1 000 000 přečtení!

3.9K 137 25
                                    

Tohle může někdo brát za takový HROZNĚ SOBECKÝ A SEBESTŘEDNÝ  příspěvek, protože já se jdu pochlubit číslem. A to číslem čtení, a teď tu můžeme vést dlouhosáhlé debaty o tom, jak je nefér hledět na čísla, a že velký počet čtení obecně znamená pěknou blbost a že kvalitní příběhy se drží při zemi a blahblahblah....

Mám prostě radost, kterou bych si tímhle chtěla vlastně i zdokumentovat a sdílet s vámi, jakožto čtenáři. Příběh Nenáviď mě!, dosáhl milionu přečtení! A to je naprosto úžasné!  Vím, že jsou na českém Wattpadu i takové příběhy, co už tuhle hranici dávno přesáhly, ale pro mě je to poprvé. 

Vím, že příběh je už nějaký ten pátek uzavřen, i když jeho pokračování ještě nepřekonalo cílovou rovinku, a proto není příběh tolik v oběhu. Nicméně se i nadála stále čte. 

Neprohlašuji Nenáviď mě! za extra kvalitní příběh. Já sama se spíš teď, zvlášť při občasném přečtení počátečních kapitol spíš trapně pousměji, protože bych spoustu věcí změnila a přepsala. (Holt jsem vážně tomu Ryanovi a Reedovi křivdila a celkově je tam dost vidět moje pubertální já :D) 

Nicméně jsem ten milion čtení chtěla opravdu takto zaznamenat a aby to nebyla "nekapitola" úplně o ničem, tak jen přiložím výtvor, co jsem narychlo pro příběh splácala. 

Víte, když jsem přemýšlela, jakou hlášku tam vložit, tak mě zrovna nic nenapadalo, tak jsem použila dvě oslovení, které jsou prostě pro ty dva typické. ;)

Jinak, pokud chcete takových "hlášek" více, tak je najdete na mém Instagramovém profilu - radobyspisovatelka

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Jinak, pokud chcete takových "hlášek" více, tak je najdete na mém Instagramovém profilu - radobyspisovatelka. Postupně tam začnu házet i takové kousky z mých ostatních prací a právě i z této série, zatím se tam věnuji více mé právě vycházející knize - Městu duší. Tak vás tam ráda uvítám, a nebo také na FB stránkách. ;)

Nenáviď mě!حيث تعيش القصص. اكتشف الآن