-52-

3.8K 204 5
                                    

Ahojtee! Jsem tu s dalším dílem LOST :) Jak jsem psala už při minulém dílu, včera jsem nestihla přidat, proto tedy až dnes : )

Pokud se vám bude díl líbit, dejte vote nebo se vyjádřete v komentářích (beru i kritiku :D) ! :)

Děkuju moc, mějte se :)

-K-

Pootevřela jsem pusu, aby mohl jeho jazyk zaplout do mých úst. Prsty jsem mu zajela do vlasů a jemně mu tahala za kudrlinky.

„Nemůžeš si se mnou dělat cokoliv, co se ti zachce" řekl s pohledem do mých očí, když jsem se od něho odtáhla.

„Myslíš?" škádlivě jsem se usmála a pozvedla obočí.

Jistě, že jsem si s ním mohla dělat naprosto cokoliv, co jsem si umanula. Stejně jako to dělal on. Byli jsme si navzájem naprosto oddaní, což činilo náš vztah ještě silnějším.

Chytila jsem ho za ruku a se svůdným pohledem jsem ho odváděla pryč. Mířila jsem do poschodí, do nějakého pokoje. Bylo mi celkem jedno kam, mojí jedinou podmínkou bylo, že nesměl být obsazený jinými hosty.

Procházeli jsme jak kolem stolu, kde se odehrával body shot (ještě stále, což nechápu), tak kolem stolu, na kterém byly lajny bílého prášku, nad kterém se sklánělo několik lidí. Tipovala jsem kokain, ale nevěděla jsem to přesně, nejsem žádný znalec. Co ale upoutalo moji pozornost, byl fakt, že mezi těmi lidmi byl Matt. Evidentně se skvěle bavil. Tohle mi k němu moc nesedělo. Uznávám, že má rád párty, ale tušila jsem, že kokain jeho nápad nebyl.

Spoléhala jsem na svoje vzpomínky z dětství, takže když jsme vyšli schody, zamířili jsme do místnosti, která byla na chodbě nejdál. Měla to být ložnice mé tety a strýce.

Pustila jsem Harryho ruku, otevřela dveře a opatrně nakoukla dovnitř. Nikdo tam nebyl. Sama pro sebe jsem se usmála. Ucítila jsem Harryho ruce na mém zadku, jak mě rychle tlačí do místnosti. Nohou kopl do dveří, které se na povel zavřely, otočil mě zády ke dveřím, rukama mě postrčil a já zády narazila do dveří, načež se na mě hladově přitiskl. Jazykem jemně olízl můj dolní ret před tím, než vklouzl do mé pusy. Jeho ruce se objevily na mých bocích, které pevně držely a tlačily, jako kdyby chtěl vyrýt mou siluetu do dřeva dveří. Svoje ruce jsem mu připevnila na krk, čímž jsem si ho přidržovala v těsné blízkosti. Nechtěně jsem nohou zavadila o jeho rozkrok, načež vzdychl do polibku. Představovala jsem si, že kdyby se tohle odehrálo, když by měl Harry oči otevřené, tak by je prudce zavřel. Dělal to tak skoro pokaždé. Jednu svoji ruku přesunul na moji tvář, načež s ní pomalu začal zajíždět do mých vlasů, až se svými prsty dotýkal mého pravého ucha.

Po chvíli mi zasunul vlasy, které trochu pocuchal, za ucho a svýma rukama mě chytil zespodu za stehna, načež jsem na něho instinktivně vyskočila. Po pokoji se pohyboval velmi ladně bez našeho rozpojení. Myslela jsem, že mě položí na postel, ale Harry zastavil mnohem blíž. Potom se trochu předklonil, držel mě jenom jednou rukou a najednou jsem uslyšela několik silných ran, jako kdyby Harry shodil nějaké věci. Předpokládala jsem, že zastavil u stolu. Opatrně mě posadil na kraj stolu, načež jsem naše spojení rozpojila. Jednak proto, že jsem potřebovala chytit dech a jednak proto, že jsem chtěla vidět, co shodil na zem. Naštěstí to byly jen nějaké časopisy, papíry a složky plné papírů. Nic důležitého a rozbitelného. Obdivovala jsem ho za to, že se dokázal zorientovat v neznámém prostředí a taky jeho odvahu překážející věci jednoduše shodit ze stolu. Jak mohl vědět, že neshodil například monitor, který jak jsem si teď všimla, se tyčil na druhé straně stolu, což bylo sice dost daleko, protože byl stůl dost velký, ale jak to mohl tušit? Řekla bych, že měl v tomhle ohledu nadpřirozené schopnosti.

Znovu se mi přisál na rty, načež jsem roztáhla nohy, aby se mohl dostat do prostoru blíž ke mně. Jeho tělo jsem svýma rukama přitiskla víc na to moje a nohy jsem mu obmotala kolem pasu. Začal mi vytahovat tričko, které poté skončilo někde na zemi, zatímco jsem mu naslepo rozepínala pásek u kalhot. Když jsem mu stáhla kalhoty do půlky stehen, došla mu trpělivost a odlepil se ode mě, aby je mohl sundat sám, načež si sundal i tričko. Chvíli jsem pozorovala jeho vypracované tělo, ale moc prostoru jsem k tomu nedostala, protože se během mžiku znovu objevil v mé těsné blízkosti a přisál se mi na rty. Ucítila jsem jeho hubené prsty, jak mi rozepínají kalhoty, s čímž jsem mu vzápětí pomohla. Trochu jsem se nadzvedla, aby je ze mě mohl stáhnout a odhodit pryč. Svoje rty přesunul na oblast dekoltu, kde mi vytvářel cestičky z polibků, zatímco se mi snažil odepnout podprsenku. Z ničeho nic jsem vyjekla, protože jsem ucítila, jak mi zkousl kůži. Díky adrenalinu v mé krvi mě to nebolelo, spíš jsem se lekla.

Odhodil podprsenku na zem, zatímco jsem mu rukama projížděla jeho kudrliny. Odtáhl se ode mě, chvíli se mi díval do očí a poté se oddálil. Sklonil se ke svým kalhotám, ze kterých vytáhl kondom. To má ho má u sebe nepřetržitě? Harryho kapsa se mi v tomhle ohledu zdála jako bezedná.

„Ještě, že jsme koupili nový" zasmál se.

„Vždycky se hodí" řekla jsem, načež jsem si ho nohama přitáhla k sobě.

Jeho prsty se zahákl za lem mých kalhotek a mrštně je stáhl dolů, načež jsem udělala to samé s jeho boxerkami. Harry roztrhl balíček s kondomem a nasadil si ho. Hlasitě jsem vydechla, když do mě pomalu vklouzl. Začal mě líbat na klíčních kostech, zatímco se začal pohybovat dovnitř a ven. Jeho ruce mě pevně svíraly v bocích, čímž mě si mě udržoval pod svojí kontrolou. Svoje ruce jsem posunula za svoje tělo, čímž jsem se podpírala, a lehce jsem zaklonila hlavu. Moje oči byly prudce zavřené a předpokládala jsem, že i Harryho.

Jedna Harryho ruka začala bloudit po mé obnažené noze, která byla obmotaná kolem jeho pasu, což mi způsobovalo příjemnou husí kůži. Za těchto situací se mi to stávalo dost často. Zvláště pod dotykem Harryho. Tlumila jsem vzdychy vycházející z mých úst, které se rapidně draly ven. Začala jsem nepatrně kroužit pánví, čímž jsem chtěla zvýšit tempo, což očividně Harry pochopil a tempo opravdu zvýšil. Harry se ode mě odtáhl a napřímil se, ale s pohyby nepřestával. Skusovala jsem si spodní ret, abych nezačala vzdychat.

Po chvíli jsem začala cítit, že to jsou moje poslední minuty před vyvrcholením. Můj dech se zvýšil a já na chvíli otevřela oči. Harryho obličej se svíjel rozkoší, hlavu měl zakloněnou stejně tak jako já ještě před chvílí, jeho oči byly prudce zavřené, jak jsem předpokládala, a jeho hruď se nadzvedávala v kratších intervalech než normálně. Pro mě to byl úžasný pohled.

Najednou svůj pohyb zvolnil, olízl si horní ret a tiše vydechl, díky čemuž jsem věděla, že dosáhl orgasmu. Ještě párkrát přirazil a já také slastně vydechla. Ucítila jsem, jak ze mě vyklouzl, načež jsem se položila na záda na stůl, kde jsem nabírala dechu. Ležela jsem na nějakých věcech, ale v tu chvíli mi to bylo upřímně jedno.

U strany stolu se objevil Harry, naklonil se nad mou hlavu, přičemž se opíral rukama, které zakotvily těsně vedle mé hlavy, díval se mi do očí a usmíval se. Zase jsem si všimla jeho žilky na čele.

„Miluju tě" řekl, přiblížil se ještě blíž k mému obličeji, až se naše nosy dotýkaly, a po chvilce mě velmi procítěně a jemně políbil.

Prožívala jsem hodně šťastné období mého života. Jen díky Harrymu. 




Lost [H.S.] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat