-51-

3.7K 203 6
                                    


Ahooojte! Další díl LOST zase ve čtvrtek :D Obávám se, že příští týden bude nový díl až v pátek, protože máme neskutečně hodně naplánovaných písemek ve škole :( Snad to přežiju! :D Moc vám děkuju za vaše voty a komenty! Strašně mě to těší :3 ( 60 votů u minulého dílu, whaaaat? :D :3 )

Btw. Nahoru jsem vám dala fotku nové postavy, která sice nebude nijak důležitá, ale abyste měli představu :)

Když bude mít čas, hoďte vote nebo napište koment, jestli se vám díl líbit! Díky moc : ) Mějte se

-K- 

Sůl, kterou držel v ruce, mi nasypal mezi prsa tak, že vytvořila kruh. Ucítila jsem, jak mi některá malá neposedná zrnka zajela ještě hlouběji do podprsenky. Harry položil sůl zpátky na místo, kde ji vzal, tudíž vedle mojí hlavy. Seděl mi obkročmo na přechodu mezi mými stehny a pánví, takže jsem cítila každý jeho pohyb.

Ta dívka, která tu před tím ležela s Dylanem, podala Harrymu ještě neotevřenou tequillu. Sledovala jsem ho. Soustředil se, ale zároveň měl ve svých očích jasně viditelnou vášeň, chtíč a dravost. Ucítila jsem, jak mi někdo dal do rukou měsíček citrónu, abych ho držela. Předpokládala jsem, že to byla ta dívka.

Otevřel láhev a pomalu mi ji naléval do pupíku. Pod prvními kapkami se moje tělo otřáslo, protože byla zřejmě vychlazená. Po tom, co byl můj pupík naplněný tekutinou, láhev zavřel a podal ji dívce. Opatrně se nade mnou nahnul, přičemž se rukama opíral u mé hlavy, a svými zuby se jemně zakousl do citrónu, který jsem držela. Jeho obličej se objevil nad tím mým, s citrónem v puse. Soustředila jsem se na to, abych se nehýbala. Velmi obratně přesunul citrón z jeho pusy do té mé bez pomoci rukou tak, že jsem ho musela držet mezi zuby.

Přesunul se k mému krku, konkrétně pod ucho, kde mě začal jemně líbat. Proboha. Zavřela jsem oči. Dostávalo mě to do transu. Věděl, že je to moje citlivé místo. Dělal to naschvál. Tolik jsem mu chtěla říct, aby přestal, jinak rozliju tu tequillu, ale kvůli tomu zatracenému citrónu jsem nemohla mluvit.

Po několika vteřinách přestal a já otevřela oči. Všichni nás upřeně pozorovali, smáli se a tleskali. Nechápala jsem, že je to bavilo.

Harry se na mě svůdně podíval a zkousl si spodní ret.

„Připravená?" zeptal se mě s úšklebkem. Všimla jsem si žilky, která se mu vytvořila na čele tím, jak se nade mnou skláněl.

Svoji pusu jsem zformulovala do menšího úsměvu tak, aby mi nevypadl citrón. Jeho oči zabloudily k mému poprsí a poté mu celá hlava sjela níž, aby mohl slíznout sůl. Ucítila jsem jeho jazyk a zároveň i horký dech na své pokožce. Během mžiku oka se vrátil k mému pupíku. Chytnul mě za boky a z mého pupíku vysrknul veškerou tequillu. Když jeho ruce opustily moje boky, znovu se ocitly u mé hlavy, protože se skláněl pro citrón, který jsem stále držela mezi zuby. Naše pohledy byly spojené. Přiblížil se ke mně ještě blíž, až jsem znovu ucítila jeho vůni, pusou si z mé pusy vzal citrón a přitom se svými rty dotknul těch mých.

Široce jsem se na něho usmála, protože mi v úsměvu už nic nebránilo. Rychle vycucnul citrón, což bylo doprovázeno úšklebky na náznak kyselosti, a vyndal si ho z pusy. Rozpojila jsem si svoje ruce a přesunula je blíž ke svému tělu, zatímco se nade mnou neustále skláněl a propaloval mě pohledem. Naposledy se ke mně přiblížil a něžně mě políbil. Potom ze mě opatrně slezl a já se napřímila. Rukou jsem si projela vlasy a za hlasitých ovací jsem slezla ze stolu.

„Nebylo to tak hrozné, že ne?" usmíval se na mě Matt ironicky, když jsme k němu s Harrym došli.

„Sklapni" protočila jsem očima a jemně ho praštila do ramene.

Najednou se u nás objevila ta dívka, která mi připomínala Megan Fox, a zezadu objala Matta. Nemohla jsem si vzpomenout, jak se jmenovala. Becky?

Její hlava vykoukla za Mattovými zády a s úsměvem mu něco šeptala. Mattovy ruce vystřelily na ty její, zatímco pozorně naslouchal a u toho se trochu culil. Vsadím se, že dneska to bude ona, kdo okusí Mattovy schopnosti v posteli.

„Myslím, že byste to taky měli vyzkoušet" trochu neupřímně jsem se na ně usmála a svýma rukama je postrčila směrem ke stolu dění.

„Jdeme, Bethany?" zeptal se jí Matt s laškovným úsměvem.

Oh, její jméno bylo Bethany. Ale s Becky jsem byla celkem blízko.

„Jsi oslavenec, to tě nesmím odmítnout" zasmála se, načež ji Matt chytil za ruku a vedl ji ke stolu.

Matt si na něj lehl a Bethany ladně vyskočila na Matta. Byli jsme s Harrym jediní, kteří to měli obráceně? Dylan před tím také ležel na stole a holka byla na něm. Zvláštní.

Otočila jsem se na Harryho, sklonila se blíž k němu a řekla:

„Dojdu nám pro něco k pití" usmála jsem se, načež Harry přikývnul.

Prorvala jsem se mezi těmi lidmi a zamířila do kuchyně, kde by mělo být nějaké pití. Vytáhla jsem dva čisté kelímky a naplnila je nějakým alkoholem. Nevěděla jsem, co to přesně bylo, ale předpokládala jsem, že to bude chutné.

Se dvěma kelímky jsem se vracela na původní místo, ale uviděla jsem Harryho, jak stojí mimo chumel lidí a baví se s nějakou dívkou. Viděla jsem ji do obličeje, protože stála otočená směrem ke mně a Harry byl zády, takže jsem si ji mohla prohlédnout.

Byla krásná. Hnědé dlouhé vlasy jí spadaly nad prsa a ladily s hnědou barvou jejích očí. Bílá halenka s tmavě modrými puntíky skvěle ladila s jejími křivkami. Mohla jsem jí závidět. Jenže já jsem na závidění neměla náladu.

Znal ji Harry? Nebo proč se spolu bavili? Mně nebyla ani trochu povědomá.

Nahodila jsem přátelský úsměv a sebevědomě jsem k nim nakráčela.

Postavila jsem se k Harrymu a naschvál se o něj rukou otřela. Podívala jsem se na něj a hned poté se zaměřila na tu dívku, která mě také propalovala pohledem.

„Lott, tohle je Rebecca" promluvil ke mně Harry a vzal si ode mě kelímek.

Natáhla ke mně ruku a zářivým úsměvem se na mě usmála.

„Rebecca" promluvila.

„Charlotte" podaly jsme si ruce a já se na ni usmála přesně tak jako ona na mě.

Harry mě jednou rukou objal a položil ji na můj levý bok. Přitiskla jsem se k němu a napila se z kelímku.

*

Po chvíli jsme od ní odešli a šli znovu tancovat. Když jsme se tam s ní bavili, ukázalo se, že je to celkem milá holka. Ptala jsem se Harryho, odkud se znají, a prý je to kamarádka jeho sestry. S Harryho sestrou se ještě neznám, ale už mi o ní párkrát vyprávěl.

Neuvědomovala jsem si, kolikátá písnička už běžela od našeho příchodu, ale cítila jsem se jako bych byla ještě schopná uběhnout maraton. Nebyla jsem si jistá, jestli to bylo kvůli tomu alkoholu, ale šíleně jsem po Harrym toužila.

Přitiskla jsem se k němu a svoje ruce mu zavěsila kolem krku. Dravě jsem se mu přisála na rty a ucítila jeho ruce na mých bocích.

Existuje snad nějaké nepsané pravidlo o maximálním počtu sexu za den? V tu chvíli jsem věděla, že ten ranní mi pro dnešek rozhodně stačit nebude. 



Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now