28.kapitola (Emma+Ryan, Dante)

16.3K 834 66
                                    

Dante

Mít peníze má svý určitý výhody a to, že Aaron zařídil pronajmutí vnitřní bazénu s výřivkou pro nás už má svojí váhu. Celkem by mě zajímalo jestli takhle rozmazloval Emmu, což nemůžu popřít.....ona je spíš jak amazonka, který pravděpodobně budu fandit. Umí vytočit Ryana na nejvyšší míru a tím pádem....beru jí do týmu.  Upřímně cestou sem jsem zahlédl spoustu bezva holek, se kterýma by jsem si dal říct, ledová voda bude asi to nejlepší.  Myslím, že Aaronovi šlo tímhle jenom o to, aby utužil vztahy, nebo podobnou kravinu. Co nevychytal je Ryanova kocovina a Izzabella s Brandonem. Konečně už aspoň holky vypadly do šaten se převlíct Říkal jsem si, že ty jejich plné tašky byly spíš, jako by se někam stěhovali, ale budiž takový jsou holky.  A jak to tak pozoruju Izzabella našla v holkách vlastní spojence a s Izzi není snadný si zahrávat, je schopná zakopat každýho pod zem. Navíc Brandon by mi pravděpodobně rozmlátil hubu. Musel jsem tomu chudákovi uštědřit ránu do ramene, jinak by nesundal oči z Izzina zadku ještě hodně dlouho.

„Vzbuď se vole, zadek tvojí přítelkyně je sexy, ale věnuj se nám.“

Konečně se mi podařilo odtrhnout Brandonovo pozornost, když holky odešly a přitom doufal, že poznal srandu. Co se týkalo Izabelly, tak řekněme, že Brandon myslel jinou částí těla dřív než mozkem. Brandon to udělal. Trhnul pohledem pryč z chodby, kde holky zmizeli a já Ryan i Brandon jsme obsadili tři místa u bazénu.

„Oba jste sjetý nebo co? Ty máš kocovinu, kterou nezamaskujou tyhle brejle v žádným případě a ty jsi musel bejt něčím sjetej určitě....viděl jsem tvůj výstup v novinách.“

Zakřenil jsem se a přitom se rozhlížel kolem bazénu. Bylo tady až moc velký ticho a hladina bazénu byla klidná. Směšný, jaký to tu bylo, ale i tak....plánuju to tu rozbalit.

Emma

Šatny byly naprosto prázdné a na můj vkus tam byla zima. Ještě jsem se nevzpamatovala z toho že Reed je se mnou ve stejné budově, ale časem se to podá....možná. Stačí, když udrží rizikovou vzdálenost, která je dva metry ode mě...nejmíň.

„Takže pořád se v tom trochu orientuju....vy dvě studujete spolu, jo?“

Shazovala jsem ze sebe oblečení a poslouchala Izziny otázky, které trvaly celou tu dobu, co jsme zmizeli z dohledu kluků.  Nějakým způsobem se Izzi nabourala do našeho uzavřeného spojenectví se Suze a ani jedné z nás to nevadilo. Vyhrabala jsem v tašce pár černých dvoudílných plavek a pustila se do zavazování. Přitom jsem zjistila, že se s Izzi vážně bavím.

„Jo, obě studujem v Sydney na škole a máme společný pokoj, já studuju módní návrhářství a Emma design.“

Byla jsem vděčná, že Suze se ujala slova, protože já měla problém s tím zatraceným zapínáním.

„To je skvělý, i když Sydney je fakt druhej konec světa....chceš pomoct Emmo?“

Trochu jsem sebou cukla, jak jsem na zádech ucítila rychlé prsty a pak byl konečně můj vrchní díl pevně na místě.

„Klid to jsem já. Zavázala jsem ti to na dvakrát....přeci jenom asi nechceš dělat venku striptýz.“

To v žádným případě!... Naštvaně jsem se otočila i když jsem se začala smát. Před sebou jsem uviděla stát Izzi v rudě červených plavkách se zlatou sponou, i přes to, jak byla malá k ní dobře ladily. Obě dvě jsem se zhodnotily pohledem, než jsem obrátila pozornost ke Suze. Byla se převlékat na opačném konci šatny. V životě jsem nepotkala stydlivějšího člověka. Teď na sobě, ale měla její dvoudílné zelené plavky, a vlasy svázané do drdolu na samém vrcholku hlavy. Za sebou jsem uslyšela Izzino hvízdnutí.

Nenáviď mě!Where stories live. Discover now