Slovo úvodem II.

7.9K 190 1
                                    

Vážený čtenáři/čtenářko, který/á ses rozhodla otevřít tento příběh, mám pro tebe na úvod pár slov. A doufám, že je nepřeskočíš jen tak z nudy. ;)

Příběh, který se chystáš číst má několik chyb - tím tě hned z počátku nechci odradit, ale ještě prosím přečti těch několik řádků.

Najdeš tam pravopisné chyby, některé drobné, najdou se i takové, co hned praští mezi oči, včetně překlepů (dost možná si teď, jakožto autorka, sypu popel na hlavu). V době, kdy toto dílko vznikalo, jsem zrovna nezářila v pravopisu, a tím se nechci vymlouvat. Věkem se chyby v pravopise neomlouvají.

Co je ale hlavním tematem tohoto sdělení je to, že v komentářích pod příběhem se najde spousta upozornění na chyby, a to především od Psychostory. Již někteří čtenáři na její OPRÁVNĚNOU KOREKTURU, na které jsme se tehdy měly lépe dohodnout, nehezky reagovali.

Prosím, zdrž se prosím jakýchkoliv neslušných reakcí na její komentáře, žádám tě o to. ;) 

Klidně se vyjádři k chybám, pokud máš neutuchající nutkání chybu označit a napsat mi ji, udělej to. Nebudu se zlobit, já si ty chyby uvědomuji, a teď se při čtení většiny z nich, chytám za hlavu, to mi věř.

Jednou tento příběh projde korekturou, mojí rukou, nebo někoho požádám, ale v blízké době to nebude.

Tím jsem tě chtěla upozornit, a doufám, že jsi dočetl (a), až sem, a neuvidím ve svých upozorněních žádný nenávistný komentář na Psychostory, která věnovala svůj volný čas k tomu, aby chyby vychytala.

Tímto ti děkuji, a můžeš se s chutí pustit do čtení první části, pokud tě tedy toto sdělení neodradilo. ;)

S pozdravem Radobyspisovatelka

Nenáviď mě!Where stories live. Discover now