29.kapitola (Dante+Suzannah, Ryan+Emma)

17.1K 846 32
                                    

Tak a dneska jsem tu s pokračováním...zítra odjíždím pryč a týde tu nebudu, tak to opravdu přidávat kapči, nebudu a snad se vám bude líbit tahle....poprosím o komenty a votes ;)

Suzannah

Voda, spoustu vody...je to tu úžasné. Nemůžu se dočkat, až si zaplavu. Miluju vodu. V bazénu jsem byla jen jednou v životě, poprvé když mi bylo pět , a patří to k mým nejlepším vzpomínkám. Jedna dobrá vzpomínka z minulosti..... Zatřásla jsem hlavou a odehnala tyhle myšlenky pryč. Nevím moc o čem to tam mluvili ostatní, protože můj pohled byl jenom soustředěný naklidnou hladinu a tiché vrčení filtrace kolem. Po celém těle jsem měla husí kůži, jak jsem přešlapovala na dlaždičkách. Tak a dost.... Nadhodila jsem si svojí tašku na rameni a pohledem vyhledala Emmu. I ona viděla mě ale spíš sledovala ostražitým pohledem Ryana. Asi se z ní zblázním....Poklepala jsem jí na rameno, abych upoutala její pozornost.

„Em?...budu támhle kousek dál, v bazénu, jo?“

Konečně po mně střelila tím sesterským pohledem a rozhlédla se po bazénu, než kývla. Nečekala jsem na něco, jako její souhlas, ale vím, že Emma je silně ochranářská. Otočila jsem se a pomalými, opatrnými kroky mířila ke kraji bazénu. Našla jsem si útulné místo a roztáhla tam přes lehátko svůj ručník , když jsem tašku odhodila vedle.  Několikrát jsem se jednoduše protáhla a pak neváhala. Rozběhla jsem se a odrazila se od kraje bazénu. Jako šipka jsem vklouzla pod hladinu a nechala se pohltit vodou.

Dante

Jen dvě slova mě v tu chvíli napadají  Je žhavá... Bylo jednoduchý dívat se na jiný divadlo než na to, jak se Izabella s Brandonem snaží zadusit vlastníma jazykama. Kdybych na Suzannah narazil kdekoliv jinde, ještě před tou sázkou postaral bych se o to aby byla na zádech v mojí posteli.  Věděl jsem, že má pěkný tělo, jen v ručníku mi dala určitou představu, ale sakra....má přesně to, co chci. Dlouhý nohy, štíhlá, ale tak akorát, má lehce opálenou pokožku a do prdele....piercing?!... Zamrkal jsem a přes bazén se snažil lépe zaostřit, jestli se opravdu ve středu jejího břicha zalesklo, to co jsem myslel. Vypadala naprosto nezaujatě a na okraji bazénu se začala protahovat. Jen naprostej debil nebo gay by tohle nemohl sledovat a přitom nemyslet na to, na co já.

„Mysli na to, že tě buď vykastruje Aaron nebo možnost číslo dvě....Emma, která z tebe nespustí oči od chvíle, co máš jazyk skoro na zemi.“

A kurva...Ležérně jsem pohled přesunul jinam než k protahující se Suzannah a začal s vlastním odvedením pozornosti.

„Nevím o čem to mluvíš. Izziin sexy zadek zmizel z tvýho dohledu?“

Opravdu jsme si přál, aby se tu teď Izzi objevila, protože jsem chtěl dělat cokoliv jinýho, než pokecat s Brandonem. Například pozorovat druhou stranu bazénu....

„Buď rád, že jsi to ty.....bejt na tvým místě někdo jinej rozmlátil bych mu hubu, kdyby se zmínil o Izzině zadku.“

Věděl jsem, že tohle myslí Brandon smrtelně vážně, ale jak říkám. Kde je k sakru Izabella?....Dal jsem si ruce za hlavu a zadíval se nahoru do světel osvětlení.

„Začalo tě to už unavovat, co?“

Zamračil jsem se na Brandona, který stál vedle a upíjel z láhve s pivem.

„Co konkrétního máš na mysli?“

Tahle konverzace mířila divným směrem, až moc tam, kam jsem nepotřeboval. Zvlášť ten vědoucí pohled na Brandonově ksichtu nevěstil nic dobrého.

Nenáviď mě!Where stories live. Discover now