Hlášení

113 15 3
                                    

Ehm... takže... zdar lidi.

Ve zkratce pro všechny, který to zajímá a nejsou už zainteresovaný. Co se se mnou stalo a co se bude dít dál (doufám).

Tááákže, po osmi měsících v psychiatrický nemocnici  jsem se posunula. V životě i skutečně. Nechodila jsem tu dobu skoro vůbec na internety, protože jsem si vypěstovala takovou jako fobii ze sociálních sítí. Teď jsem víceméně zpátky, i když komunikuju pořád radši dopisově. Pro mladší ročníky vysvětlení: to vezmete papír, pero, napíšete, co máte na srdci, doběhnete na poštu, strčíte to do obálky a necháte poslat. A pak čekáte. Mezitím se samozřejmě spousta věcí změní, takže ve chvíli, kdy váš dopis dorazí k adresátovi, už může bejt všechno jinak.

OK, k věci.

Jsem už celkem v pohodě. O dvacet kilo lehčí, než jsem bejvala, ale cejtím se zase dobře. Popravdě se ze mě stalo vitamínový pako... ("Syrová mrkev?! Krytone, víš, jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány. Vitamínový paka...co cvičej!"). Vegan, co cvičí. Right into your face, Lister.

Pořád mám tendence řešit problémy a splíny ne zrovna dobrým způsobem, ale držím se. To, že se místo skákání z balkonu radši odvleču do posilky a hodinku dvě potím krev, je prej docela pokrok. :)

A hlavně jsem zase tady.

Zatím se věnuju pročítání novejch částí mejch  oblíbenejch věcí, jsem ale připravená vrátit se i na pitevnu. Doufám, že až otevřu dveře do čekárny, nevrhne se na mě horda vyhladovělejch zombíků. Možná mi to půjde pomalejc, říkaj. I když jsem jako "yeaaa, baby, the hell I'm back!", tak prej nemám mít přehnaný očekávání a nároky na sebe nebo co. Zkusím najít střední cestu. :D

A co se týče mýho psaní, teď sem hodím jednu povídku, co neuspěla v soutěži a pak hodlám dokončit Opravdovou temnotu. Možná rozjedu i něco dalšího... ale fakt bych aspoň jednou ráda dotáhla rozdělaný věci.

Každopádně jsem ráda, že jsem zpátky mezi váma a děkuju všem, kdo si za dobu mý nepřítomnosti četli a oblíbili moje storky. I těm, kdo trpělivě čekali, až se dostanu k těm jejim.

Takže... Yeaaa, baby, the hell I'm back!

Střípky a odštěpkyWhere stories live. Discover now