Supernatural víkend - organizační

143 5 11
                                    

Slouží k infu a domlouvání, nezúčastnění si toho nevšímejte... :))


(Mrcha líná kopčí ze stránky události na FB, pro ty, kdo na FB nejsou nebo tak.)

Vivíte...

Seriál.

Pokec.

Koláč.

Poker.

Pivo (pro zletilý).

Geniálně naplánovanej larpík pro nás pár zúčastněnejch.

!!!INFO!!!

PROGRAM:
Stručný shrnutí průběhu akce

V pátek, 18.8. v průběhu dne, spíš asi odpoledne, sraz v Písku. Posezení, dokud nebudeme všichni pohromadě, pak všichni následují Vivíka pěšmo do Nepodřic. Klid, je to jen nějakejch šest kilásků. Tréning na druhej den, hehe.
Večer zabydlování se, příprava na LARP, zevlení, drbání a volnej program.

Sobota, 19.8.
- DOPOLEDNE LARP. Připravte se na budíček mezi osmou a devátou hodinou a následně lítání po lese a tak zhruba do oběda. Jestli se necítíte na lítání po lese, vyberte si sakra nějakou klidnou roli - třeba zbavte Tully zátěže Bobbyovitosti a vemte to za něj, budete moct třeba i zůstat v chalupě. :D
Po zdárným zakončení LARPU oběd.
Po obědě podle nálady buď seriál, psaní, střelba do terče a různý hry.
Podvečer a večer - když bude počasí, řeka a koupání. Když nebude počasí, donutím Tullu, aby nás naučil ten poker. :)
Každopádně ještě ten den minimálně začneme se zpracováváním zážitků z LARPU do literární formy, berte to jako takovej psací workshop.

Neděle, 20.8. - pokud zbyde energie a náboje, mohly by zájemkyně jít se mnou ještě blbnout do lesa, nějakou tu hru na Očistec nebo tak, ještě doplánuju. Jinak program volnější, co koho napadne, po obědě bych to vzala volnou procházkou do Písku, odkud by odcestovaly ty, které budou odcestovávat. Čili i loučení a odjezd, už dopředu smutním.

A jestli si to někdo bude chtít a moci protáhnout do pondělí, žádnej problém, domluvíme.

JÍDLO: jestli nevydržíte víkend bez masa, přivezte si ho. Vařit se bude vegansky/vegetariánsky. POKUD MÁTE NA NĚCO ALERGII, NEBO TO NESNÁŠÍTE, UPOZORNĚTE. Přivézt můžete jakýkoli nezvířátkový ňamky, dobrý pití, cokoli.

Jo, a co se kafe týče, u nás dostanete jen čerstvě mletou 100% arabiku ve formě turka nebo z frenchpressu. Rozpustnou, jihlavanku a podobný hnusíky si kdyžtak taky dovezte sami.
Čaj nějakej bude, ale nezaručuju, takže buď dovezte, nebo nechte koment, jakej byste dali a až/jestli budeme do tý doby objednávat, vezmu na to ohled - aktualizace, objednávat nejspíš budu o tomhle víkendu.

DOPRAVA: DOSTAŇTE SE DO PÍSKU. Z Písku už vás dostanu já.

ZÚČASTNĚNÍ:

Z wattpadu (vivík se konečně naučil odkazovat na profil, yay!) -
(rozhodně)
vrania (celkem jistě)
Wolfox76 (předběžně domluveno)
nepodstatny_clovek (předběžně domluveno)
Charrli_e
(možná)
AngieWinchester96 (určitě)

Mimo watt -

Viví máma, Eliáš von Nanoha, prostě Eliáška - guest starring, takový CPčko, prostě. Celkem jistě - bydlí za lesem, takže se přijde jen zúčastnit hry a trochu mi tak píchnout, a vůbec se na nás mrknout.

Střípky a odštěpkyWhere stories live. Discover now