavu na stranu.

„Chci se převléknout" osvětlila jsem mu, načež s nahodilým úsměvem protočil očima a šouravým krokem opustil pokoj.

„Děkuju" řekla jsem naschvál zvesela, když dovíral dveře.

Svlékla jsem si kalhoty, hned poté vršek a zůstala pouze ve spodním prádle. Vlasy jsem si svázala do drdolu, zatímco jsem na sobě cítila Harryho pohled i přesto, že jsem k němu byla otočená zády.

„Vím, že mě pozoruješ" řekla jsem bez jakéhokoliv pohledu na něj.

„Co mě prozradilo?" zeptal se, načež se u mě znenadání objevil a dýchal mi na krk. Ošila jsem se, protože mnou projela zima. Ne kvůli tomu dešti, ale kvůli Harryho blízkosti. Zezadu mě objal, přitiskl se ke mně a položil mi jeho ruce na břicho, zatímco mě políbil na krk. Reflexivně jsem pohnula s hlavou, abych mu uvolnila více místa. Svoje ruce jsem položila na ty jeho a zavřela oči. Harry mi obsypával krk polibky, zatímco mě zároveň jemně lechtaly jeho vlasy na mém obnaženém krku.

Po chvíli si mě šikovně rukama otočil tak, abych stála obličejem k němu a znovu se na mě přitiskl. Obě naše těla posunul tak, abych se zády dotýkala skříně. Jeho ruka se přilepila k mému krku, zatímco se jeho rty vrhly na ty moje. Jazykem se dravě dostal až do mé pusy, kde prováděl vášnivou hru s tím mým. Oběma rukama jsem mu zajela do vlasů a projížděla mezi kudrlinami. Následně jeho ruce sjely k mému zadku, načež jsem na něj instinktivně vyskočila. Harry se ladně přemístil ke dveřím, které zamkl, aby nás nemohl nikdo vyrušit, a položil mě na postel.

Bylo obdivuhodné, jak bezproblémově se se mnou v náručí pohyboval.

Vylezla jsem na vrch postele a Harry mě následoval, přičemž hladově sledoval každý můj pohyb. Když se mi znovu přisál na rty, začala jsem mu vyhrnovat triko, které si poté sundal a odhodil pryč. Rozepla jsem mu pásek u kalhot, které si následně svlékl. Nohy jsem mu obtočila kolem pasu tak, že jsem si ho držela v potřebné blízkosti. Prsty mě pomalu přejel po mé levé noze od paty až k lemu mých kalhotek, kde zahákl prsty, ale dál už nepokračoval. Odlepil se od mých rtů a začal obsypávat polibky celé mé tělo. Postupoval pomalu a procítěně, což zapříčinilo můj vzdych, který nekontrolovatelně opustil má ústa. Zastavil se nad lemem mých kalhotek, vzhlédl ke mně, a když viděl, co se mnou jeho činy prováděly, usmál se a políbil mě těsně nad tím lemem. Jeho prsty, které měl zaháknuté za mými kalhotkami, se přesunuly na podprsenku. Když jsem zpozorovala jeho záměr, nadzvedla jsem hrudník, abych mu usnadnila cestu. Během několika sekund mě zbavil podprsenky a odhodil ji pryč. Bez jakéhokoliv čekání mi svižně svlékl kalhotky a jednou rukou se natahoval po nočním stolku. Vysunul šuplík a mně se vyskytl pohled na několik krabiček kondomů.

„Obdivuhodná zásoba" zasmála jsem se, zatímco Harry rozdělával jednu z krabiček.

„Díky" ušklíbl se.

„Nikdy jich není dost" dodal s ještě větším úšklebkem a laxně pozvedl rameny.

„Myslím, že už je nebudeme potřebovat" řekla jsem, přičemž jsem narážela na antikoncepci, kterou jsem začala nedávno brát.

„Cože?" zkřivil obočí a zmateně se na mě podíval.

„Ty chceš dítě?" zeptal se zvláštním tónem.

„Co? Ne! Proboha, ne" vyjekla jsem, přičemž jsem kroutila hlavou. Zmateně jsme na sebe hleděli, což jsem během chvíle prolomila smíchem.

„Jak tě to napadlo?" zasmála jsem se, načež Harry udělal to samé.

„To se mi ulevilo" řekl a se smíchem vydechl.

„Bylo to to první, co mě napadlo. Jak jsi to myslela?" dodal s otázkou.

„Začala jsem brát antikoncepci" osvětlila jsem mu.

„Vážně?" zeptal se, přičemž se mu zajiskřilo v očích.

Kývla jsem na souhlas, načež mě s úsměvem políbil. Po chvíli se odtáhl a hluboce se mi zadíval do očí.

„Jednou s tebou chci mít dítě, Lott" řekl a já věděla, že to myslí naprosto upřímně. Opravdu mě to zahřálo u srdce. Zatím jsem o dětech ještě nepřemýšlela, ale když jsem uslyšela tuhle větu vycházející z Harryho úst, byla jsem ochotná tuhle výzvu v podobě dítěte podstoupit. Za nějakou dobu.

„Teď ale ještě ne" dodal a mně připadalo, jako kdyby mi četl myšlenky.

Rukou jsem ho chytila za bradu, přitáhla si ho k sobě a políbila. Během polibku jsem uslyšela, jak krabičku kondomů, kterou ještě před chvílí držel v ruce, odhodil na zem. Svýma rukama jsem se přesula k jeho boxerkám, které jsem s jeho pomocí svlékla. Bez dalšího zdržování do mě vnikl a já přivřela oči. Bylo zvláštní uvědomit si, že spolu spíme bez kondomu, ale vlastně jsem v tom necítila žádný obrovský rozdíl. Ale myšlenkově v tom rozdíl rozhodně byl. Bylo to mnohem intimnější a důvěrnější.

Přitiskl se mi na ústa a začal se pravidelně pohybovat. Jednou rukou jsem si nahmatala polštář, který jsem začala pevně svírat. Tou druhou jsem mu zajela do vlasů. Několikrát jsem vzdychla do polibků, a když už nám došel vzduch, přesunul se k mému uchu, který dráždil hlavně svým jazykem, a mně pod tím náporem vyskočila husí kůže po celém mém těle. Po chvíli mi skousl ušní lalůček, čímž mě donutil, že jsem ho chytila za krk a přitáhla si ho znovu k sobě. Hladově jsem se mu přisála na rty a rukama ho držela za krk, abych si ho udržela u sebe. Jemně jsem ho kousla do dolního rtu, čímž zaskučel a vzdychl zároveň, a já si byla vážně jistá, že bolestí to opravdu nebylo.

Po několika minutách neustávajícího pohybu jsem začala zrychleně dýchat a prudce jsem stiskla polštář ležící vedle mě. Dosáhla jsem orgasmu, omámeně zavřela oči a celá se uvolnila. Po pár sekundách jsem v sobě ucítila nezvyklé mokro, ale nebylo to tak rozpoznatelné, jak jsem čekala. Otevřela jsem oči a sledovala ho, jak se zavřenýma očima rychle oddychuje. Když je po chvilce znovu rozevřel, usmál se na mě a lehl si vedle mě. Přitulila jsem se k němu, načež mě jednou rukou objal a já poslouchala jeho bijící srdce.

A pak jsem to po pár minutách ucítila. Tekutina, kterou mě před chvílí zaplnil, začala po menších dávkách vytékat ven. Byl to neskutečně zvláštní pocit, na který jsem nebyla připravená, ale věděla jsem, že pokud spolu chceme spát dál bez kondomu, budu si na něj muset zvyknout. 

Lost [H.S.] CZМесто, где живут истории. Откройте их для себя