DNP, část XI.

80 11 0
                                    

Cestou domů jsem potkala nejdrsnějšího kosa na světě.
Oni jsou to vůbec divní ptáci, ale většinou se tváří tak jako "no dovol..." nebo "pche, se tě nebojím... aaa zdrhám!".
Tenhle měl takovej křivej úsměv na... zobáku, vůbec se nebál, jen si tak dřepěl a čuměl na mě. Přísahám, že tím říkal něco jako: "A to myslíš vážně, tu nekonečnou frašku sepsanou syfilitickým alkoholikem v depresích, které říkáš život? Ano? Tak prosím, pokračuj, nenech se rušit, já tu jen sedím a tiše soudím."
Kdybych nepotřebovala chytit autobus, tak mu zmaluju ciferník! >:(

28.2. pátek

19:36 - uááá! Tenhle dojem musí ven! Košile vypraná od Anny smrdí jako lepidlo na papír. Netuším, jestli se popral Beckham s aviváží, nebo tím fakt někde štrejchla o lepidlo, ale připadám si jako dárek balenej nepříliš manuálně zručným prvňákem.
Ale musím myslet pozitivně. Třeba se tím zfetuju.

19:42 - a domluveno, od pátku si dám čtyři noční v řadě. Ale tentokrát jsem si to vyměnila s Annou za moji středeční. Máma chce jít do kina na Nechte zpívat Mišíka (a Nechte zívat Vivíka bude nejspíš probíhat současně).

- jo, a nová posila se v tom prej hrozně plácá, takže jsem byla povýšena na starýho mazáka a budu jí muset pomáhat... s... ehehehe... počítáním uzávěrek. Jo. Já. Já budu někomu pomáhat počítat. Tak to vypadá, že provedeme dělení nulou a rozbijeme celou realitu.

- a prej si mám zapsat, že vždycky, když se tu ukáže malej, blonďatej, ukecanej Zelenka, tak chce Mallboro Red Touch. Takže si to píšu.

20:13 - jinak se dneska věnuju především přemejšlení o způsobech dopravy do a z práce, protože jsem cestou od autobusu pořádně zmokla. A asi takhle:

KOLO - plusy - mám kolo. A s velkým košíkem na řidítka.

            - mínusy- nemám na něm blatníky, takže v dešti... hmmm, pokud nepotřebuju kamufláž a pořádný maskování, radši nebrat.

IMPALA -plusy- je to Impala!

                -mínusy- nemám řidičák, nemám na benzín a nemám tušení, jak s tou věcí jezdit. Jo, a taky nemám Impalu...
                -ale! Jak říkala máti, z Nepodřic z kopce bych to pustila na volnoběh a zpátky by mě vždycky někdo odtáhl. Navíc bych měla IMPALU!

SPEED FORCE -plusy - byla bych v práci plus mínus 5 sekund poté, co bych se vyhrabala z gauče a od noťasu. A zmoknout bych nestihla.

                 -mínusy- nejbližší urychlovač částic je pekelně z ruky. A i kdybych přišla na to, jak ho nechat explodovat, stejně bych nejspíš skončila s nějakou lame schopností, jako... nevím, svlíkala bych holky pohledem. Ehm... jak se dostanu do Cernu?

TARDIS, WAVERIDER, etc.

plusy: mohla bych na směnu vyrazit klidně o pár hodin, dní, let později.
mínusy:  větší vozidla by byl problém zaparkovat. A jak se znám, odložila bych si na později tolik směn, že až bych je začala dohánět, totálně bych rozjebala časoprostorový kontinuum a stala se padouchem. No co, co... někdo chce ovládnout vesmír, někdo stihnout X desítek nočních na benzíně.

DÉMONIZACE... eh, ne, co bych jako démon dělala na pumpě? O.o To nedává smysl.

Totéž platí u magie.

Chmmm... asi zůstanu u autobusový dopravy. Koneckonců za těch dvanáct hodin noční v klidu uschnu.

21:03 - už pátý policejní auto, co tu za poslední hodinu tankuje. Nějak se rojí, chlapci.

22:36 - a dneska spíš nestíhám, než že bych se nudila. Doufám, že před půlnocí si dají všichni voraz, nerada bych byla nucena někoho utlouct výstražným kuželem. Zvlášť při zvýšený koncentraci policajtů.

23:23 - uzávěrka se blíží a já píšu poslední větu do tohohle sešitu (na protější straně už bych se srazila s Castielem a to nechceš /možná chceš, ale to nechci!/). To je vzrůšo!

1.3. středa

02:00 - netrpělivě očekávám pekaře.

-jinak půlnoc proběhla ve znamení mírný paniky. Jak jsem se posmívala pokynům shora ("Ve 23:55 obsluha obslouží posledního zákazníka..."), tak se mi to vymstilo, páč ve 23:54 přilítla žíznivá čára -sorry, zákaznice - a nutně potřebovala pivo. Ale ještě jsme to stihly.

02:04 - pekař je tu a vypadá to, že je porouchanej. Zase nepozdravil, a dneska vynechal i "dík", řekl jen "nashle". Příště neřekne nic, pak dojde k automatu, ale nedá si kafe, bude následovat stání za dveřma... a nakonec se neobjeví vůbec. Smutný...

zbytek záznamů není k dispozici, protože jsem až do rána počítala, psala výkazy, psala ceduli (dostala jsem novej marker, novej měsíc, novej marker, juhůůů!) a pekla. Jak vzteklá. :)

...see ya...
...snad brzy v Temnotě.

Střípky a odštěpkyजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें