-37-

4K 203 1
                                    

Ahoj holky, tak jsem přidala další část! :D Psala jsem snad v každé volné chvíli a vzniklo z toho tohle. Snad se vám bude líbit. Vážně nevím, kdy přidám další díl, ale snad to bude brzo, ale nic neslibuju. V září už by to zase mělo být pravidelně. Doufám, že to ještě někdo bude číst :D Moc děkuju za každý vote a koment :)

-K-

Zůstala jsem tam nehybně stát a zírala na něj.

„Ahoj" promluvil.

Mlčela jsem.

„Můžu dál?" otázal se.

Beze slova jsem mu pokynula rukou, ať jde.

„Díky" zamumlal, když kolem mě procházel. Šel do obýváku a já mezitím zavřela dveře a poté ho následovala.

„Jak jsi věděl, že jsem doma?" optala jsem se na zmírnění nepříjemné atmosféry, když jsem vešla do obýváku.

„Nevěděl" odpověděl, přičemž se mi hluboce díval do očí.

„Hodně jsem o tom přemýšlel a..." začal. Mnul si při tom nervózně ruce, ale i přesto se mnou stále udržoval oční kontakt.

„Proč ses neozval?" skočila jsem mu do řeči.

„Chci se ti omluvit.. Nechoval jsem se zrovna.." úplně mou otázku ignoroval.

„Správně. Mrzí mě to, Lott. Celou tu věc jsem posral a vím to. Chtěl jsem za tebou jít a omluvit se ti už dřív, ale protože jsem kretén, tak jsem to neudělal. Nechtěl jsem ti ublížit, vážně. Nevím, co jsem si myslel" na chvíli se podíval směrem do země a pak hned zase do mých očí.

„Nechci to posrat ještě víc" řekl po menší odmlce.

„Vedeš si dobře" pousmála jsem se a šla jsem blíž k němu.

Zastavila jsem se naschvál tak, aby se naše těla nedotýkala, ale abych zároveň cítila jeho vůni, která mi opravdu chyběla. Chyběl mi celý.

Věděla jsem, že to myslí upřímně, protože jsem mu to viděla v očích. Ten pohled, který škemral o odpuštění.

„Proč ses neozval?" optala jsem se ho ještě jednou.

„Protože..." odmlčel se.

„Protože jsem kretén. Nechtěl jsem si připustit, že jsem udělal chybu" dokončil předchozí větu.

„Taky tě miluju" vypadlo ze mě bez souvislostí.

„Co?" svraštil obočí.

„Taky tě miluju" zopakovala jsem. Reagovala jsem na jeho větu, kterou mi řekl v pátek.

Harrymu se na tváři vykouzlil úsměv s dolíčky. Rozzářil se jako vánoční stromeček.

Už jsem se nechtěla dál hádat, unavovalo mě to. Všechno, co jsem chtěla, byl Harry. Teď a tady.

Položila jsem mu ruku na tvář, hřbetem palce jsem jemně kroužila po jeho lícní kosti a políbila jsem ho. Bože, tohle mi vážně chybělo. Když jsem se od něho odtáhla, jeho nenasytný a chtivý pohled se stále upínal na mě. Lačně jsem se na něho vrhla a vášnivě ho políbila. Harry se do polibku usmál zřejmě nad mou nedočkavostí. Pootevřela jsem pusu, aby do ní mohl Harryho jazyk pohodlně vklouznout. Jednou rukou jsem mu zajela zezadu do vlasů a druhou jsem měla položenou na jeho zátylku. Jeho ruce sestoupily na můj zadek a pokynuly mi, abych na něj vyskočila, což jsem taky udělala, a obmotala mu nohy kolem pasu. Držel mě za zadek a elegantně se se mnou v náručí přesunul na gauč. Položil mě tak, abych ležela na zádech a on se mohl přesunout k mému krku, který mi obsypával polibky. Podpíral se oběma rukama, zatímco jsem ty svoje zaměstnávala jemným taháním jeho kudrlinek. Občas jsem slabě zavzdychala nebo si skousla spodní ret. Když skončil s mým krkem, rychle mě jedním pohybem zbavil trika, které skončilo někde na zemi, a vrhl se na dekolt a níž, až k lemu mých kalhot, kde tvořil cestičku z polibků a občasných skousnutí kůže. Zajela jsem mu rukama pod triko a snažila se mu ho pomalu vyhrnout. Na chvíli se ode mě odtáhl a ochotně mi pomohl sundat to triko. Hned potom mi začal sundávat kalhoty, já hmatala po jeho zipu u riflí a rozepla mu je. Moje kalhoty odhodil neznámo kam a ty jeho si s mojí pomocí sundal. Znovu se mi přisál na rty a mezitím si jeho jedna ruka našla cestu k mému pravému tříslu, kde začal palcem pomalu kroužit. Někdy mi zajel až pod kalhotky a tím mě donutil vzdychnout do polibků, které jsme si navzájem opláceli. Druhou rukou se podpíral, aby měl kontrolu nad mým tělem, které mu bylo naprosto odevzdané. Zanedlouho se přesunul k mému uchu, kde mi lehce zkousnul ušní lalůček, a začal mě v jeho okolí líbat. Prsty jsem přejela po látce jeho boxerek a ucítila, jak mi zkousl kůži. Naslepo mi sundával ramínka od podprsenky, kterou pak nakonec rozepl celou a odhodil ji pryč. Líbal mě v oblasti podbříšku a dál masíroval moje pravé tříslo.

„Líbí se ti to?" zašeptal, zahákl se prsty kolem mých kalhotek, což byl poslední kus oblečení, co jsem ještě měla na sobě, stáhl je dolů a odhodil.

Přisála jsem se mu na rty jako odpověď, zatímco jsem mu stahovala jeho boxerky. Po chvíli se ode mě odtáhl a z kapsy u kalhot začal vytahovat kondom. Nasadil si ho, zatímco jsem ho sledovala, a začal mě znovu líbat. Prudce jsem vzdychla, když jsem ucítila, že do mě vklouzl, a přivřela oči. Pomalu se začal pohybovat dovnitř a ven a já mu obtočila nohy kolem pasu. Líbal mě po každém kousku horní části mého těla a přitom se soustředil na ty pohyby. Jednou rukou mě začal hladit po noze, kterou jsem měla obtočenou kolem jeho pasu, a na které mi pod jeho dotekem naskočila husí kůže, a druhou se podpíral. Svýma rukama jsem mu masírovala kůži na zátylku. Oči jsem měla zavřené a skusovala jsem si spodní ret. Moje celé tělo mu bylo naprosto oddané. Po chvíli začal více přirážet a já začala hýbat pánví. Otevřela jsem oči a užívala si pohledu na něj. Všiml si, že se na něj dívám, tak se usmál a políbil mě. Když se chtěl odtáhnout, svýma rukama jsem si ho zase přitáhla k sobě a vášnivě jsem ho začala líbat. Nohy se mi začaly nepatrně kroutit a já věděla, že budu u konce. Přidržovala jsem si ho tím, že jsem měla položené ruce na jeho tvářích. Můj dech se rapidně zrychlil, a když potom přirazil, slastí jsem mu vzdychla do úst a celá se pod ním uvolnila. Ještě několikrát přirazil a dosáhl orgasmu taky. Přivřel oči, vydechl a svalil se vedle mě. Leželi jsme přitisklí na sobě na tom gauči a s malým úsměvem se na sebe dívali.

Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now