33.kapitola (Emma+Ryan)

13.8K 814 44
                                    

Emma

Už zase to udělal...Zatínám zuby a přidávám rychlost. Reed to dělá pořád. Zrychluje, předjíždí auta, kličkuje silnicí i v protisměru. Ten idiot se vůbec nestará o bezpečnost. Vlastně nemám zatím ani sebemenší tušení, kam to jedu.  Je to první hodina jízdy za sebou a přejeli jsme dvě dálnice a míříme na sever. Mimoto už skoro necítím svůj zadek. Kdy už konečně zastaví?!.... Kolem mne se prohnal osobní automobil a musela bych být praštěná, abych nepoznala, že ten řidič mi nadává ve španělštině. Ignorovala jsem to a držela si před očima Ryanovu motorku. Vážně jsem se divila, kam tak spěchá, ale v každým případě já potřebuju přestávku. Držela jsem se ve správném pruhu a soustředila se na jízdu. Dostat se k Ryanovi mi zabralo chvilku a srovnala jsem rychlost s ním. Což možná nebyl nejlepší nápad. Otočil se na mě v jeho helmě a ukázal palcem dozadu za jeho záda. Tak na to zapomeň...  Uznávám, že někdy mám praštěný nápady, hodně praštěný, ale tohle byla krajní nouzová situace, moje nohy už začínaly umírat z nezvyklé délky jízdy. Do školy mi cesta trvala kolem deseti minut a teď už jsem na sedadle strávila přes hodinu, nemluvě  o tom, že už jsem vážně potřebovala na záchod. Vyřítila jsem se vpřed a v těsné blízkosti předjela Ryana. Vítr narážel proti mně a já přikrčená na motorce se ujala vedení. Vlastně jsem si tuhle volnost neskonale užívala. Bylo to jiné...svobodné.  Ve zpětném zrcátku se na mě začala černá motorka dotahovat přesně ve chvíli, kdy se kolem nás minula cedule s opravdu úžasným nápisem „Restaurace a tolety...500m"....jak perfektní.

Ryan

Co-si zatraceně-myslí-že-dělá?!... Už jsem to říkal a řeknu to znovu. Ta holka je cvok. Myslím, že zatím ani netuší, kam jedu. Byl to kreténskej nápad jí vzít sebou, ale vysadím jí v nejbližším hotelu. Kašlu na to. S Aaronem se vypořádám později. Pozoroval jsem jí před sebou. Uměla na tom sedět, vlastně to vypadalo, že ona na tu motorku patří, a navíc má sexy zadek. Kruci proč myslím zrovna na tohle?....Kurva!..odbočila!... Prakticky jsem strhnul řízení na poslední chvíli a odbočil na vedlejší silnici před budovu s parkovištěm. Zvuky troubení jsem slyšel za zády, ale to mě vůbec nezajímalo. Vjel jsem na parkoviště následujíc bílou motorku a zastavil těsně vedle. Upřímně mě to pěkně štvalo. Nemám čas dělat zastávky. ještě zbývají dvě hodiny cesty přinejmenším.  Naskytl se mi pohled na Emmu, která klidně zastavuje a odepíná si helmu. Do prdele...Vypadala sexy, když si sundala helmu a přidržela jí rukama. Na čele se jí lesknul pot a blond vlasy se jí rozlétly kolem hlavy. Pochopitelně neměla brýle a to jaksi nebylo moc dobrý. Moje kalhoty začínaly být docela těsný, a když přehodila nohu přes motorku aby slezla a postavila se na zem. Kurva tahle princezna věděla, co dělá. Kdyby nebyla tím, kdo je, tak bych se postaral, aby víc než jednou vyzkoušela měkkost mojí matrace.

„Co tak zíráš?..spolknul jsi jazyk, nebo co?"

Pohled mi od jejího zadku vyletěl k jejím očím. Zase mohla šlehat blesky, ale vypadala pobaveně. Zastavil jsem motor a sundal si vlastní helmu.

„Kolik chlapů jsi odradila tímhle jazykem?"               

Zakázal jsem si dívat se na ní. Bylo to až moc rizikový. Místo toho se mi zamlouvalo čištění neviditelných smítek z mé motorky. Emma zvláštně mlaskla jazykem.

„Mno, očividně ne dost, když si nedáš říct."

To, jak to řekla. Byla to směsice podráždění a možná i pobavení. Kruci, vždyť já se taky umívám. Nahodil jsem vážnou tvář a v hlavě si zopakoval hlavní důvody, co tady vlastně dělám, a taky důvod proč nejedeme dál...stop!

„Nasedni zpátky a pokračujem. Hned, dělej."

Pevně jsem uchopil helmu a začal si jí nasazovat rozhodnutý pokračovat, ale bílá kombinéza se ani nepohnula. Vzhlédl jsem a viděl Emmu, jak se přehrabuje v peněžence, kterou vytáhla ze svého batohu. Co to sakra?...

Nenáviď mě!Kde žijí příběhy. Začni objevovat