30

4K 237 18
                                    

"Geef je telefoon!! Nu!" Riep hij hard en wou me telefoon afpakken van mijn handen "Nee! Rustig Amine, ik ga niet naar hem toe dat weet je!" Riep ik terug en wou me telefoon in me zak doen tot Amine het boos afpakte "Je krijgt dit ding niet terug tot ik het zeg!" Schreeuwde hij het uit en ging boos naar de deur "Waar ga je heen?!" Riep ik, maar ik hoorde enkel de deur heel hard dichtslaan. Serieus, ben nog geen 2 dagen getrouwd en iemand kom er weer tussen. Ik besloot me om te kleden in een zwarte pyjama short met een zwarte T-shirt met Amine's naam op de achterkant,daarna besloot ik te gaan opruimen, na een nieuwe was te hebben gedraaid en te hebben opgeruimd liep ik vermoeid naar de koelkast en pakte wat overgebleven rijstsalade.

Ik nam het bakje mee naar de bank en deed de tv aan. Er was helemaal niks op tv dus besloot ik maar op Netflix The Flash verder te kijken. Na 4 afleveringen, keek ik naar de klok en zag dat het al 4 uur s'ochtends was. En waar is Amine?, ik ben echt bang dat hij iets bij Hamza flikt. Wat mij betreft mag Hamza neervallen maar anders overkomt Amine nog iets.

Ik was net op de helft van de volgende aflevering toen ik de huistelefoon hoorde afgaan, wie belt er zo laat? Ik nam op.

Gesprek;
Onbekend: Hallo goedemorgen spreek ik met de familie van Amine Bensaidi?.
Ik:Ja klopt, met wie spreek ik?
Onbekend:Ik bel namens het politiebureau, de heer Bensaidi is opgepakt en word hier gehouden tot iemand hem komt halen.
Ik:Bon d'accord, ik kom eraan.
Einde gesprek.

Die flikker! Wat doet hij toch allemaal!. Snel kleedde ik me om in een kandora (Marokkaanse huisjurk), deed snel sokken aan en mijn hoofddoek spelde ik nog vast en rende zowat naar de deur en deed snel Nike slippers aan en pakte mijn schoudertas en deed de deur op slot.

Snel nam ik de lift tot aan de garage en rende naar de auto toe, blijkbaar nam Amine de scooter en die moet ik zeker ook gaan ophalen. Ik deed wat Quran op en reciteerde zachtjes mee, ik werd er wat kalmer van.

Bij de politiebureau aangekomen liep ik gelijk naar de balie. De vrouw achter de balie keek me vermoeid aan "ik kom voor Amine Bensaidi" zei ik, ze knikte en typte wat in en verwees me naar de cel waar Amine verbleef. Hij is paar uur weg en dan moet ik hem komen ophalen van de politie?! Grappig, na een eindje stappen vond ik het eindelijk. Nadat mijn tas werd gecontroleerd en ik werd gefouilleerd liep een agente met me mee naar Amine. Bij zijn cel keek hij me verleidelijk aan. HA hij is grappig, ik gooide een vieze blik naar hem toe. De agente deed zijn celdeur open en verwees ons naar de uitgang. Ik ging rijden en Amine zat naast mij, het was stil een hele akelige stilte heerste. Ik voelde Amine zijn ogen op me branden "Wat heb je geflikt! Ik hoor uren niks van je eindstand moet ik je halen bij politie!?" Zei ik boos "Ewa ik was een beetje boos waha" zei hij alsof het de normaalste zaak van de wereld is. "Je was alleen maar boos he, Ewa zoek het uit! Stap hier nu uit el gra!" Riep ik woedend naar hem en stopte aan de kant van de weg, hij keek me verbaasd aan. "Ik meen het, weg! Zoek maar een andere plek om te slapen!" Zei ik boos maar hij bleef koppig zitten. Me hoofd was helemaal heet, ik werd zo woedend. Ik stapte uit en liep zijn kant op, ik deed de deur open en deed zijn gordel af "Wesh ben je een klein kind? Nee toch dan sta zelf op en ga weg!" Hij keek me geamuseerd aan "Vind je het grappig ,h.." ik zei niks meer doordat Amine mij begon te zoenen. HA ,nee vriend niet vandaag. Ik sloeg hem tegen zijn wang "Kifesh je slaat mij?" Riep hij ook boos nu "Kowed nu!" Riep ik ,mijn gehele gezicht was zeker rood. Nu stapte Amine wel uit en ik stapte weer in de auto en reed gelijk weg en liet hem daar achter. Hij heeft geluk, ik heb hem achtergelaten in zijn oude wijk dus hij kan naar zijn ouders.

Niet te geloven dat de drama weer begint.

FocusWhere stories live. Discover now