4

7.5K 349 8
                                    

Na een lange 30 minuten te hebben gereden , kwamen we aan bij een grote flatgebouw . Ik durfde niet naar boven te kijken , zo erg heb ik dus hoogtevrees. Amine keek mij aan en lachte me uit . Ik gaf hem nog een klap op zijn achterhoofd , hij liep richting de deur . Hij opende de deur met een sleutel en die deur ging automatisch open . Hmmm , dat is luxe voor een appartement van €625 .

Met alle angst in me hart , dacht ik dat we met de trap zouden moeten gaan maar gelukkig er was een lift . Amine lachte me uit toen hij zag hoe bang ik keek , want hij had op de hoogste verdieping gedrukt . De 6e verdieping! Dit word nog me dood. Toen we boven aankwamen liep ik uit de lift , ik hoorde amine nog een enge lach opzetten. Verbaasd draaide ik me om en zag de liftdeuren dicht gaan.

Hij had mij geflasht, ik bleef wachten en keek boven de lift naar op welke verdieping de lift zou stoppen . Gelukkig de 3e verdieping , ik draaide me om en liep de trap af naar de 3e verdieping . Toen ik eindelijk aankwam zag ik hem leunend naast de lift, mij grijnzend aan te kijken. Rollend met mijn ogen liep ik zijn kant op "kom op laat zien waar die appartement is." Hij knikte en liep voorop en ik schopte tegen zijn achterwerk . Ik herinner me nog dat hij dat haatte als ik het deed op school .

Hij draaide zich boos om en ik zette een grijns op . Na een kleine eindje te hebben gelopen kwamen we eindelijk bij de juiste deur . 86B , we liepen binnen . Het enige wat je kon zien als je binnenkwam was rechts van je een kapstok met schoenen onder , en tegen de muur voor de deur was er een mooie schilderij uit Chefchaouen (stad die in Marokko ligt) wat mij verbaasde was dat de kapstok vol was met jassen en de Schoenen rek ook vol met schoenen . Verbaasd liep ik de trap op die zich in het huis bevond , eenmaal boven aangekomen opende ik mijn mond van verbazing.

Zodra je de trap oploopt, zie je gelijk de mooie felrode keuken, waarna je komt bij de woonkamer, verbaasd draaide ik mij om naar Amine. Hij keek me glimlachend aan, en liet me de rest van het appartement zien.

Het huis was geheel in mijn smaak ingericht, ik besloot om alvast inspiratie op te doen voor zodra ik mijn eigen appartement heb. Vooral de prachtige witte met hier en daar wat lichtbruine accent muren, gaven het huis een warme gevoel.

"Amine dit kan niet , dit is veel te duur" hij keek me lachend aan en zei "het is ook niet de appartement van de verhuurder." Hij gaf me nog een knipoog en liep naar de woonkamer terwijl ik hem verbazend achterna liep. "Wat doen we dan hier?"

________________________________
Herschreven

FocusWhere stories live. Discover now