-54-

3.4K 210 2
                                    

Ahojtee, tak jsem tu s dalším dílem LOST :) Doufám, že jste si užili Vánoce a dostali všechno, co jste si přáli. Teď bych vám chtěla popřát krásného Silvestra (pořádně ho oslavte!! :D) a hodně zdraví do nového roku.

Děkuju vám za všechny voty a komenty. Ani nedokážu vyjádřit, jak moc mě to těší :)

Mějte se!

-K- 

*

Nechala jsem Harryho spát, protože jsem věděla, že to nutně potřeboval. A domů jsem nijak zásadně nespěchala. Zatímco Harry spal, tak jsem začala hledat Dylana. Od včerejší noci jsem o něm neslyšela a popravdě mi nedělalo příliš dobře, že jsem nevěděla, jestli je vůbec živý a zdravý.

Sešla jsem dolů ze schodů a zamířila do kuchyně. Ještě jsem dnes nikoho kromě Ryana a Harryho nepotkala. To jsou všichni tak vyřízení? Nebo že by už někteří odjeli?

Kuchyně byla liduprázdná, proto jsem zašla do obýváku, kde jsem uviděla pár lidí ležících na zemi a Dylana ležícího na gauči. Ulevilo se mi, protože byl živý a byl v domě. Nic na tom nezměnil ani fakt, že tam ležel na břichu úplně nahý. Nechtělo se mi myslet na to, proč tam proboha ležel nahý, takže jsem radši žádné důvody nevymýšlela.

Protočila jsem očima a přikryla ho dekou, kterou jsem tam našla. Protože jsem zřejmě byla jediná bdící v domě, vrátila jsem se do pokoje, kde ležel Harry, a lehla si k němu. Zalezla jsem pod přikrývku, natiskla se na jeho tělo a ucítila teplo, které z něho vyzařovalo. Jedna jeho ruka mě zezadu objala, na kterou jsem položila svoji ruku a propletla s ní prsty.

***

Můj spánek vyrušilo zvonění mého mobilu. Rozespale jsem otevřela oči a rukou jsem se snažila dosáhnout na mobil, který ležel na stolku u postele. Vymanila jsem se z Harryho objetí a vzala to.

„Čau mami" promluvila jsem a otočila se na Harryho, abych zjistila, jestli ještě spí. Pomalu otevíral oči, které spočinuly na mě. Usmál se, protáhl se a potichu řekl:

„Bože. Jsem mrtvej"

„Ahoj. Už jedete domů?" uslyšela jsem mámin hlas z druhé strany telefonu.

„Chystáme se" řekla jsem trochu nejistě.

„Vždyť už je skoro šest večer! Myslela jsem, že už budete na cestě"

„No, trochu se to protáhlo" promnula jsem si oči a rukou projela vlasy.

Zaregistrovala jsem blížícího se Harryho. Políbil mě na čelo. Moje tělo polila husí kůže. V Harryho blízkosti se mi to stávalo často, ale nevěděla jsem proč. Bylo mi jasné, že to mělo co dočinění s tím, jak moc mě Harry přitahoval, ale tentokrát jsem ale věděla naprosto přesně, proč mi ta husí kůže naskočila. Polibek na čelo byl náš úplně první. Odehrálo se to za blbé situace, ale byl to náš první větší fyzický kontakt. V tu chvíli jsem ještě netušila, jak moc tomu klukovi propadnu a jak silně ho budu milovat.

„Jdu do sprchy" zašeptal a zašel do koupelny.

„Tak kdy vyrazíte?" zeptala se.

„Já nevím, asi za hodinu" odpověděla jsem.

„Co Dylan?" nepřestávala v otázkách.

Protočila jsem očima i přes to, že to nemohla vidět.

Lost [H.S.] CZTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon