vysvětlení

1K 27 7
                                    

Ahojte. Hrozně se vám chci omluvit, že takovou dobu nevyšel nový díl. Vím, že vám je to k ničemu, ale já vám to musím vysvětlit, abych vám to aspoň trochu vynahradila.

Mockrát jsem se snažila vrátit k příběhu, ale prostě mě to nějak nešlo. Nechápu proč :D Nějak mě přešla chuť psát, a když jsem ji náhodou měla, tak mi chyběla veškerá inspirace. Ale nebylo to jenom tímhle, zároveň jsem to měla těžké ve škole (doufám, že to nemám jen já takhle :D). Prostě jsem se k němu nemohla najít cestu zpátky. Takže doufám, že pochopíte, když vám řeknu, že s příběhem s největší pravděpodobností končím. Možná se k němu někdy v HODNĚ vzdálené budoucnosti vrátím, ale počítejte spíš s tím, že nechám nedokončené. Snad se na mě nezlobíte.

Moc bych vám chtěla poděkovat za veškerou podporu a přízeň, moc jsem si toho vážila a stále vážím. Bylo to s váma super!

Ale zároveň pro vás mám (snad) dobrou zprávu a to, že jsem začala psát úplně jiný přběh. Ale bude v něm Harry. Takže pokud byste to se mnou chtěli ještě zkusit, budu moc ráda, když se na příběh podíváte a dáte mi vědět, jestli v něm mám pokračovat :) Najdete ho na mém profilu.

DÍKY ZA VŠE!

Mám vás moc ráda.

Vaše -K-

Lost [H.S.] CZWhere stories live. Discover now