19

4.9K 249 15
                                    

Ik zag mijn moeder,galtou,Nora en Nassira richting de ring lopen vanaf de tribune , achter hen liep iemand. Er werd heel hard gejuicht en gejoeld. De jongens zaten te filmen en souf klopte op me schouder. Toen ze bij de ring aankwamen gingen mijn moeder, galtou,Nassira en Nora aan de kant en zag ik Rania. Als ik jullie zeg hoe geshoqueerd ik was.

"Nee nee wat is dit voor een grap!" Riep ik en draaide me om. Ik kon het niet geloven, ik zat waarschijnlijk te hallucineren tot souf me weer omdraaide en Rania daar nog steeds stond. Ze had een trainingspak aan en op de vest stond 'Amine Bensaidi'. Ik reden naar haar toe en nam haar in mijn armen. Ze sloeg haar armen ook om mij heen, ik hoorde haar snikken en hield haar strakker vast. Iedereen in de zaal zat te joelen en te klappen, ik trok me los van Rania en hield haar gezicht vast en keek haar lang aan "ik hou van je" zei ze verlegen en keek weg. Mijn dag kon niet stuk ,ik kuste op haar voorhoofd en zei "je weet niet hoe blij je me hebt gemaakt". Samen met mijn familie en vrienden stond ik in de ring en werden er allemaal foto's gemaakt.

Hamdoullilah ten alle tijden.

Na de jury te hebben bedankt ,liep ik samen met de familie en vrienden liepen we naar de kleedkamers. Snel nam ik een douche en deed een Nike trainingspak aan met mijn naam op de rug.

"Heeyyooo mabrouk 3lina hadi Lbidaya mezzel mezzel!!!" Zongen we met zijn allen, mijn moeder en galtou speelde op de derbouka. We waren inmiddels paar dagen verder en terug in Nederland.

Iedereen was feestelijk aangekleed, we zouden naar mijn ooms huis gaan. Hij had ons uitgenodigd ter ere van mijn overwinning. Mijn oom heeft een succesvolle bedrijf en dus een hele grote huis vandaar dat we het bij hem vieren.

"Jullie dames zijn altijd zo traag wayemaa" zei ik terwijl ik richting mijn oom zijn huis reed. Bij mij zaten me moeder,Rania, galtou, Nassira, Nora en Sabir.  De gezin van souf en Mina zaten samen met Souf in de auto. Souf en zijn gezin zijn heel erg close met mijn familie, we zien elkaar allemaal als een grote familie Hamdoullilah.

Aangekomen bij me oom ,parkeerde ik de auto op de oprit van mijn oom. Ik zag nog vele anderen auto's dat betekent iedereen is er.

Rania's perspectief;

Lang niks meer van mij gehoord hé, zoals jullie lazen ben ik ontwaakt. Paar dagen voor de grote wedstrijd van Amine was ik ontwaakt maar ik wou als een verrassing op zijn toernooi komen opdagen. Het is Hamdoullilah goed uitgepakt, van de dokter mocht ik niet weg maar toen ik hem had overtuigd kon  ik gaan. Over 1 week moet ik terug naar het ziekenhuis want ze hebben iets bij mij gevonden.

Zenuwachtig stapte ik de auto uit, mijn moeder en galtou Samira (moeder Amine) stapten ook gelijk uit. Amine en Souf parkeerde de auto's. In de tussen tijd maakte ik en mijn moeder kennis met de gezin van Souf, Souf heeft 2 zusjes een van mijn leeftijd ook 18 genaamd Loubna en nog een van Mina haar leeftijd. Zijn jongste zusje heet toevallig Lina en zij kon het gelijk goed vinden met Mina, ik was blij dat Mina nu ook iemand had. Mijn moeder kon het heel goed vinden met de moeder van Souf genaamd Sara. Sabir en Mo kende blijkbaar het broertje van Souf al genaamd Moussa.

Iedereen liep al naar binnen maar ik bleef buiten wachten op Amine, tijdens t wachten plooide ik steeds aan mijn takchita door de zenuwen. Ik zou Amine zijn familie voor het eerst ontmoeten, na een paar minuten zag ik Amine en Souf aankomen lopen. Amine liep links van me en Souf rechts van me, Souf en ik zijn hele goede vrienden geworden laatste tijd daar ben ik blij om ik zie hem als een broer die ik nooit had.

Hamdoullilah ten alle tijden

FocusWhere stories live. Discover now