LOSSE HANDEN

272 16 26
                                    

Zojuist is mijn nieuw verhaal, LOSSE HANDEN, online gegaan! Dit is een thriller een aantal moorden waarbij de moordenaar de handen van de slachtoffers afhakt. Klinkt geweldig, toch?! Verder dealt het ook wel een beetje met een lastig onderwerp, namelijk huiselijk geweld. Ik zal hier wel even de flaptekst plaatsen, want die is wat duidelijker:

Als er in Rotterdam afgehakte handen worden gevonden staat de politie voor een raadsel. Het motief is wel duidelijk, maar van de dader ontbreekt elk spoor. De politie zet alles op alles om de dader te vinden, maar of dat zo makkelijk is...

Hij ís de rechercheur, maar niet de held waar je op hoopt.
Zij ís de moordenaar, maar niet het monster dat je verwacht.

Wat zijn ze dan wel?

Hij is een gebroken man, zijn stem gesmoord door de tijd, die erop gebrand is haar te vinden.
Zij is een beschadigde ziel, aangetast door haar turbulente verleden, op een weg naar vergelding.

Maar de tijd tikt, de klok slaat vijf voor twaalf. Zal het hem lukken om haar te redden voordat zij ten onder gaat en hem meesleept in haar val? En is zij eigenlijk wel in staat om dit alles alleen te hebben bedacht?

Lees dit zenuwslopende verhaal en vorm voor jezelf een antwoord op de vragen. Wie is schuldig en wie verdient vergeving?

Voor de geïnteresseerden, hier is ook nog de proloog:

ROTTERDAM – Gisteren, woensdag 7 september, is in de omgeving van Rotterdam Lombardijen een lichaam gevonden. Het gaat om een 38-jarige man. Hij is in zijn eigen huis gevonden. Zijn handen waren met geweld van zijn lichaam verwijderd. Er wordt uitgegaan van moord.

De man werd gevonden nadat de politie was ingeschakeld toen een collega van het slachtoffer bij zijn huis was gaan kijken en geen gehoor had gekregen. Het slachtoffer was al drie dagen niet op zijn werk verschenen zonder dat te melden of iets van zich te laten horen nadat herhaaldelijk was geprobeerd hem te bereiken. Nadat de politie de deur had doorgebroken, werd de man in zijn keuken gevonden. Hij bleek daar al drie dagen te liggen. De man was getrouwd, maar van zijn echtgenote ontbreekt ieder spoor. Zij wordt door de politie nog gezocht voor verdere ondervraging.

Eerder deze week trof de politie een soortgelijk slachtoffer in zijn huis aan. Ook bij dit slachtoffer ontbraken de handen. In deze zaak zijn nog geen vorderingen bekend. De woordvoerder van de politie van Rotterdam geeft aan dat er later deze week een persconferentie gehouden zal worden, aangaande deze moorden.

De politie roept iedereen die in de nacht van zondag op maandag in de omgeving van Lombardijen iets verdachts heeft gezien of gehoord zich te melden.

Laat me weten hoe je deze proloog vindt en of je het verhaal gaat volgen! Er zullen nu nog geen vaste updates zijn, maar die gaan in de toekomst zeker wel komen!

En toen leefden ze niet meer...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu