EINDFASE

370 27 127
                                    

De eindfase! Ik heb dit woord al eens gebruikt, maar wat houdt dit in? Oké, laat me dit even uitleggen:

We zijn nu op een punt gekomen waarop er nog maar één gewoon hoofdstuk zal zijn voordat deze eindfase in werking zal treden. In deze eindfase zullen de ontwikkelingen en ontdekkingen zo snel op elkaar volgen dat ik het er niet bij vind passen als ik ook deze hoofdstukken enkel op vrijdag, eens per week, zou plaatsen. Wat ga ik dan doen?

Wel, op vrijdag komt dus dat laatste 'gewone' hoofdstuk online. Na dat hoofdstuk zal ik nog een week wachten voordat ik het eerste hoofdstuk uit de eindfase zal plaatsen. Als dat hoofdstuk er eenmaal is, zal ik om de dag gaan updaten, super veel dus! Zo krijgen jullie, soort van, ook een beeld van hoe snel alles gaat en zo.

Maar, nu het leuke, je kunt in die week voordat de eindfase van start gaat stemmen op jouw moordenaar! Hieronder staan een aantal vragen die jij kunt gaan beantwoorden! Uiteraard met de vraag wie de moordenaar is! Wil je me wel vertellen wie je verdenkt, maar dit niet open en bloot in de reacties zetten? Dat kan! Mijn inbox staat altijd open en ook daar kun je op jouw verdachte stemmen. En, om het nog leuker te maken, ik hoor graag welke aanwijzingen jij allemaal hebt ontrafeld!

We zijn er echter nog niet! De moordenaar is niet het enige persoon waar alles om draait. We hebben natuurlijk ook nog het eigenlijke doelwit van de moordenaar! Wie is dit? En nog veel belangrijker, wat is de relatie tussen deze persoon en de moordenaar?

Dus, hier komt de lijst met vragen voor jullie:

Wie is de moordenaar?

Wat is je bewijs? En, let op, dit moet gegrond zijn!

Wie is het einddoelwit?

Wat is het motief (de relatie, je weet wel)?

Je kan vanaf nu stemmen tot het verschijnen van het eerste hoofdstuk (H50) in de eindfase, dit zal gebeuren op 24 februari 2017.

Jullie gaan er allemaal achter komen! Ah, ik ben zo excited! Bij het onthullen van alle aanwijzingen zal ik zeggen wie alles goed had of wie er het dichtst in de buurt zat!

En toen leefden ze niet meer...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora