WATTY

472 36 105
                                    


WOW. WOW. WOW. WOW. WOW.

Oké, ik spreek mezelf nu toe om rustig te blijven, maar dat gaat niet helemaal goed. Ik ben ook gewoon zo blij, dankbaar, enthousiast, hyper, en noem allemaal maar op. Laten we het erop houden dat ik in een rollercoaster qua emoties zit, zeg maar.

Ik. Heb. Net. Een. Watty. Gewonnen.

Mensen, En Toen Leefden Ze Niet Meer... heeft net een watty gewonnen! Dit is ongelofelijk! *trilt, want dat is dus wat ik deed toen ik erachter kwam, heel hard trillen, gewoon oncontroleerbaar*

Toen ik ETLZNM... inschreef voor de wattys was het boek amper een maand oud! Ik was, en ben, nog maar een broekkie wat betreft schrijver en kan nog zo onwijs veel van iedereen leren! Ik had, en lees het maar na, want het staat in dit boek, nooit gedacht dat ik zou winnen. Maar toch is dit gebeurt en ik ben zo blij!

Mocht je het willen weten, voordat ik aan ditboek begon had ik nog nooit een letter op papier gezet. Hooguit kleineverhaaltjes als opdracht voor school, maar nooit als hobby. Wel spookte erallerlei verhalen door mijn hoofd, maar het was nooit in mij opgekomen dezeneer te schrijven. Schrijven is door dit boek voor mij iets geworden vanwaarde. Het is een uitlaatklep geworden die ik eerst nog niet kende. Ik hebgeschreven als ik me blij, gelukkig of fantastisch voelde. Maar ik heb ookgeschreven als ik verdrietig, boos of hopeloos was. Elke keer vond ik rust inhet schrijven en daar ben ik heel blij om.

Maar natuurlijk, waar het om gaat: jullie, de lezers. Ik ben iedereen zo dankbaar! Heel wattpad mag van mij part een winegum (want die zijn zo lekker, ahhh) van me krijgen, zo onwijs blij en dankbaar ben ik dat ik deze site heb mogen ontdekken. Doordat dit boek is gelezen heb ik iets gewonnen. Doordat dit boek is gelezen heb ik kennis mogen nemen van het geweldige platform dat wattpad heet. Doordat dit boek is gelezen heb ik de beste mensen ontmoet. Mensen, die dezelfde passie als ik delen, hoe fantastisch!

Een speciaal bedankje naar RianneMCR want door haar wist ik überhaupt dat ik gewonnen had. Mensen, check haar boek (ook een winnaar!), het zit heel goed in elkaar! En als jullie tijd hebben check al de boeken die gewonnen hebben! Ik ken ze niet allemaal, maar degene die ken zijn onwijs goed! 

Tot volgende week maar weer! Of, weet je wat, ik ga mijn best doen om het volgende hoofdstuk heel snel te schrijven en het als bedankje aan alle lezers heel snel te plaatsen! Ik weet nog niet of het lukt, maar er komt in ieder geval een extra hoofdstuk!

Uhm, wat kan ik nog meer doen... Wie heeft er zin in een  Q&A? Natuurlijk wordt het dan, onder andere, ETLZNM... stijl. Dan wordt het dus een ondervraging of verhoor! Dit zou je kans kunnen zijn om maar informatie uit de personages, en uit mij, want ik praat snel mijn mond voorbij, te krijgen! Als je vragen, dus serieus (voor het verhoor aan iedereen) en gewoon leuk (maakt niet uit hoe gek en dan aan iedereen, natuurlijk) wilt stellen laat het dan in de reacties weten! Als er genoeg mensen zijn die het leuk vinden zal ik onder een van de komende hoofdstukken een lijst met personages zetten zodat je door een in-linecomment heel makkelijk vragen achter kunt laten!

En toen leefden ze niet meer...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu