Bölüm 36

3.1K 194 30
                                    


Yutkunarak ona baktım. Kıpırdayamadım. Yüzü kızardı. Dizimi hafifçe yeniden hareket ettirdiğimde dudaklarını ısırdı. Hayır yanılmamıştım. O sertleşmişti. Hem de durduk yere.

-"Leon... Sen... Bu..." Tam olarak ne diyeceğimi bilemedim. Bacağımı geri çektim.

-"Siz boşalmama izin vermediniz."

-"Oha, bana sakın o zamandan beri bu haldeyim deme"

-"Ama doğrusu bu."

Canı müthiş acıyor olmalıydı. O kramplara nasıl dayanıyordu? Şiştiğini de garanti ediyordum. Hızla yorganı üzerimizden attım. Onu itip sırt üstü çevirdim. Bir elini yüzüne kapadı.

-"Madem bu benim hatam, telafi etmek de bana düşer. Öyle değil mi?"

-"Mecbur değilsiniz"

-"Kes sesini"

Pijamasını yavaşça indirdim. Hala o dantelli donu giyiyordu. Donu da yavaşça indirdim. Kasıldı. Aletini tuttum. Yüzündeki elini hızla çekip elimi tuttu.

-"Ah..."

-"Sakin ol. Tüm o sancılar birazdan geçecek." Elimle git gel yapmaya başlayınca kıvranmaya başladı. "Sen o kadar zaman buna nasıl katlandın?"

-"Ah! Mmh... Uh"

-"Tamam bebeğim"

Olmuyordu. Onu bir türlü rahatlatamıyordum. Pijamasını ve donunu tamamen çıkardım. Yeniden yanına uzanıp dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Dilimle diline sürterken elimle, hayalarını okşayıp deliğine dokundum. Sonra yeniden git gel yapmaya devam ettim. Dudaklarımın arasındaki pembe yumuşak dudakları, dilime her sürtüşünde beni de delirten dili, elimin altındaki sıcak aleti...

-"Mmmmhh" Sonunda bende inlemeye başlamıştım.

Dudaklarımı çekip bacak arasına eğildim. Aletini düşünmeden ağzıma aldım.

-"Ah!"

Henüz git gel yapmaya başlamıştım. Leon deli gibi kasıldı ve... En nefret ettiğim şey ilk kez başıma geldi. Ağzıma boşaldı. Onu nasıl bırakıp deli gibi banyoya koştuğumu bilmedim. Sonuç? İçim dışıma çıkana kadar kustum.

Odaya dönebildiğimde Leon hala kendiyle uğraşıyordu. Anlaşılan rahatlayamamıştı. Altımda ne varsa soyup yanına yaklaştım. Elime tükürüp aletimi ıslattım ve bacak arasına geçtim.

-"Ağzıma boşaldığın için cezalısın."

Bacaklarını benim için itaatkâr bir şekilde açtı. Kendimi ona dayayıp üzerine abandım. Kollarını boynuma doladı. Dudaklarına kapanırken kendimi içine ittim. Öyle tatlı ve azgın bir inilti kopardı ki, beni daha da azdırdı.

İçine çarptıkça, teni tenime sürttükçe, tatlı inlemesi kulaklarıma doldukça durmam imkânsızlaşıyordu. Dudaklarımı teninde gezdiriyor, onunla bu geceye kadar sevişememenin acısını doyasıya çıkarıyordum. Kokladım, okşadım, her yerine canımın istediği kadar dokundum. Onu ruhuma kadar içime çektim.

İkinci kere içine boşalırken odanın kapısı tıkladı.

-"Çok ses yapıyorsunuz. Hey! Canım çekiyor burada"

-"Siktir git!" diye yanıt verdim.

-"Bu haksızlık" Sesi uzaklaştı ve odasının kapısının kapandığını duydum.

-"Rahatladın mı?" diye sordum git gelimi yavaşlatırken. Leon başını onaylar biçimde salladı. Hala aletini tutuyordu. Karnı meni içinde kalmıştı. Dudaklarına kapanırken kendimi ona sonuna kadar son kez ittim ve yeniden geldim. Dudaklarını çekti.

-"Ah..." O da yeniden gelmişti.

İçinden çıkmadan onu kucakladım ve banyonun yolunu tuttum.


(Y.N: Garry fanlarına selam olsun :D İyi geceler... Pazartesi yayınında görüşmek üzere... Esen kalın...)

Candy Man IIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin