34

4K 220 28
                                    

"Salam!" Hoorde ik de moeder van Souf vanuit de deur roepen. Ik liep vanuit de keuken naar de deur en groette haar, de vader van Souf ,Nora ,Mo, Lina en Souf. "Ik heb een idee, ga snel iedereen groeten en kom dan naar boven Saff maar doe stiekem." Zei ik tegen souf in zijn oor. Hij knikte maar wat, na een paar minuten ging de bel. Het was de vader van Djennah ,hij kwam van zijn werk. "Rania!! Salam a benti" zei mijn oom blij en legde zijn koffertas op de grond neer en gaf me een knuffel "Hamdoullilah, met u? Ik dacht ik kom wel even langs" zei ik lachend. "Gelukkig ,ik had je echt gemist kleintje. Waar is de kickbokser?" Zei hij ,lachend liepen we naar de woonkamer waarna hij iedereen groette. Djennah haar gezin, hun zijn de enige die mijn gezin niet de rug hebben toegekeerd van de familie van mijn vaderskant. De vader van Djennah was de neef van mijn vader ,maar ze hadden niet zo een goede band. Na 5 minuten ging weer de bel, het was mijn moeder,Sabir, Mina en Nassira "ewaa nevennn!" Riep ik blij en gaf ze een groepsknuffel.

"Psst" hoorde ik Souf zeggen nadat ik op de bank zat, hij wees met zn hoofd naar de trap. Owja, ik stond als eerst op en liep de trap alvast op. Ik hoorde iemand achter me lopen "Souf je moest niet zo snel komen straks merken ze iets" zei ik, tot diegene achter me stond en me kusjes gaf in me nek. "Qui?" Riep ik verbaasd en keek naar achter en zag het was Amine "HAHA je schrok he." Zei hij lachend, ik wou iets zeggen maar hij zoende me. "Ieuww, Tfoe moest ik dit zien ofso tfoee! Dit beeld ga ik nooit meer kwijt raken" hoorde ik iemand roepen geschrokken keek ik wie het was. Het was Souf "HAHAHA rustig neef als jij met Djennah bent getrouwd ga jij verder." Zei Amine lachend "Tfoe ,waarom zeg je dat!" Zei ik boos tegen Amine en sloeg op zn achterhoofd en liep weg bij hem. "Awhh is me kleintje boos" zei Amine lachend "Mohiem, Souf kom." Zei ik, Souf knikte en Amine volgde hem. We stonden voor Djennah's kamerdeur ,Souf begreep hem.

Ik opende de deur stiekem en liep naar binnen, ik deed de deur snel achter me dicht want Djennah had haar hoofddoek niet op. Ze zat te slapen. Ik sprong op haar waardoor ze boos wakker werd "HAHAHA zeg Wollah je slaapt tot 5 uur s'middags wist je nog ik deed dat altijd en nu volg jij me op" riep ik lachend terwijl ik dr wakker schudde "Hou je bek!! Laat me slapen" riep ze boos en duwde me van het bed "Shit!" Riep ik hard ,ik kreeg een steek in me zij. Geschrokken keek Djennah naar me "Wat is er? Sinds wanneer krijg jij zo snel pijn? Ben je ziek? Zid naar het ziekenhuis!" Zei ze snel achter mekaar "er is niks! Ik viel enkel door jou, Mohiem sta op er is speciaal bezoek hier voor je deur." Zei ik met een knipoog. Ze begreep t eerst niet. Ik gaf dr haar huisjurk, lingerie en een hoofddoek aan en ze ging douchen "kleed je om in de douche saff en doe ook je hoofddoek dan aan." Zei ik tegen dr. Ze knikte en ging de douche in die in haar kamer was en deed de deur op slot. Ik liep dr kamer uit, en liet Souf naar binnen gaan "ze is in de douche ,wachten he! Ka anders gaat ze als jackie Chan doen ofso!" Hij knikte lachend en ging op haar bed liggen en ging op zijn telefoon waarna ik de deur sloot. Geen zorgen, ik weet dat Souf niks bij haar gaat doen of iets. Ze houden t halal daar ben ik zeker van.

"Waar waren we gebleven?" Zei Amine met een grijns "Bij familie, doei Amine!" Zei ik terwijl ik wou wegrennen naar de trap ,maar hij nam me bij me middel en tilde me op richting de zolder. Niemand sliep op de zolder, het was gewoon een soort opslagruimte met een bankstel en oude tv. "Nu Kun je niet vluchten" zei Amine lachend. "We zijn bij familie gedraag je!" Riep ik maar hij luisterde niet. Hij gaf me kusjes op me gezicht door zijn baardje kietelde het waardoor ik moest lachen. Hij ging zitten op de bank en trok me op zijn schoot, en we zoenden. "Is daar iemand boven?" Hoorde ik Badr zeggen na een tijdje "Shit!" Fluisterde ik in Amine's oor.  "Ja, we komen er zo aan ze is beetje misselijk" zei Amine. Badr zei nog is goed en ging naar beneden. Amine wou verder gaan, tot ik me duizelig voelde en tegen hem aan leunde. "Wat is er?" Zei Amine verbaasd "Ik.. ik ben duizelig." Hij knikte en legde me naast hem neer en ik legde mijn hoofd op zijn schoot. Hij deed me hoofddoek af en begon me hoofdhuid te masseren ,het hielp goed. "Sadhaka Allahou al 3adhim" eindige Amine nadat hij een paar surah's  had opgezegd. Ik voelde me wat beter en deed me hoofddoek weer netjes. En we liepen samen naar beneden.

FocusWhere stories live. Discover now