Co je moc, to je moc - shippování, který nepřekousnu (ale překousnu pachatele)

132 9 10
                                    

Hele, lidi, prošla jsem si v tomhle ohledu několika fázemi.

Od ,,co to kurňa má bejt?" a ,,jak tohle může někdo psát?", přes ,,ale no, dá se to napsat dobře" a ,,fajn, tohle mě i baví", až po momentální stádium, kdy vytvářím různý párování sama (po svým, takže se to možná nepočítá :D) a hrozně mě to bere.

Nějakou dobu jsem si myslela, že nejhorší, co můžu v tomhle ohledu potkat v Supernatural fandomu, je wincest. A jasně, pořád to považuju za nechutný, protože sakra bráchové, ale...

OK, globálně vzato, na pomyslným zvratkometru u mě asi zatím vede Hitler/Ježíš.

Jenže na takový věci běžně nenarážím, protože při vyhledávání novejch autorů a novýho čtení v ff ranku se pohybuju čistě v supernaturálních vodách, takže i teď mluvím o SPN.

Je to srozumitelný? Bezva.

Takže, utrpěla jsem čelní srážku s dvojicí krátkejch... výtvorů.

Příběh nikde, prasopis samozřejmostí, samoúčelný uslintaný a nereálný pornoscény a postavy tak strašně mimo charakter, že by mě to snad ani nemuselo znepokojovat.

Jenže. Supernatural fanfikce.

Proč jsem nevyhodila Tullův počítač z okna, neurvala a rituálně nespálila wifinu a neutekla žít do lesů jako poustevník, už když jsem viděla ,,klíčová slova", to si vysvětluju jenom svejma podvědomejma sebevražednejma sklonama.

Pokud ze tří slov je nejvíc v pořádku a lákavej wincest, asi tu bude něco sakra špatně.

Deabby. Sabby.

Jo. Taky jsem tam vlezla, protože jsem chtěla vidět, jestli je to vážně to, co si myslím, že to je.

Bylo.

Jako... vážně? Vážně?

Dobře. Svým způsobem by to mělo bejt párování přijatelnější, než incestní vztah dvou bráchů (i když tady do toho vesele bušili všichni tři dohromady), navíc se pachatelka spokojila s už zletilejma Winchesterama, ale... PROSTĚ NE.

Pokud tenhle výlev ještě čtete: ať vás ani nenapadne tohle hledat. Mluvím smrtelně vážně! Jednak to opravdu nechcete číst. Jednak, pokud se neodehrává apokalyptickej scénář, ve kterým podobný zločiny páchá víc úchyláků, tak to stejně nenajdete. Autorka byla naštěstí ještě mladší a vymletější, než jsem předpokládala, a celkem jednoduše se nechala přesvědčit, aby to smázla. (Jestli chcete vědět, jak se mi to povedlo, tak víc než moje genialita v tom hraje roli tupost druhý strany a taky to asi byla trochu všivárna, ale nelituju ničeho!)

A sice je to doufám nepravděpodobný, ale jistota je jistota: nic podobnýho nepište, a pokud to nutkání máte a nedokážete ho ovládnout, nepublikujte to na vivíku přístupným místě.

Jinak přísahám, že šlohnu vodní dělo, naláduju ho svěceným lihem (proč ne vodou, pochopíte vzápětí), práškovacím letadem posolím vás a radši i několikakilometrový okolí, sejmu vás lihovým dělem a škrtnu sirkou.

Možná blafnu taky, ale to riziko budu ochotná podstoupit.

***

Ne, vážně, obludky... užívejte léta, pište (pokud možno ne deabbysabby příšernosti) a nevšímejte si brblajících vivíků. :)


Střípky a odštěpkyWhere stories live. Discover now