Bölüm 12

4.2K 268 81
                                    


O gittikten sonra koltukta kalan kürküne baktım. Sinirle alıp çöpe bastım. Garry döndüğünde bende bir tuhaflık olduğunu hemen anlamıştı. Çünkü oflayıp pufluyor, hesapların içinden çıkamıyordum.

-"Ne oldu abi?"

-"Leon odama gelip konuşmak istediğini söyledi." Ondan saklamama lüzum yoktu.

-"Ne istiyor senden hala?" diyerek kaşlarını çattı. "Seni bu kadar üzdükten sonra etrafında dolanmasına sinir oluyorum."

-"Ne istediğini söylemedi. Akşam bize gelecek baş başa konuşacağız."

-"Senden uzak durması için yeniden uyarmam gerekiyor anlaşılan."

-"Ne?" Kaşlarımı çattım. "Sen ne dedin?"

-"İstifa etmesini ben söylemiştim. Sana zarar veriyordu. Onu Rayan' la görmenin seni nasıl paramparça ettiğini gördüm. Seni bir daha öyle görmek istemiyorum"

-"İşlerime burnunu sokma! Böyle bir şeyi nasıl yaparsın?! Leon' un sadakatsiz olduğunu düşündüm. Hakkında kafamda neler kurdum haberin var mı?!"

-"Var. Ben de öyle düşün istedim. Böylece onu unutabilirdin" Garry de kaşlarını çatmıştı. "Gözlerinin içine baka baka Rayan' ı kabul edeceğini söylerken, onunla sevişirken ne halde olduğunu gördüm. Kız, bağır çağır, ama bana karışma deme. Çünkü buna kayıtsız kalamam"

İşlerime burnunu sokuyor da olsa, beni düşünmesi kendimi iyi hissettiriyordu. Üzerine gitmemeye karar verdim.

-"Sözü gelmişken..." diye mırıldandım. "O film... Nerede?"

-"Çekilmedi."

-"Neden?"

-"Ben durdurdum." Yeniden ona baktım.

-"Ne? Neden?"

-"Çünkü sen kapıdan çıktıktan hemen sonra Leon ağlamaya başladı. Sonra da ben engelledim. O pis herifin ona dokunmasına ben bile tahammül edemedim"

-"Bu sadece bir film. Eminim ki onlar normalde de sevişiyordur"

-"Senin gözünden uzakta ne yaparlarsa yapsınlar. Bizim önümüzde olmasın yeter ki"

Daha fazla bu konu üzerinde konuşmak istemiyordum. Leon meselesi yeterince canımı sıkmıştı. İşlere döndüğümde önümdeki fatura ilgimi çekti. Oyunculara bir filmde kullanılmak üzere dantelli iç çamaşırları sipariş edilmişti.

-"Bu ne lan?" diyerek ve kaşlarımı çatarak Garry' e baktım. Kahkaha attı.

-"Onları kullandık. Muhteşem şeyler çıktı ortaya. Bak" diyerek bir video açtı. Erkekler bir partide oyun oynuyorlardı. Kaybeden bunlardan gidiyordu. İzlerken bile hâllenmiştim.

-"Vaaay. Demek bu kadar güzel duruyor"

-"Aynen."

-"Bir tane daha sipariş et."

-"Tabi"

Beraber yeni demoları, tanıtım videolarını ve yeni kayıtları inceledik. Birkaç başvuru vardı. Bu da yeni malzeme demekti. Yaptığım işten büyük bir keyif alıyordum.

       Akşam işten Garry ile beraber döndük. O yemek yapmaya girişirken salonda dinleniyordum. Sonra beklediğim an geldi. Kapı çaldı. Gidip açtım. Leon her zamanki sade kıyafetlerini giymişti. Kuyumcu dükkânı gibi de gezmiyordu. Hatta üzerinde altından hiç bir şey yoktu .

-"İyi akşamlar efendim" diyerek başını eğdi.

-"Geç" Kapıyı açık bıraktım ve salona yürüdüm. Kapıyı kapayıp peşime takıldı. Garry önünde pembe önlükle yanımızda bitti.

-"Seni daha kaç kere abimden uzar dur diye uyarmam gerekiyor!" diye bağırdı.

-"Garry!" Müdahale ettim. Leon başını eğdi. Ellerini mahcup bir şekilde önünde birleştirdi.

-"Yapamam. Bay Rosswald benim için bu kadar çok şey yapmışken ondan daha fazla uzak kalamam." Sessiz gözyaşları yanaklarını ıslattı. "O benim elimden tuttu. Hayata tutunmamı sağladı. Onu bu şekilde bırakamam. Sizi hiç dinlememeliydim." Sesi titremeye başlamıştı.

-"Rayan denen herifle düşüp kalkmaya devam edeceksen def ol!" diye bağırdı Garry.

-"YETER GARRY!"

-"Ama abi!"

-"Yeter dedim! Bizi yalnız bırak."

-"Nasıl istersen" Önlüğü çıkarıp attı ve evi terk etti.

Koltuğa oturdum. Leon da yanıma oturdu. Birkaç dakika boyunca konuşmadan oturduk. Demek film çekilememişti? O ağlamıştı öyle mi? Kafam hala o konudaydı.

-"Rayan ile olan filmde neden ağladın?" diye sordum aniden. Başını daha çok eğdi.

-"Çünkü bana dokunmasını istemiyordum."

-"Peki, neden daha önce söylemedin?"

-"Beni... Engellemenizi bekledim."

-"Bunu neden yapayım? Kendin, onunla olmanın sorun olmadığını söylerken, bunu neden yapayım?"

-"Beni kıskanmanızı istedim" Yine ağlamaya başladı.

-"Seni kıskanmamı mı?"

-"Evet." Sonra sustu. Derin bir iç çekti. "Siz benimleyken ben mutluydum. Bu zamana kadar kimseyi bana yaklaştırmadınız. Beni korudunuz." Gözleri doldu. "Sizin dokunuşlarınız beni mutlu ediyordu. Sizi memnun etmekten zevk duyuyordum. Ama sonra siz... Benden vazgeçtiniz" Hıçkırdı. "Beni Bay Habib' in almasına izin verdiniz. Ama ben sizin, beni ondan çekip almanızı bekledim."

-"Neden?"

-"Çünkü... Çünkü size aşığım. Sizinle tanıştığım günden beri size deliler gibi aşığım. Bunu saklamak için çok uğraştım. Ama canım bu kadar yanarken daha fazla saklayamam."

(Y

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Y.N: Gervase' in değişimini merak edenler buyursunlar efenim. Malzeme aynı sonuçta değişik bir şey yok. Bir martılar uçtu o kadar :D :D :D Gözlüğe takılanlar ileri ki bölümlerde nedenini anlar. Esen kalın)

Candy Man IIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin